Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
ahojte 🙂
tak ja som bola dnes v tescu, aj corasone som stretla 🙂 Som sa moooc potesila... Co si nakupila?
Teplaky uz nemali tak som zobrala aspon plienky a dudlik, lebo v noci nam ho maly vyhadzuje z postielky a potom chodime po spalni stvornozky v noci a hladame 😀
Ci sa tyka uskladnovania veci, tiez ich mam zatial v krabici ale uz sa mi tam nezmestia ostatne tak ich dam do vakuoveho vreca a hotovo.
Ja som lavacka a muz pravak ale zda sa mi ze maly chyta viacej do pravej ruky....
macekova- najprv môj muž doma chytil nervy, že čo to máme za kazový výrobok doma, ale neskôr som zistila, že som to ja hlúpe húsatko a že som to namontovala zle. 😔 ale teraz to už fičí tak ako má a fedor si tam trikrát zavýskal a potom sa rozreval lebo on cez deň ešte nič nenaspal. ani v kočíku 😕 práve prebieha druhý pokus uspať ho vonku...
ahojte, nas maly xyta hracky tiez lavou rucickou viac ako pravou a lavu si aj viac dava do pusinky...silvus tie teplaky mali v strede na vesiakoch ako je damske...cervene, cierne a fialove...asi uz vypredali 😒
male vecicky co mame odkladam do igelitovyx vriec ciernyx, a uz mam doma 2 velke... 😒 a stale pribuda... 😒 nieco som dala na net za smiesne peniaze a ostatne do vriec, asi to odnesiem na xalupu na povalu a pocka to bratove deturence...teda ak nejake bude mat 😉 je mi to luto vyhodit alebo darovat, vsetko je max zaxovale a niektore ivko dokonca vobec nenosil... 😒 my sme prave prisli z vonku a maly si pospal 2hodinky a tvari sa akoze je na cely den uz vyspaty 😀 😀 to zase bude noc... 😒
ahojte babulky 🙂 🙂 🙂
tak romaroma daj vedieť ako sa malému páči hrazdička, ale najprv ho nechaj nech si ju dobre okuká a uvidíš bude sa mu páčiť🙂
macekova ako lucka???? čo ste dneska porábali, my sme museli ist von vnútri zaspal ale len na pol hodku, to poznáš, a potom som rýchlo dovarila a šup ho, bola som so susedou oproti, bo sme už dlho spolu neboli a mi písala či nepojdeme, ale boli sme len 1,5 hodky, ale dospal vo vnútri, spal skoro 3 hodky, tak sa teraz besní v koši s hrkálkami, tam vyvádza 🙂
..my sme dneska este nekakali tak som zvedavá aká bude noc...a má niečo nové stále sa mi sklápa ako keby chcel robiť brušáky, neviem či kvoli tomu kakaniu alebo čo to je zas ale nepučí sa, nepoznáte to??? 🙂 🙂 🙂
..no a my na brušku vôbec nespíme, koniky paseme ale ked je unavený oprie sa o bradu a bude mrnčať kým ho neotočím, vôbec si nepoloží hlávku na bok aby si oddychol, ani ked je na mne...
..tak ste ma tu nechali samu ☹ to mám za to že som tu dlho nebola 😀 😀 😀 😀
aj nás maly používa viac lavú ruku ale mm je lavák tak je možne že aj on bude aspon bude šikovnejší 😀 😀 😀
veci dávame do tých igelitových vakov na zips a na povalku 🙂
...tak este skusim neskôr či sa tu niekto nado mnou zlutuje 😀 😀 😀 a bude tu, a ked nie dnes tak zajtra 😀
ahoooooooj kessy 🙂 ako sa mate????davno si tu nebola...ako malinky???ockovania mate za sebou???
ahoj kessy....malá dneska celkom pekne a často podriemkavala...tak som aspoň požehlila.... 😝 😝 😝 ...zajtra pôjdem do trebatíc...ale tak okolo dvanástej už budem doma...tak by sme mohli ísť keď sa bude dať von...
sa neboj...keď Samko začne kakať....budeš mať čo robiť...keď toľko nekakal 😀 😀 😀
ja budem musieť poskovávať vecičky čo sú už malé....keď budeš mať to druhé nebodaj dievčatko...tak ti posuniem vecičky 😀 😀 😀
maceková 🙂 ok 😀 aj na to kočíkovanie aj na tie vecičky a ja ti zasa odložím keby máš chlapčeka, sme dohodnuté 😀 😀 😀
ja zas asi v stredu zdrham do HC ale asi iba na dva dni, idem predpisať nutrilon 😀 zajtra na večer chcem behnuť do tesca kuk nejaké nové veci pre Samka.
