Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
Inak Heni s Vierkou som v kontakte, obcas si volavame alebo smskujeme...maju sa s Veronikou dobre,pomalicky sa stahuju do noveho.... ved musime urobit v Pn stretko🙂
ja som nebola vonku uz 3 dni lebo som prechladnuta a nechcem,aby som ochorela uplne,lebo by to hned chytil aj maly urcite... vystrojila som ho a zobrala si ho svokra... sak ma 2 babky,tak sa musi obcas postarat aj ona,nie len moja mama,no nie? 😉
mima ved jasne ze sa patri aby sa starala aj druha babka...
ja som bola s malym na hodinku a pol vonku a potom si este pospal vo vnutri...
konecne som dorobila tortu pre moju neter k 6 narodeninkam,dufam ze bude dobra, ved som pri nej stravila 3hodiny 🙂
ahojte,
nas maly mal dnes nejaky spaci den, staaaale buval, tak som zvedava aka bude noc.... 😉 snad bude spinkat dobre 🙂
aj my sme boli bolo prijemne, ale tie xodniky no hruuuuza 😢 cestarov opat prekvapila zima, sak kto by ju aj cakal na konci januara ze ano??!!! 😀 😀 😀 veru veru uz nex je jar a ako silvus hovori max 25st....nemam rada tie otrasne horucavy nad 30st ☹
no aj my sme boli von dnes a podaril sa mi husarsky kusok, ked som prisla do vnutra tak si vravim prelozim drobca aby mi nebolo teplo vo fusaku no nezoudila som ho 🙂 ja hlupa husa 🙂 potom uz nezaspal takze dnes nemal moc vela naspinkane ale sak bol vcelku kludny potom si este 2x pospinkal 🙂
vcera som odhadzovala 2x sneh potom este drahy raz a dnes tiez len rozsiel bol v tom ze ten dnesny sneh je tazky s vodou ten vcerajsi bol sypky.
silvuska fuuha si piekla tortickuuu waw urcite bude chutnaaaaa ja by som si hned dala 🙂
No my sme dnes krasne pospali na vzduchu 3 hodky, bolo nad nulou, tak bolo aj celkom prijemne 🙂 az na caste chumelenie 😀
Veru Silvus, uz by sa patrilo sa stretnut 🙂 len nech sa pocasie umudri a nieco vymyslime, niekde v meste si dat prechadzku...radi vas uvidime 🙂 Uz ani nie je pravda, ze sme boli v porodnici, tak to leti 🙂
Baby, chodite niektora lyzovat? Ja rozmyslam, ze by som na nejake dve hodky niekam vybehla, tak spekulujem, ze niekedy cez vikend a drahy by zatial kocikoval pod svahom 🙂 No musim to vyskusat...
ja lyzovanie a ani ine zimne sporty nemusim... drahy ma chce dotiahnut na lyze, tak som slubila,ze ked bude maly vacsi a bude sa ucit lyzovat naucim sa aj ja... bude to aspon vyzerat,ze ukazujem malemu co a ako a nebude to take blbe,ze stara koza sa este len uci lyzovat... 😀 😀 😀 ja som letna tak isto ako maly, takze ja milujem vodu, slnke teplo, dlheeee vecerne prechadzky, cvrkot svrckov vecer, grilovanie a podobne zalezitosti... boze ja chcem letooooooooooo cely rok... ☹ 😢 ☹
mima aj ja mam radsej leto ako zimu, ale len vtedy ked je 25st viac by byt nemuselo... 😉 vodu a grilovanie aj ja zboznujem a uz sa teraz tesim na nasu letnu dovolenku pri mori 🙂 🙂 ale my s muzom aj obaja lyzujeme,tak nam to teraz xyba ☹ sme rozmyslali ze by sme aj niekam na vikend vybehli... 😉
mima a vobec to neni o tom ze stara koza sa uci lyzovat...ja som minule videla ako sa asi 40rocna pani uci plavat, a poviem ti bolo to obdivuhodne ako sa to xcela naucit... 🙂 bolo to mile...
Mimi, presne tak, nikdy nie je neskoro...ja som mala tiez voci tomu predsudky, naucila som sa lyzovat tiez uz ako stara koza 🙂 a myslela som si, ze kazdy ma uvidi ako to neviem, ale prd, kazdy si lyzuje a teba si nikto nevsima 🙂
Inac, mam tiez rada leto a vsetko s tym spojene, ale aj pekna zima ma svoje caro 😉
Inac mame nejake sopliky, ale hadam rychlo prejdu 😎
no ale mame peknu clapanicu vonku, ze? hrozneeeee uz nech je tepluckoooooo jaaaaj, bola som dnes kamaratke blahozelat sa vydavala normalne som sa lakomila xixixixixixixixxiiii len sa nam do toho akosi nechce 🙂 ale ked som si pomyslela aka je jej zima brrrrrrrrr svadba v zime to nieeeee.
