icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

nicky655
27. jan 2014

@apoloma ahoj,a dokial si?ci priamo z topolcian???ja mam skoro 3-rconu dcerku🙂a obcas by sa nam zisla nejaka spolocnost🙂

apoloma
27. jan 2014

@nicky655 som priamo z mesta a ty?

blondacik1987
11. feb 2014

Ahojte.poznate niektora dobre doktorku Kerekovu v TO ktora robi pôrody?poznate aj detsku doktorku ktora ordinuje na sidlisku Juh v zdravotnom stdredisku.Ak ano aka je?

laura27m
17. feb 2014

@apoloma Ahoj, ja som tiez z mesta a mam 1,5 rocneho syna, tak by si tí nasi chlapci mohli aj celkom rozumiet 🙂

apoloma
17. feb 2014

@laura27m jeej ahoj to by bolo super)) kde byvas presne?chodis na namestie? 🙂

laura27m
17. feb 2014

@apoloma Chodím 🙂 Bývam blízko námestia

tina2213
25. feb 2014

@apoloma ahoj chcem sa spýtať či už ste sa boli zapísať v nejakej škôlke ak áno ktora sa najviac pozdáva? Veľmi malo diskusii je o topolcianskych škôlkach tak sa snažím aspoň takto získať info.ďakujem

apoloma
25. feb 2014

@tina2213 ahoj po pravde?nezistila som nic zapisala.som ho hned tu oproti nas na J.Krala tam bol zapis 17.2a mozno skusim este pre istotu na Skultetyho to su 2 najblizsie skolky takze tak..

tina2213
25. feb 2014

@apoloma možno ho zoberú na j.kráľa tam vraj komu sa ujde prihláška ten je aj prijatý . Škultétyho že vraj tentorok berie dosť deti že im veľa išlo do školy. Ja skôr uprednostnim škôlky na okraji mesta.ďakujem ti za info

apoloma
25. feb 2014

@tina2213 hej o tej J.krala som to aj ja pocula ved uvdime...ta skultetyho ma napisane ze budu brat deti kt.najneskor 31augusta budu mat 3rocky a mladsie ba ak by sa uvolnilo a nas ma 3az v januari takze dufam ze skor na tu J.krala ho vezmu)))

tina2213
25. feb 2014

Držím palce. Je to hrôza s tými skolkami 😀 a nevieš kedy príde rozhodnutie?

kolienko
2. apr 2014

Ahojte baby, je tu niektora, krora rodila v To spinalom? Prosim info ake to je. Co je pri tom citit atd. Dakujem

tina2213
2. apr 2014

@apoloma ahoj.už máte rozhodnutie zo škôlky? Ja este nie ale sa neviem dočkať 🙂

apoloma
2. apr 2014

@tina2213 ahooj veru nemame este tiez sa neviem dockat🙂

jankafoto
Odpoveď bola odstránená
monnika
5. máj 2014

Dievčatá prosím Vás nemáte kontakt na to logopedické centrum v Topoľčanoch čo je pri športovej hale? Mala
by tam byť aj škôlka.. Alebo poraďte prosím dobrú logopedičku.
Vďaka.

dada2007
5. máj 2014
monnika
5. máj 2014

@dada2007 ďakujem velmi pekne, pomohla si mi ;)

dada2007
5. máj 2014

@monnika pohodička, rado sa stalo 😉 😉

monnika
5. máj 2014

@dada2007 akurát som im volala ze možno az v septem. by nas zobrali ze maju dlhy poradovník.. Ale ze mame si hľadať aj inú Dr...nevies odporučiť?

dada2007
5. máj 2014

@monnika vooooobec, v tomto poradiť neviem...

verra66
29. máj 2014

ahojte, vznikla nová skupina Pôrodnica Topoľčany. takže ak ste rodili alebo sa chystáte tam rodiť, môžete sa pridať a pridať svoje skúsenosti, aby sme aj my, ktoré sa o ňu zaujímame mali nejaké info https://www.modrykonik.sk/group/6504/

darymorka
31. máj 2014

Ahojte.dnes ideme mamu zaviest do Topolciam.a budeme ju tam cakat az do vecera,tak som chcela poprosit o radu kam sa tam da ist s detmi...d
akuuuujem 😉

nika1985
30. jún 2014

@darymorka keby si este isla do TO je tam chicco kaviaren pre deticky, za kauflandom je margaretka tam su smykali a take vselico pre deticky alebo potom park v tovarnikoch aj tam je pekne.

nela1979
25. sep 2014

Ahojte, chcela by som ísť na sono prsníkov do TO -nemocnice ,ale neviem nikde nájsť tel.čislo na nich. Neposlala by mi nejaká dobra duša do pošty kontakt? Dakujéééém 🙂
Pripadne ak chodíte niekde inde a ste spokojne ,môžte mi aj doporučiť ,budem rada 🙂

ewicq
25. sep 2014

Ahojte mamičky aj nemamičky z TO. 🙂
Pozývam vás na jednu zaujímavú akciu, ktorá sa bude konať na Juhu - na Margarétke. Viac info na FB. 🙂

nika1985
25. sep 2014

@nela1979 Ja som bola v lete v tom novom centre pri stanici.Predtym som bola v nemocke a je to neporovnatelne. Doktorka bola uplne super nie ako v nemocke sup sup len si radsej zaplat presnu hodinu ak sa da mne povedali ze dlho cakat nebudem lebo plateny termin uz nemali a teda cakala som 3hodky. Len este zistit ako sa ta doktorka vola papiere som tusim uz odovdala ale zajtra idem ku gynosovi na kontrolu tak sa spytam.

katusap
25. sep 2014

@nela1979 ta dr. sa vola Lisanska co je pri stanici v tej novej budove 0917793586

nela1979
25. sep 2014

Moc Vam Dakujem za info🙂 @katusap @nika1985