...inak akurát uspáva mm, zasa má svoj den, asi sme boli dlho spolu tak sa mu večer zažiadalo zmeny, ale ja sa nesťažujem, ved mm s nami cely den nebol a ked prišiel z práce tak zas išiel preč tak až teraz je s nami tak nech si to užije 😀 😀 😀
jumca máme sa fajn, Samko je zlatý, väčšinou je dobrý ale samozrejme ako každé zdravé dieťa aj on má svoje dni, cez den máme režim papanie 2 hodky hore potom malý spánok (cca 30 min až hodka, hodka a pol), v kočíku 2,5 hodky, poobede už len polhodky no a večer pol 8 okupať, napapať a o 8 spať, samozrejme +-ako ide papanie a uspávanie 😀 a v noci každé 4 hodky flaša,ale to v spánku spapá,odgrgne a spi sa dalej, cele to trvá 20 min.a ráno spíme tak rôzne do pol7 aj do 8, viac nie ale ja sa nesťažujem, podla mna je to fajn režim, poznám aj horšie 😀 😀 😀 blaboceme o sto tristo, paseme koniky, hráme sa pod hrazdičkou a tak, ved to poznáš 😉 😉 😉 😉 😉 očkovanie nás čaká 9.2. tak som zvedavá ako to zvládneme 😉 😉 😉
už spinkáme ten moj mm je zázrak 🙂 🙂
moj muzicer este uspava a ja konikujem 🙂 😉
fuuuha tu sa to pekne rozbehlo, kessy vitaj po dlhom case.
silvuska kupila som Samkovi taky "chutny" overal cerveny s hviezdickami xixixi vsetko ma modre tak aspon nieco inej farby xixixi inac my mame to iste doma furt chodime po kolenach a hladam cumel 🙂 musim sa smiat minule som sa skoro zakliesnila medzi postelou a postielkou 🙂)))) to bola svanda v noci ked som mu dala papat dam ho do postielky a nejako rukou som cumel zhodila 🙂
moj Samko chyta viac hracky do pravej a pravu ma neustale v pusinke 🙂
aj vase deticky si stale papaju rucky? ja mu ich neviem z pusinky vybrat 🙂 nech robim cokolvek su proste najlepsie.
mimochodom som bola dost sklamana z tesca pre dievcatka tak maju veci od vymyslu sveta a pre chlapcov jeden regal aj ten skoro prazdny ☹
kessy to co pises mi je doverne zname... adrianko to robi tiez... sklapa sa ako by robil brusaky... neviem ako samko,ale nas adrianko nam tym dava najavo,ze chce ist skumat svet okolo... 🙂
ja male veci poriadne zabalim do igelitovych vriec, dam do velkej skatule a na povalu... tu skatulu som si zohnala taku velku,ze by sme sa do nej zmestili vsetci traja... 😀
a k tej hrazdicke... my hrazdicku nemame, ale jezisko nam priniesol deku na hranie a malemu sa tam moc nepaci... vydrzi tam max. pol hodinku a potom sa zacne nudit... ale ked mu okolo roztaham este jeho hracky, tak tam vydrzi aj dlhsie...
boze uz sa nam bliiiiiiiizi streda... nechceeeeeeeeem... ☹ ☹ ☹
ahojte maminy prosim mohli by ste hlasovat na tomto nicku za moj plagat...dakujem
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=69...
Halooooooooo baby tak zasa nikto????
...no pekne 😉 ....ideme sa napapať a fuk ho von aspon na hodinku ani neviem ako je ale ideme 😀
maceková si ready???? si už vlastne doma???? ozvi sa na mobil, ok 😉
romaroma tak ako, čo fedorko už sa skamarátil troška s hrazdičkou????