co sa plavania tyka ja som sa to tiez naucila len tusim 2 roky dotadu v Grecku a to som zila 9 rokov pri mori 🙂)))) hanba mi
ale ja akosi celkovo nemam k tomu lyzovaniu vztah... bola som na oboch lyziarskych aj zo zakladnej aj zo strednej a akosi ma to neoslovilo... pride mi to ako dost nudny sport,najprv cakas hodinu v rade na vlek,potom sa vezies, vezies 15 min. hore kopcom a za 5 min. si dolu... a popri tom musis davat este pozor,aby ta nejaky sialenec nezhodil a dolu svahom si sa nekotulala... a ked ides na nejaky svah kde je menej ludi aj tie sluzby tam stoja za ho..o... neviem no jednoducho nemam k tomu absolutne vztah,mozno aj preto taky negativny nazor... ale treba aj tu zimu,aby si priroda oddychla a vymrzli bacili....
mima ty si davala Adkovi sab simplex? prosim ta kedy si to odstavila? ja Samkovi teraz davam uz len na noc len neviem ci pockat este tyzden alebo zacat davat kazdy druhy den, daj vediet.
ja osobne som mala rada lyzovanie no nestala som na lyziach asi 20 rokov 🙂 skor by som uz isla na bezky. s drahym sme zacali korculovat len 2 roky dozadu ale na zimnych 🙂
corasone ja som davala Ivuskovi sab simplex od narodenia az do 3mesiacov nepretrzite. nemali sme ziadnu prestavku 🙂 a bol o.k. aspon krasne prdkal, a nemusel sa krutit od bolesti... ked mu padli 3mes prestala som davat, ale postupne...najprv jednu davku vynexala, potom dve, tri, nakoniec som mu davala uz len do vecerneho mliecka a teraz uz ani to nie...a je uuuplne v pohode... 🙂
krasnu nedelu prajem 😀
ja nelyzujem ale hrozne by som sa to chcela naucit, myslim ze by ma to bavilo...co sa tyka leta tak tiez zboznujem grilovacky, vecerne prechadzky, opalovanie a taktiez turistiku...hory ale aj vodu a more🙂 Tento rok nam to asi nevyjde ale na buduci by sme chceli ist konecne do Slovenskeho raja, strasne ma to tam laka, ved Slovensko ma krasne hory tak ho chceme cele pobehat aj s drobcom. Boli sme v terchovej a tam to bolo tiez krasne.
corasone my sme brali sab simplex len vecer a teraz ale tyzden som mu ho prestala davat a nastastie brusko neboli a prdkame aj bez kvapiek 🙂
corasone, ja som adkovi davala ten sab len par dni ked nam to predpisal doktor,ale asi po 3 dnoch som mu to prestala davat lebo jemu to prdky zastavilo... my sme s prdkami nemali problemy nikdy nastastie, takze ja som mu nic nedavala na brusko...
jumca a kedy si prestala davat uplne?
super silvuska skusim aj ja uz nedavat, uvidime co bude
myslim ze uplne som prestala ked Ivuško mal 3,5mesiaca a uplne v pohode 😉 aj ja mam rada leto ale aj zima ma svoje caro...sak uvidite ako nam bude dobre na buducu zimu, posadime deturence na sanky a pomeho von 🙂 🙂 🙂
my sa v lete xystame k moru a do pariza tak som zvedava ako to dopadne... 😉
ozaj baby zabudla som vam povedat ze som sa rozhodla ze budem externe studovat na VS
jumca dobre rozhodnutie 🙂 Ja som tiez chcela ale este ked som nebola ani tehotna ale nejako som sa do toho nedokazala dokopat a teraz neviem ako by som to popri malom zvladala. Ale urcite ti drzim palce aby ti to islo a vsetko si hravo stihala. A na aku skolu? Socialnu pracu alebo aky odbor?
silvus som si povedale bud teraz alebo nikdy!!!! 🙂 lebo ked pojde drobec uz do skolky potom mi bude tazko zacinat... hej socialnu pracu v Trnave... 😉
Jumci, super, blahozelam a drzim prsty 🙂 🙂 Ja som stihla vysku riadne v dennom studiu po gympli a som rada, ze ju mam..hned sa na teba inac divaju, aj sa lahsie zozenie praca...aj ked mi to je stale cudzie, ked mi niekto povie pani inzinierka 😝 😝
Silvus, Slov. raj ti odporucam, my mame hory pochodene, byvali sme v ZA, tak Malu Fatru uplne 😎
Co sa tyka leta, asi pojdeme so Samkom k moru, aspon do Chorvatska 😀 Ved uz bude vacsi, bude sediet a uz sa hadam s kamienkami prehra....Uz sa tesiiiiim!!!!
