icon

Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa

bezaz
20. máj 2009

aaaa pokracujeme 😀

talinka
27. nov 2009

maly spi, vonku zalomil, musim ho prelozit na postel a lahnut k nemu inak sa hned zobudi a potom ideme objednat tortu, ja kaslem na to, nerobim, toto nasi zaplatia a mamca spravi este aj nepecenu a svagrina mu chce spravit, tak ja sa postaram o ine jedlo a pitie 😀 tak zatial, ja sa tu zas v noci ukazem ... 😀

rominka
27. nov 2009

http://www.kasa.cz/display-photo/881266.jpg tal -to je ten stolecek ja jsem taky objednala dort byl krasny velky a nechala jsem jogurtovy byly v nem mandarinky a jahody a strasne rychle se se.ral.... 😀

rominka
27. nov 2009

tal-ta fotka je aj s vasim Tominem 😀

talinka
27. nov 2009

no tu to ale zase zije 😀

talinka
27. nov 2009

rominka, dik myslela som, ze je to tento stolcek 🙂 ze s nasim Tominom??? 😀 Tomino je krajsi, ma krajsie uska a menej vlasov 😀 😀 😀 a tomu verim, ze sa rychlo ako si nenapadne napisala zozral 😀 😀 ved to musela byt mnamka... 🙂

mirri
27. nov 2009

nikde nikdo...to uz vsechny pecete na nedeli??? 😀 😀
romi-pekny stolek,ten se mi taky moc libil.a ty tchyne si nedaj pokoj,co? 🙄 😀

jinak pekne botky devcata,taky bych mela neco koupit,ale pockam uz na slevy.

uz se zacinam tesit na vanoce,pojedem do ceska!!!!!! 😵 😵 😵

talinka
27. nov 2009

ozik baby ma napadlo, kavu nezobereme??? ku kolacom??ja sice pijem Caro ale urco su tu aj kavickarky..

talinka
27. nov 2009

mirri, veru nikde nikto... 😀 asi fakt vsetky vypekaju a budeme jest "stare" kolace 😀 😀 😀
super, ze idete do ceska!!! 😵 😵 😵

cryonae
28. nov 2009

cafte babulky,

tu to teda fakt zije 🙂 ja este nevypekam 😀 neboj tali, cerstve budes mat 😀 😀 😀 😀 😀
baby premyslam, ze ci prinesiem drobceka, uz sa mu to celkom zlepsilo a nos mu troska tecie len ked sa moc rozjasi alebo place, inak nic, tvari sa, ze mu nic nie je
dokonca aj ritulku uz ma ako novu 😵 😵 😵 😵 😵

tomasko siel s tatosom pozriet svokrusku a ja mam volne pole posobnosti, takze sa porucam a idem upratovat 😀 😀 😀 😝

bezaz
autor
28. nov 2009

caveste
no ja tiez este nepecem, musim este kupit bryndzu 😉
peto siel do BA na modelarsku sutaz, takze zasa sama s opicou, ale neva, ideme upratovat alebo co.. neviem, co idem varit, prazdna chladnicka, poloprazdna mraznicka 😅

tara2
28. nov 2009

Caute babulky 🙂
vcera som zase nestihala upratovala som byt aby som sa dnes mohla venovat peceniu 🙂 . Musim zbehnut este do Tesca nakupit nejake ingrediencie a mozem vypekat 🙂 . Maly este spi, tak mam teraz chvilku cas, idem kuk co ste vcera popisali

mia114
28. nov 2009

ahojte
kukam, ze vsetky peciete. Ja som akurat dovarila a dopiekla, este to treba ozobit a je:o))
dnes mam doma len nellku, drobec je u svokrovcov, a muz v praci, takze sme len baby doma 🙂 tak sa celkom dobre pieklo.

tara2
28. nov 2009

pepka - pekne topanky, vyzeraju super 🙂 . Ja som si kupila este v anglicku salomony a tie nosim strasne rada

mia - tak to si sikovna ze uz napiekla, ja som este ani v obchode nebola 😅 😅 😅

tal - ked nezabudnem tak prinesiem kavu, no problem 😉

rominka - ten pultik musi byt super uz na pohlad vyzera velmi dobre 🙂 a na svokru sa vykasli

rominka
28. nov 2009

ahojte-tak vcera jsem tu psala jak uspavam bez kojeni a tuto hroznou noc jsem ji v 1 hodinu dala protoze od 22.00 - do te 1 nespala nevim jestli to bylo aj tim ze s nama spal muj jinak spava v jejim pokojiku tak si vyslovene z nas delala srandu delali jsme ze spime tak nas pekne po rade bouchala polstarkem ktery vcera dostala od kamosky kdyz nic tak nas bouchla panenkou a nakonec pusinkovala a nahlas si mluvila tou svou reci dostala na zadek zkousela jsem zhasnout svetlo no nic nepomahalo jsem dolamana a dneska zaciname ucit v postylce protoze za chvilu by jsme ju museli poslouchat my!!! mate pravdu na tchynu kaslu ikdyz to jsem delala aj predtim a peklo dela furt..... 😠 a ten stolecek je fakt super v hrackarnach je drahy my jsme ho koupili v makru ale da se aj na mmb koupit kolem 1400 a Tomik od Tal je stoprocentne krasnejsi ja jen ze tam je foto s chlapeckem 😉 ,vsem co ted pecete at se vam to holky povede ja jsem snidala karamelovy rez co jsem predevcirem pekla a jdu si varit kafe pak v pondeli po te vasi akci sem muzete hodit recepty co vam nejvic chutnalo at mam inspiraci... 😉