Ahoj kessy, nas Samko robi to iste, sklapa nozicky a rucicky k sebe, ja mam pocit, ze to robi vtedy, ked sa mu neda vykakat...zvycajne v noci po dni, kedy nekakal sa tak vrti, rozhadzuje rukami, otaca hlavou doprava, dolava...sa mi zda, ze vtedy ho tazi brusko, lebo po takej noci sa rano zvycajne vykaka a prdi 😀 😀
A co sa tyka pasenia, mame tiez to iste, kym sa mu chce, je krasne na rukach a potom zacne byt nervozny a musim ho obratit, nelahne si len tak...stalo sa nam to asi 2x 😎
Mima, my tiez nemame hrazdicku, mame hraciu deku a lehatko s hrackami, ja to tak striedam , kde ho davam, pretoze ho vsetko bavi max 20-30min a potrebuje zmenu..a menit hracky, polohy a tak...
Zajtra na vas myslime, nech to mate cim skor za sebou 🙂
A ide sa von na vzduch...
prave sme prisli z vonku z prexadzky domkov...bolo kraaaasne slniecko, no aj tak nex uz cim skor je jar 🙂 🙂
corasone s tym jedny regalom v tescu pre xlapcov mas pravdu ☹ je to smutne ze pre dievcatka je skoro cele detske oddelenie a pre xlapcekov jeden stojan a aj ten je vacsinou uz popreberany... 😒 je to nefer voci xlapcom... 😒
k tomu hraniu, ako hena hovori aj my musime striedat hrazdicku, lehatko, a hracky celkovo...vsetko maleho bavi max 30min... 😉 ale uz je to super oproti tomu ked boli uplne malinky...my mame dnes 5mesiacikov 🙂 😉 uz je ivko veeelky xlap 😀 😀 ( prdi teda naozaj ako dospely.... 😀 😀 😀
mima na zajtra drzime moc palce, nex nemate ziadnu reakciu.... 😉 budem na vas mysliet....
my ideme zajtra do BA na kramare s malym na kontrolu tyx usiek tak som aj ja zvedava ako dopadneme 😔 🤐 a asi si odskocime aj do rakuska na vypredaje detskyx veciciek 😉 🙂
ozaj mimi muz kupil malemu v rakusku stolicku na papanie za smiesny peniaz ( fungel novu )...tak som sa potesila... 😀 ty si za nu dala cez 80€ nie???
no aj my sme uz z prechadzky doma, maly spinka od pol 2 a dufam ze aspon do pol5 potiahne lebo potom je uplakany ked si poobede nepospi aspon 3hodinky.
jumca uz sme zahlasovali 🙂
je to pravda ze v tescu maju pre dievcatka ovela vacsi vyber, neviem ci viacej vyrabaju pre dievcatka alebo sa rodi viacej chlapcov a vsetko sa minie🙂
mima zajtra na vas myslime najviac ako sa da, nech nema Adrianko ziadnu zlu reakciu.
S tym papanim ruciciek je to u nas podobre, stale si cucleme bud jednu alebo druhu ruku, teraz v poslednej dobe dokonca len palec a tak pri tom mlaska ze ho pocujem aj cez zatvorene dvere 😀
Ahojte,
že sa vy vôbec čudujete tomu, že v tescu je viacej dievčenských ako chlapčenských vecí......šak jediná s dievčatkom som tu ja.... 😀 😀 😀 😀 ....a sama to nestíham vykúpiť... 😀 😀 😀 😀 ....sa rodí asi viacej chlapcov, lebo keď som bola kupovať košielku na krst sa ma predavačka pýtala či pre chlapca....ja že nie že pre dievčatko...a ona že chvalabohu lebo pre chlapcov už žiadnu nemala... 😒 😒 😒
ozaj kessy čo pekného sa vám podarilo dneska nakúpiť ???......pochvál sa 🙂 🙂 🙂
baby ste vsetky straaaaaaaaaaasne zlate... dufam,ze obideme dobre... ale aj tak sa straaaaaaaaaasne bojim zajtrajska... 😢 😢 😢 potom,ak budem moct dam vediet co a ako
jumci aj ja budem zajtra na vas mysliet ak budem stihat 😉 ale myslim si,ze uz budete mat tie uska ok...
