Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
nie odporučam to tebe, filipko by chcel surodenca, hovoril mi to. 🙂 🙂 🙂
@spiruanka pamatas teda?pekne od teba🙂 ano,ano,byvam v Solcanoch...a pekne meno ste vybrali chlapcekovi..take zaujimave..
@lennka79 aale my sa pozname pravda? 😉 tak aj tento porod bol rychlovka tak ako aj prvy?a rodila si u Abudaima Nidala?
@kkkatarinkaaa dakujeme to tatino vyberal ja som len schvalila ale kazdy sa len stale dookola pyta,ze ako sa to vlastne vola co vzdy zabudaju 😀
@zuzufek no áno, po škole je tu už iné, prídu deti, iné starosti. Malého som videla cez leto na Kulháni. Maťa tam nebola, len jej mama a sestra. Tak ak s ňou budeš, pozdravuj ju odo mňa 😉
@spiruanka nooo, poslúcha, už mi ale prepína z tích hormonov asi. Dneska bolo ťažké ráno ...
Ževraj lahko možem prenášať, tak rozmýšlam, že si to pojdem odrodiť domov 🙂
@marbella dnes som si pri vysávaní normálne spomenula na tvoje priezvisko za slobodna,samozrejme ho sem nebudem písať 🙂
jasnačka,budem pozdravovať....a rodiť budeš v Púchove?
ja som donedávna ani nevedela,že som tehotná....ale posledné 2-3 týždne sa mi zle spí,neviem si nájsť polohu a aj sa mi ťažko dýcha 😒
@zuzufek "Barborka" 😀 😀 😀
Nie, domovom sú pre mňa Topolčany. 🙂 Tu v PU ani porodnica nieje. Chodí sa do Ilavy, PB, TN...Ale vobec to tam nepoznám, tak aj preto by som radšej išla do známeho prostredia. Šak mám ešte kooopec času na rozmýšlanie 😀
Ani mi nevrav, tiež už nevládzem a to som ani tolko nepribrala, čo pri malom.
Už aby boli babulky s nami. A malinká sa teší na sestričku?
Bola si aj na 4D?
@marbella presne tak "Barborka" 😀 len aby si to stihla do pôrodnice 🙂 malá sa teší na bábätko,už pred vianocami sa stále vypytovala kedy príde bábätko,že ona ho bude prebalovať,kŕmiť,voziť....len neviem,koľko jej to nadšenie vydrží 😀
no ja som pri malej pribrala 16 kg(ale bola som aj na rizikovom) a teraz ledva 10 kg,ale mám viac pohybu okolo tej mojej trojročnej "vrtuľe",lebo do škôlky ju chcem dať od septembra... 🙂
a čo tvoj malý,ako reaguje na sestričku?
@bubinko83 jeeeje tema pre zocharky 🙂 roztomileee
@majdzy666 boze ved ja som z mraveniska, je nieco nove?
jezisi co sak ja byvam rovno pred kurtami a maminu vobec nepoznam , teda aspon podla fotky , to je hrozne :(
@zuzufek no ten sa teší. Stále sa vypytuje kedy tu už bude Nelinka s nami? Pýta sa, či kope, podarený je. Len som tiež zvedavá, ako to bude vyzerať, keď tu už ozaj bude malá. To máme s tými kg skoro rovnako. Pri malom 17 a teraz 11.
My školkujeme od septembra a som teda velmi rada, že sme ho nakoniec dali. Začiatky boli ťažké, ale už tam chodí rád.
ahojte holky já jsem jen na skok, ale mám dotaz.. Nevíte o někom kdo prodává nebo by chtěl prodat dětskou postýlku, třeba i s nebesy atd.. Poprosila mě kamarádka at se poptám, potřebuje její kolegyňka z práce..kdyžtak mi pisněte do IP kdybyste o někom věděly děkuji 🙂
ai ia som zocharina velika,len ziiem uz 3roky v it🙂 😝
@michaela1986 miska,nepozname sa?nasi byvali pri kasarnach a robia v zbernych surovinach🙂

@dada2007 ty si nedávno rodila v To,čo som si všimla aj v téme pôrodnica topoľčany.....
dúfam,že si odtiaľ odchádzala spokojná,myslím čo sa týka personálu,sestričiek a doktorov....že na čo sa mám pripraviť 😉