heni mas uplnu pravdu, ze sa na teba ludia inak pozeraju aj s tou pracou je to jednoduxsie... a pokial mi muz a mamina pomozu s malym tak preco neist??? som sa rozhodla ze pojdem a ked bude mat maly 5,5 roka ja by som mala koncit VS a mozem sa mu naplno venovat ked pojde do 1.triedy a bude sa ucit pisat ciarky a vlnovky... 😉 🙂
aj ja sa tesim na leto a na letnu dovolenku,jupiiiii uz nex to je tu!!! 😀
ja som chodila na UCM v Trnave na chemiu ale po pol semestri som to vzdala....hlavne kvoli fyzike 😠
heni urcite sa lepsie hlada praca ked mas titul...
nam sa urcite k moru nepodari tento rok ist ale nevadi...ked nasetrime potom pojdeme.
silvuska nezufaj,som s tebou v klube... my tiez nikam cez leto nepojdeme... maximalne tak do zahrady do bazena 😀 a aj keby sme na to mali (co tiez momentalne nemame ked staviame a budeme zariadovat) by som urcite neisla,lebo adrianko je este maly,bude mat na konci leta rok a podla mna je to uplne zbytocne pretoze pri tak malom dietati si dovolenku neuzijes... davat stale pozor,aby ti nejaky kamienok nevopchal do pusy,ci tam nahodou nepricupital nejaky krab alebo jezko,a nedajboze,ze by sa drobec spalil alebo dostal upal... ja som toho nazoru aj s muzom,ze do tych 3 rokov najprv s malym pochodime co to na slovensku (ved aj nasa krajina je nadherna) a az potom niekam do zahranicia... aby som si tu dovolenku mohla uzit na plno a nie stale len striehnut v neznamom prostredi na vsetky mozne nebezpecenstva naokolo...
jumci som zvedava ako to budes zvladat vsetko... ja by som si teraz pri drobcovi netrufla robit vysku... ja som na 90% rozhodnuta,ze ked pojde maly do skolky pojdem bud na vysoku,ale na denne alebo rozbehnem podnikanie v jednej celkom dobrej sfere,len uvidime,ci budem mat na to financie...
silvuska na tej chemii bola moc tazka ta fyzika? a bol to jeden z hlavnych predmetov alebo z volitelnych? lebo ja mam ukoncenu strednu skolu tu u nas v hc odbor chemicka informatika a chemia ma vzdy bavila a aj ma este stale bavi,len fyziku nenavidim z celej duse odkedy sme ju mavali na zakladnej... a nevies nahodou ci je na ucm nejaky taky odbor ako chemia - farmakologia alebo nieco take?
jumca jasne ze chod studovat, zvladli to aj ine baby zvladnes to aj ty. a uvidis ako to ubehne. ja mozno tiez pojdem, len moje studium bude asi len denne 🙂
jaj baby dakujem za podporu...no denne studium by som asi nezvladla popri malom...ale sak uvidime ako to cele nakoniec dopadne, ale VS by som urcite xcela lebo sak co s gymplom????
mima presne mam taky nazor ako ty, my tiez chceme pobehat Slovensko a ked bude david vacsi tak pojdeme aj k moru. Ale tento rok nam ani Slovensko nevyjde ale nevadi, leto si budeme uzivat doma na zahrade 🙂
Ja som chodila na prirodne vedy, odbor vseobecna chemia...tiez neznasam fyziku a chemiu mam rada a ma bavi. Ta fyzika bola ale strasne narocna, pripadala som si uplne nechapava a blba, proste ja nechapem fyziku a ani nikdy chapat nebudem a aj matika tam bola pekne tazka, aj s kamoskou sme to nakoniec nechali tak....
keby mam odvahu idem aj ja na dialkove studium, ale pri malom si fakt netrufnem a teraz to je aj financne narocne a kedze zariadujeme tak na to nemame 😒
Jumci, z gympla uplne nic, to mas pravdu 😠 Dialkovo to zvladnes lavou zadnou, uvidis, denne je zbytocne ist, to tak jedine po strednej, ked nevies co so sebou a chces si popritom uzit internatny zivot 😝 😝
No s financiami je to teraz biedne ☹ , mate pravdu, aj my sme sa dozariadovali, ale to je nekonecny pribeh, stale nieco potrebujeme, nehovoriac o tom, ze na vonkajsok kedy budu peniazky? Si netrufam ani typnut...nevadi, hlavne, ze sme zdravi, ze drobci rastu a v lete uz vytiahneme male bazeniky nech sa clapocu 😀
Drzte prsty, zajtra o 13.30 ideme na preockovanie, sme sami doma, tak uvidime ake budu reakcie a hadam to zvladneme...ved sme zvladli v zivote uz aj horsie 😎
heni zajtra na vas budem moc mysliet a drzat palce 🙂 dufam ze to zvladnete tak super ako mimin adko...my sme to zvladli horsie ☹ nastastie uz o.k.

Tak my sme uz z vonku doma, maly este dospava v kociku. Celkom dobre sa mi islo, az na tie chodniky, dobre ma bolia ruky 😉 Ja sa uz tiez neviem dosckat tepluckeho pocasia, najradsej by som mala jar alebo leto tak do 25stupnov 😀 😀 😀