a cudujete sa s tymi vecami pre chlapcov? ja ked som bola v porodnici bolo kompletne plne obsadene oddelenie a z celkoveho poctu 16 tam boli len 2 baby!!! a sestricky hovorili,ze celkovo minuly rok bol bohatsi na chlapcov, ze dievcatiek bolo strasne malinko... macekova len ty si zachrana pre nasich chlapov... aby mali vyber aspon z nejakych kuskov ked budu vacsi a budu hladat frajerky... 😀 😀 😀 😀
a s tymi prstami to je aj u nas take uz par mesiacov... dam mu do ruky hracku, zacne si ju pchat do ust a bokom este prst,aby nahodou druha ruka neostala volna... a ked mu dam do oboch ruk hracku tak si ich zacne pchat obidve naraz... 😀 😀 😀
xixixi vidite ozaj az teraz som si uvedomila ze fakt len macekova ma dievcatko.... 😀 ostatne vsetko xlopi nepodareni 😀 😀 😀 aaale podareni su pokial su maly a nemaju pubertu 😉 🙂 potom je to uz horsie...
no a co sa tyx frajeriek mima tyka tak pokial bude moj maly po tatinkovi, no zbohom!!!! nijaka sukna mu neutecie....casanova bol ten moj zamlada....dufam ze drobec nebude po tatinovi 😀 😀 😀
no len dufam ze pominie dovtedy ten aktualny trend homosexualita a nebudu namiesto sukien nahanat peknych svalnatych opalenych fesakov 😀 😀 😀
ahojte dámy! ja som mala vrcholne spoločenský deň, som úplne unavená. čakám muža, kým dohrá predstavenie a potom zaľahnem spať. fedor výskal a ,,tancoval´´ pod tou hrazdičkou o dušu, ale ruky zaťaté v päsť a ani omylom sa za nejakou hrkotavou hračkou načiahnuť 😅 ale som sa tešila, že sa teší.
ešte som si dnes vyberala mobil z t-mobile-ovej ponuky, tak sa neviem rozhodnúť, že aký si prosím (MM končí viazanosť a ja som si vydrankala nový)...neviete poradiť?
zajtra nesmiem zabudnúť kúpiť nurofen a octanovú masť, kvôli tomu blbému očkovaniu 😒
ja som sa pol tehotenstva prihovárala Fedorkovi že ty moja Olívia alebo ty moja Lota, tak to hádam na ňom nenechá nejaké ružové následky......... (keby chcel byť herec po mojom mužovi, tak vlastne šoubiznis také rád.)
jumca zahlasovaneeeee 🙂
mima drzime palceky aby to dobre dopadlo zajtra a neboli ziadne reakcie.
silvuska aj moj malinky si da prstek do pusinky a mlaska tiez tak ze ho pocut po celom dome xixixixixi
uz som mu zacala davat kvapky len na noc tak uvidime ze co bude, inac odo dnes som mu zacala davat do mliecka Nutriton, volajako mi zacal moc vela grckat po papani co uz nerobil. Dr mi vravela ze mu to mam davat jeden tt a ze potom uvidime ak by sa to nezlepsilo tak zmeni mliecko.
