icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

moss
5. sep 2013

@jarunka111 no co holky? roztocime to? hehe magdussss trufas si na pondelok? ja sa toho faaaaaakt bojim...hehe fnuk ☹
jarunka to musis byt fakt dobra! ze zostavy! stepy! a ze vo svojom zivly .... 😨 ja si matne pamatam daku skusku aerobicu este zo strednej ale teda moc mi to neslo heh sa obavam ze sa nebudem chytat na tie zostavy a len sa tam na sebe smiat 😀 a ake to bolo dnes? makacka, ked si sa potrapila? a ze pre zaciatocnikov je to tam oznacene 😕
no ja nie som 36 ale ani 42, uz som chvalabohu dala co to dole, bo sa ma to 'tehotenstvo' drzalo aj po porode...zostala som v 5 mesiaci 😠 ale to uz je dole, aj ked vsade som schudla, tam kde by nebolo treba az nepekne dost a brusko sa stale drzi jak repic...svinka mala...takze hlavne preto mi treba a aj tak som pekna omacka, treba so sebou daco robit, ak si to nechcem namierit rovno 'do srotu'...
inak ja sa chystam skusit aj freestyler v bodyline, celkom ma to zaujalo...tiez trampoliny...

magdussss
5. sep 2013

@jarunka111 Tak 36 uz davno nie ale chcem sa k nej vratit 🙂 No od pondelka ma nas tatino poobednu takze,v mojom pripade by som sa pridala az od dalsieho tyzdna,lebo uz fakt len krutim hlavou pri pohlade do zrkadla. Ale budem rada ak sa teda mozem pridat,

jarunka111
6. sep 2013

@moss bodyline mám ďaleko, takže ja som na teraz spokojná s rozpisom vo vitalise ... neviem či som dobrá, aj ja som sa pomýlila, ale ma to baví a to ma vedie ďalej .... makačka to bola preto, lebo keď sa neviem ako dlho človek nehýbe ako ja, tak aj začiatočníci sú veľa 😀
... ak pôjdeš, daj vedieť ako sa ti páčilo v bodyline.... ja mám ten pondelok v pláne ... 🙂

jarunka111
6. sep 2013

@magdussss ja si na obdobie 36 ani nepamätám 😒 , ale nevadí, hlavne, že som už začala 🙂 ... ak sa odhodláš, tak sa stačí pridať a bude veselo, tam je vždy, nie je to len také bezduché skákanie, ale aj sranda ... to je jediné miesto, kde viem vypnúť od všetkých pracovných povinností a starostí ...

magdussss
6. sep 2013

@jarunka111 Ok tak ked to bude aktualne spojim sa tu s tebou a isli by sme spolu,raz uz musim zacat

jarunka111
6. sep 2013

@magdussss 🙂

moss
6. sep 2013

@magdussss
@jarunka111 holky aj ja sa pridavam na ten pondelok...hadam sa mi to nepokazi...pojdem pozret a vyskusam a uvidim, co mi najviac vyhovuje...chcem skusit rozne hodiny a potom si vyberem...🙂 ako to tam funguje? kedy sa treba nahlasit?

jarunka111
6. sep 2013

@moss netreba sa nahlasovat, na recepcii si zaplatis, skrinku v satni si mozes zamknut vlastnym zamkom a vo velkej sale to zacne 🙂

bubinko83
autor
9. sep 2013

Baby kde sa chodi na gastro s refluxom u babatiek? Myslim v To?

laura27m
10. sep 2013

Ahojte, neviete ci funguje v To materske centrum alebo nieco podobne?

sssimi
27. okt 2013

Kočky nemáte niektorá na predaj tanečné body, poprípade aj sukničku čo je treba do tanečnej školy Karmen? Potrebujem takú 116-122.

dada2007
27. okt 2013

@sssimi ja mám ružové piškotky 26 čisto nové.......

sssimi
28. okt 2013

@dada2007 Piškoty nepotrebujeme a aj tak už nosíme 29. Diky 😉

majaza
4. nov 2013

ahojte kočky, nemate niektora na predaj vylupane orechy?

nicky655
9. nov 2013

@majaza ahoj,ja mam,kolko by si chcela?

ellen
15. nov 2013

ahojte, hľadám maminu, ktorá by zobrala vo väčšom veci po mojej Barborke, príp. by brávala aj pravidelne... veci už mám neskladné a fakt už neviem, čo s nimi 🙂 sú tam veci veľmi zachovalé, ale aj také na doma...