mia114
28. nov 2009

ahojte
baby, chcem sa len opytat kolko deticiek bude na oslave?
peciem nieco toriz, pre kazdeho drobca zvlast a mam ich upecenych 16ks tak snad sa ujde kazdemu.
dajte prosim vediet. aby nebol niekto smutnucky.

tara2
28. nov 2009

mia - niekde pisala tal taky zoznam kto pride idem kuk

tara2
28. nov 2009

je to strana 266 😉

mia114
28. nov 2009

tara, dakujem 😉

tara2
28. nov 2009

mia nemas za co 😉 . Tak kolac je uz napoly hotovy, snad vam bude chutit 🙂

montana13
28. nov 2009

AHOJTE 🙂

tak hlásim, že u nás už je dopečené aj nakúpené 😉 😵

tara2
28. nov 2009

u nas je uz tiez napecene, zajtra este hodim slahacku a vyrobim dobry dojem a je to 🙂

bezaz
autor
28. nov 2009

jaaj baby jake sikovne, ja budem rada, ak to zajtra upecem 😀

horajda
28. nov 2009

caveste, tak u nas napiekla babina z podolia 🙂 a sa vytesujem lebo som dnes vyhrala tri veci z ebay pre zuzku na vianoce, takeho psika na tahanie, potom anglicku knizku kde su detske rhymes, elektronicku a posledne macka ktory spieva anglicke pesnicky, tak aspon takto sa budeme ucit anglinu 😉

zuzz
28. nov 2009

ahojte,
tiez uz som napiekla - nastastie som to stihla este vcera vecer, slane bryndzove tycinky.

minulu noc som 1.krat po viac nez roku spala suvisle 7 hodin, jupiii. nespala som v spalni s malou, poslala som tam muza. ja som sla k ondrovi. nakojila som vecer o 11tej, potom az rano o 6:15. medzitym muz daval mlieko z flase, vodu z flase... ked som si dovolila rano sa ho spytat, ze kolkokrat bol v noci hore, tak na mna zazrel a zavrcal, ze 100krat 😀 😀 😀 a dnes si to ideme zopakovat 😉

tesime sa na zajtrajsie stretko. dufam,ze to najdeme. odkreslovala som si teraz tu mapku.

talinka
28. nov 2009

no cafte, ufff dopecene 😀

najprv stres, ze nevyslo ...ze trapas taky jednoduchy kolac a nemdopadne dobre,ale asi sa bude dat 😀

lebo dnes total nestihackovy den a stres , zajtra to bude tiez na nervy vsetko postihat ....ale tesim strasne, ze vas vsetky uvidim 🙂

talinka
28. nov 2009

este musim kuk kam to vlastne ideme 😀 najst ten pepkin link....

talinka
28. nov 2009

prave mi Vladko oznamil, ze kolac pokazil,ma picne z neho,ale nemozem byt nahnevana nanho,lebo sa snazil natrel ho dzemom a teraz cokoladou...len ako vyberal peciaci papier co bol pod nim, kolac sa troska porozpadaval, rozsypal 😝 to sa musi stat prave teraz??? no neva, tak prinajhorsom zoberiem k nemu lyzicky 😀

deni_v22
28. nov 2009

ahojte,
vidim, ze pripravy v plnom prude 😉

kedze my o stretnuti mozme len snivat, tak som sa trosku zasnivala a predstavila si vsetkych zucastnenych a zistila som (ak som sa niekde sekla, ospravedlnujem sa ) 🙂 :
Pride 16 detureniec, z toho 7 dievcat a 9 chlapcov - celkom fajn pomer 🙂
4 budu cezpolni, ostatni BA a blizke okolie
Najstarsia bude Natalka od zuzz a najmladsi Talinkin Tomi a jeho kamoska z porodnice Vikinka, rozdiel medzi nimi je presne mesiac
U dievcat vedu krstne mena zacinajuce sa na N, u chlapcov je to dokonca 3x zhoda - Tomasko
6 deti je este kojenych, 7 odstavenych o 3 neviem..

Viac sa mi vypatrat nepodarilo 😉
Zelam vsetkym pokojnu noc, aby ste zajtra oddychnute zvladli nielen stretko, ale aj nam ostatnym sprostredkovat dojmy 😉 😵 😵

talinka
28. nov 2009

deni,noooo paradne statistika, oplatilo sa mi na nu pockat 🙂 veru skoda, ze tam nebudete aj vy ☹

deni_v22
28. nov 2009

tali, to len tak na pobavenie..nemam ani tabulku s datumami narodeni...tak len z toho co som si cca pamatala 😉