este k mime 🙂 dufam ze s tymi homosmi 🙂 budes mat pravdu aj ked ze vraj to dieta to ma uz vrodene. inac moje kamosky z prace skoro vsetky maju dievcatka tak snad problem s vyberom mat nebudeme xixixi potom spravime party aby sa chalani s dievcatkami spoznali. ja uz jednu party mam za sebou xixixix deticky boli podareneeeee. skoda ze som im nerozumela 🙂
romi to sme na tom rovnako....ja som zas malemu hovorila ty moja Leuška a Laruška.... 😀 😀 😀 ale aj mima ma pravdu....snad nebudu na svalnacov 😀 😉 tak tomu by som sa voooobec nepotesila!!!!!!!!! ☹ ale tiez aby ho nezlakali drogy a ine veci napodobne.... ☹ to tiez nie moc dobre... ☹
ale nezufajme, dospelost nasix xrustikov este daleko, tak snad z nix budu slusny, vyxovany, inteligentny a hlavne vzdelany mlady ludia, ktori najdu v zivote a tejto blbej dobe uplatnenie 🙂 😉
ahojte babule, tak nákup v teschu 0 bodov, dvoje teplačiky a dvoje ponožky 😠 😠 😠 nič moc ale pre baby to bol raj, maceková fajnové fialkovo-ružove kockové šatočky na traky mi tam vyrážali dych, skoro som ich kupila 😉
romaroma no vidiš fedor sa nučí a tie pästičky mal aj náš malý na začiatku kuk do albumu kde je pod hrazdičkou.
idem spať som nejaká k.o. neviem či z nákupov alebo z toho 3 hod kočíkovania,
...zajtra idem teda do HC asi do piatku, tak sa potom skontaktujeme maceková 😀 😀 😀 😀 ked dojdem a este sa musím pochváliť...v nedelu mi dojde jedna pani spraviť masáž domov a este aj pedikúru tak takýto luxus som si vybavila 😀 😀 😀 dobru 😉
jaaaj kessy parada!!! 🙂 aj ja by som prijala... 🙂 😉
mima drzim palce a myslim na vas!!!!!dobre dopadnite!!!! 😉 🙂 my za xvilku odxadzame do BA na Kramare.... ☹ ☹ tak som zas zvedava ako dopadneme my 😒 😒 ☹
Jumca, Ivkovi gratulujem k 5 mesiacikom a drzime prsty, nech ste ok s uskami 🙂
Mima, tiez na vas myslime...fuha, nas to caka buduci utorok 😠
jumca drzime vam palceky na dnes a aj mime samozrejme..nech vsetko dobre dopadne🙂
kessy teplaciky mali krasne pre chlapcov ale my mame uz dost kupenych tak som nezobrala aj ked som sa musela dobre premahat....ja ked vidim pre maleho vecicky tak nie a nie odolat 😉
ja tiez ked sa niekedy zamyslam tak uvazujem kolko je na svete homosexualov a drogovo zavislych a neviem co este...aj ked rodicia dobre vychoaju svoje dieta...staci ak sa dostane do zlej partie a da sa lahko nahovorit a je uz v tom 😒
juj baby dnes je dobry mrazik vonku, asi s malym ani von nepojdeme.
Dnes nam maju priniest do obyvacky stenu...tak sa tesim, konecne nebudu hole steny....potom uz len sedacka a kompletka 🙂
ahojte baby... no tak uz to mame za sebou... je to moj maly hrdina, ked ho ockovali len si trsicku pomrnkal a bolo... zatial sme ok, vsetko ako vzdy... uvidime co bude dalej a aka bude noc... 😖 nacapala som mu na to hned octan ako sme prisli domov a obviazala pre istotu, tak som zvedava... len sa mi zda,ze je strasne spavy... ked sme isli od dr tak spal v aute a teraz zaspal znovu a ked spinka tak s nim obcas tak trhne,ale nezobudi sa... dufam,ze nam pred vecerom nevystupi teplota...
jumci a vy ako? uska su uz v poriadku?
silvuska mna to caka o par mesiacov zariadovanie... nemas nejake dobre typy kde zozeniem lacny, kvalitny a pekny nabytok a sedacku? lebo teraz maju v jysku akciu na kozennu sedacku 3+2 len za 500 eur... tak nad nou silno rozmyslam... ide mi hlavne o to ze pri zapackanych deckych rucickach a ich sikovnosti nebudem mat problemy s cistenim... zoberiem namocenu handricku a flak je dolu,kdezto latkovu by som musela tepovat... ale zase na druhej strane cez leto sa strasne lepi telo na kozenne veci a v zime to je studene... tak sa neviem rozhodnut...

romaroma......no tak už ste noví teda 🙂 🙂 🙂 🙂 ...potom daj vedieť ako sa mladý muž tváril, keď si ho tam položila 🙂 🙂