valdovalda
5. dec 2013

Mile tehulky, ak sa niektora z vas rozhoduje pre porodnicu v Topolcanoch tak prispievam malou recenziou. Mala som sekciou v spinalnej anesteze. K doktorom nemam ziadne vyhrady ale sestricky katastrofa. Lezala som bez pohnutia 6 hod., na tom sa zhodli aj sestricky ale potom sa ich nazor dost lisil. Po 12.hod. mi jedna zo sestier povedala, ze mam este lezat a nevstavat, na to sa menila sluzba a nova sestra ma vyhnala z postele, ze to uz musim rozchodit - vysledok? O dva dni som mala neznesitelne bolesti hlavy. Pokial viem, po spinalke sa ma lezat 24 hodin a nie 12. Po 12. hodinach mi 1x doniesli maleho akoze na prilozenie takym stylom, ze sa mi pozreli na prsia a povedali: "no to je nic, ideme prec" a maleho odniesli. Potom mi ho priniesli na druhy den rano, aby som si ho prilozila, no ja som bola este taka bolava, ze som sa nevedela ani posadit, takze sama by som si ho asi tazko prilozila, no ich to vobec nezaujimalo, ked si prisli po neho, ci bol prilozeny alebo nie. Z pooperacnej izby do normalnej ma vydurili hned skoro rano cca 20 hod. po sekcii lebo museli umiestnit dalsie mamicky po sekcii a nemali miesto, tak som s vlozkou medzi nohami, ktoru som si pridrzala rukou cupitala po chodbe do vedlajsej izby lebo som nemala cas si pohladat aspon nohavicky. Takze Topolcianska nemocnica....

katren
5. dec 2013

@valdovalda je tu diskusia Porodnica Topolcany, tam treba napisat svoje skúsenosti 😉

ellahop
5. dec 2013

@valdovalda bohuzial ja musim pridat opacny nazor. vsetko ok, len sestricky z novorodeneckeho boli horsie. starali sa tam o mna vyborne po sekcii.

nika1985
11. dec 2013

ahojte neviete ci v topikoch nastreluju niekde aj ine nausky ako gulicky? pred dvoma rokmi pod branou mali aj hviedicky a pod a teraz nic

slnieckoma
5. jan 2014

Baby, kamoska sa nastahovala do TO a pomaham jej najst nejakeho schopneho gnekologa poradite??? ma zdravotne problemy tak by bola rada sla k niekomu schopnemu.. dakujem 🙂

ivanamackova
5. jan 2014

@slnieckoma Jednoznacne odporucam doktorku Kosecku, ja som s nou velmi spokojna. Je to odbornicka a hlavne je, ze je na nej vidiet, ze ti chce pomoct. Velka spokojnost. Ma ambulanciu na starej poliklinike na 1.poschodi.

slnieckoma
5. jan 2014

@ivanamackova Dakujeeem 🙂

dejnas
5. jan 2014

@valdovalda ja som mala 2 x spinál, a ani jeden krát som neležala 24 hodín... ani som o tom ešte nepočula, že sa má tak dlho ležať.... prvý krát som vstala po cca8 hodinách, druhý krát po cca 11 tich...... JISku som si prvý krát tiež "neužila" ani 24 hodín, druhý krát - nebolo veľa sekcií, som tam pobudla 2 - 3 dni.... bolesti hlavy som nemala ani raz.... obliecť nohavičky deň po pôrode nepovolia zrejme žiadnej rodičke, nielen tej po sekcii... viem, presne, ako si sa cítila, chodila, ale je to tak...
v žiadnom prípade nezľahčujem tvoje negatívne pocity, no je to najmä o tom, že niektoré veci proste fungujú takto a nemyslím si, že iba v topoľčanoch
s dojčením ti mali rozhodne pomôcť, to uznávam, najmä prvý krát.... ale možno stačilo o pomoc požiadať....mne obe deti priniesli a pomohli priložiť cca po 3 hoďkách ... síce to vtedy veľmi ešte nešlo, na druhý deň som to už zvládla
v každom prípade je určite nepríjemné, že máš také negatívne skúsenosti a pocity z obdobia, ktoré by malo byť to najšťastnejšie

sonica
22. jan 2014

baby neviete co je s doktorkou Valaskou? pred rokom som sa k nej zapisala, ked som isla na jesen okolo stanice, tak som si vsimla oznam ze sa prestahovala niekam, ale nemozem ju najst... 😒

dada2007
23. jan 2014

@terezka1631 kedže ty si k nej chodila, vieš prosím ťa odpovedať @sonica - príspevok nad mojím? dakujem 😉

terezka1631
23. jan 2014

@sonica dr. Valaská už neordinuje, je miesto nej dr. Matušková a ordinujú v tej budove kde je detská dr. Miháliková, vedla Alfreda. Valaská odišla do Nemecka pracovať. Matušková je v pohode, robila primárku na pôrodnici v Bánovciach.

barbi7
23. jan 2014

Ahojte, neviete mi prosim porait, ci tu v TO je nejake centrum(relaxacne), ke sa cvici s detickami-na spravny vyvoj noziciek? Drobcek mal v brusku malo miesta, tak ma nozicky dovnutra trochu vytocene, v porodnici mi sice ukazala rehabilitacna sestra 2cviky,ale chcela by som nieco kde by som chodila pravidelne a pocula nazor aj niekoho,kto sa tomu venuje. Nasla som jedno relaxacne centrum v Ziline, no je to dost daleko, potrebovala by som nieco tu v okoli TO..

sonica
23. jan 2014

Aha, takze ma normalne aj jej kartoteku, netreba ziadne presuny?

apoloma
27. jan 2014

Nejaka mamina na spolocne kocikovanie ci prechadzky s detmi? Mam 2r syna😉