icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

zuzufek
13. jan 2011

@dada2007 ty si nedávno rodila v To,čo som si všimla aj v téme pôrodnica topoľčany.....
dúfam,že si odtiaľ odchádzala spokojná,myslím čo sa týka personálu,sestričiek a doktorov....že na čo sa mám pripraviť 😉

bubinko83
autor
13. jan 2011

@zuzufek ,a ty si kde rodila Martinku?

dada2007
13. jan 2011

@zuzufek tak ako pri malej aj teraz som ,,narazila" na super personál, všetko bolo OK. Jasko, môže sa stať, že niekto natrafí na sestričku, ktorá nemá svoj deň...ale tak, všetci sme len ľudia a nie vždy máme super deň 😉

zuzufek
13. jan 2011

@bubinko83 v To,len vtedy som bola prvorodička,teraz už viem,čo má čaká,tak to beriem ako výhodu,teda aspoň dúfam.... 🙂

bubinko83
autor
13. jan 2011

@dada2007 ,aj ja keby idem sekciou ako v tvojom pripade planovanou nešla by som preč rodit,lebo je to v podstate jedno.Ja som mala cisarsky spraveny krasne a keby idem s druhym cisarskym tiež idem sem do TO.Keby normalne už by som vahala a asi by som si vybrala PE.

zuzufek
13. jan 2011

@dada2007 ja tiež nemám nejaké negatívne skúsenosti,len som sa vtedy stretla s neochotou niektorých novorodeneckých sestričiek,jasnačka aj oni sú len ľudia,len vtedy ako pre prvorodičku to bol pre mňa deficit,keď som nevedela,čo a ako s malým bábom... 🙂

lennka79
13. jan 2011

@bubinko83 pre normalny porod PE odporučam 🙂 🙂 🙂

bubinko83
autor
13. jan 2011

@lennka79 ,jeeeeeeeej sestrička čauuuu,prečo asi??? 😉

lennka79
13. jan 2011

@bubinko83 Pre všetko, je to tam super, super dr. super sestričky, na vip izbach ssuper prostredie a porod bez problemov

bubinko83
autor
13. jan 2011

@lennka79 ,ty tam chceš ist ešte rodit??? 😀 😀 😀

lennka79
13. jan 2011

nie odporučam to tebe, filipko by chcel surodenca, hovoril mi to. 🙂 🙂 🙂

bubinko83
autor
13. jan 2011

@lennka79 ,ok 😉

kkkatarinkaaa
13. jan 2011

@spiruanka pamatas teda?pekne od teba🙂 ano,ano,byvam v Solcanoch...a pekne meno ste vybrali chlapcekovi..take zaujimave..

spiruanka
14. jan 2011

@lennka79 aale my sa pozname pravda? 😉 tak aj tento porod bol rychlovka tak ako aj prvy?a rodila si u Abudaima Nidala?
@kkkatarinkaaa dakujeme to tatino vyberal ja som len schvalila ale kazdy sa len stale dookola pyta,ze ako sa to vlastne vola co vzdy zabudaju 😀

marbella
14. jan 2011

@zuzufek no áno, po škole je tu už iné, prídu deti, iné starosti. Malého som videla cez leto na Kulháni. Maťa tam nebola, len jej mama a sestra. Tak ak s ňou budeš, pozdravuj ju odo mňa 😉

@spiruanka nooo, poslúcha, už mi ale prepína z tích hormonov asi. Dneska bolo ťažké ráno ...
Ževraj lahko možem prenášať, tak rozmýšlam, že si to pojdem odrodiť domov 🙂

zuzufek
14. jan 2011

@marbella dnes som si pri vysávaní normálne spomenula na tvoje priezvisko za slobodna,samozrejme ho sem nebudem písať 🙂
jasnačka,budem pozdravovať....a rodiť budeš v Púchove?
ja som donedávna ani nevedela,že som tehotná....ale posledné 2-3 týždne sa mi zle spí,neviem si nájsť polohu a aj sa mi ťažko dýcha 😒

marbella
14. jan 2011

@zuzufek "Barborka" 😀 😀 😀
Nie, domovom sú pre mňa Topolčany. 🙂 Tu v PU ani porodnica nieje. Chodí sa do Ilavy, PB, TN...Ale vobec to tam nepoznám, tak aj preto by som radšej išla do známeho prostredia. Šak mám ešte kooopec času na rozmýšlanie 😀
Ani mi nevrav, tiež už nevládzem a to som ani tolko nepribrala, čo pri malom.
Už aby boli babulky s nami. A malinká sa teší na sestričku?
Bola si aj na 4D?

zuzufek
14. jan 2011

@marbella presne tak "Barborka" 😀 len aby si to stihla do pôrodnice 🙂 malá sa teší na bábätko,už pred vianocami sa stále vypytovala kedy príde bábätko,že ona ho bude prebalovať,kŕmiť,voziť....len neviem,koľko jej to nadšenie vydrží 😀
no ja som pri malej pribrala 16 kg(ale bola som aj na rizikovom) a teraz ledva 10 kg,ale mám viac pohybu okolo tej mojej trojročnej "vrtuľe",lebo do škôlky ju chcem dať od septembra... 🙂
a čo tvoj malý,ako reaguje na sestričku?

lennka79
15. jan 2011

@spiruanka ano pozname, ano rodila som u Nidala bol super. Vsetci tam boli super 🙂

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
michaela1986
16. jan 2011

@bubinko83 jeeeje tema pre zocharky 🙂 roztomileee

michaela1986
16. jan 2011

@majdzy666 boze ved ja som z mraveniska, je nieco nove?

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
michaela1986
16. jan 2011

jezisi co sak ja byvam rovno pred kurtami a maminu vobec nepoznam , teda aspon podla fotky , to je hrozne :(

marbella
18. jan 2011

@zuzufek no ten sa teší. Stále sa vypytuje kedy tu už bude Nelinka s nami? Pýta sa, či kope, podarený je. Len som tiež zvedavá, ako to bude vyzerať, keď tu už ozaj bude malá. To máme s tými kg skoro rovnako. Pri malom 17 a teraz 11.
My školkujeme od septembra a som teda velmi rada, že sme ho nakoniec dali. Začiatky boli ťažké, ale už tam chodí rád.

inffinity
18. jan 2011

ahojte holky já jsem jen na skok, ale mám dotaz.. Nevíte o někom kdo prodává nebo by chtěl prodat dětskou postýlku, třeba i s nebesy atd.. Poprosila mě kamarádka at se poptám, potřebuje její kolegyňka z práce..kdyžtak mi pisněte do IP kdybyste o někom věděly děkuji 🙂

oka78
18. jan 2011

ai ia som zocharina velika,len ziiem uz 3roky v it🙂 😝

oka78
18. jan 2011

@michaela1986 miska,nepozname sa?nasi byvali pri kasarnach a robia v zbernych surovinach🙂

oka78
18. jan 2011

@majdzy666 ia tiez som z tych koncin a mamina sa mi zda neznama..ale verim,ze z videnia by som iu poznala...ie mi to tak hrozne luto-bozinku-musite byt cela rodina hotova...kolko to uz ie,ze maminy neni?