icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

corasone
1. feb 2010

Heni, budem na Vas mysliet aby ste to zvladli tak dobra ako to prve 🙂 a auto je uz OK?

mima1708
autor
1. feb 2010

heni,budeme drzat prsty,aby ste to zvladli tak bez problemov ako my... urcite budete ok,uvidis... 😉

henaha
2. feb 2010

Dakujeme baby, dufam, ze to zvladneme ako Mimin Adko 🙂 Verim mu, tak ma hadam nesklame 😝
Corasone, auto uz je ok-vcera som nenastartovala, tak boli chlapici so servisu, no co ine by urobili ako prestartovali z ich auta a 25 eur fuc 😀 (este ze to je firemne auto 😎
Dnes som radsej skusila skor startnut, nech nas tu nenecha, ked pojdeme k Dr. a v pohode, funguje...postrasili ma, ze dnes sa to moze zopakovat 😲 ale je ok.
Tak si dame kratsiu obednu prechadzku a pojdeme za par hodin...fuha, nechcem vidiet ten plac ☹

jumca
2. feb 2010

heni drzim palce a myslim na vas 😉 daj vediet ako ste dopadli...
ja sa s malym prave xystam von, este sa napapa a ideme pockat nasu babinu do roboty 😎 😎

silvuskaa
2. feb 2010

heni aj ja sa pripajam k babam a drzime vam palce...potom daj vediet ako to Samko zvladol 🙂

mima1708
autor
2. feb 2010

no co heni,ako ste dopadli?

jumca
2. feb 2010

vidim ze hena tu este nebola a nepodala info...drzim palce, nex nemate ziadne nasledky... 😉 a daj vediet ako malinky...moj maly uz zaspinkal a ja idem do sprxy... 🙂 dobru noc maminy nex deturence spia az do rana bieleho 😉

henaha
2. feb 2010

Ahojte baby, tak drobec uz sladko spinka 🙂 Musim poklopat a nechcem zakriknut, zatial je vsetko ok, ziadne reakcie, den ako iny, poobede si pospinkal, hral sa,...aj ockovanie zvladol super, trosku zaplakal, ale zachvilu bol usmev na tvari 🙂 Tak este vydrzat noc a najblizsie dni a bude po vsetkom...najblizsie az o pol roka 😉

mima1708
autor
2. feb 2010

heni to je supeeeeeeer... nechcem to zakriknut, ale ked ste to zvladli doteraz, tak to bude ok uz aj ostatne dni... uvidis... 😉

jumca
3. feb 2010

parada heni to je super, tesim sa s vami... 🙂 to je Samusko paradny xlap ked to takto pekne zvladol 😵 to je moj je asi taky precitliveny... ☹

mima1708
autor
3. feb 2010

baby,uuuuuuuuplne zle.... totalne hrozny den aj noc - idu nam zuby.... vcera o 6 som mala budik,pol hodinu si podriemal doobeda a potom az vonku,o 21.30 konecne zaspal a zobudil sa o 23.30 a bol hore do 3 len plakal a plakal a vobec nechcel spat.... a ja som plakala s nim od unavy,nevedela som co mu je,nevedela som mu pomoct, no ciste zu fualstvo.... a stiny nam idu potokom... ☹ ☹ ☹

henaha
3. feb 2010

Ahojte dievcata, mame za sebou krasnu noc, Samko pekne spinkal, 2x sa zobudil, napapal a spal dalej 🙂 ziadna teplota, ziadne place, strasne sa tesiiiiiim...je to statocny chlap...a sa mi zda, ze spal kludnejsie ako obvykle 🙂 Dufam, ze takto vydrzime...
Boze, Mima, je mi ta hrozne luto aj maleho Adka 😒 co si musia tie nase deturence vytrpiet...a my s nimi...ved aj nas to zachvilu caka, brrrrrrr... ☹ ☹

mima1708
autor
3. feb 2010

heni dakujeme za sucit.... den bol v celku dobry, len ta noc bola taka uplakana.... uvidime ako budeme spinkat tuto noc... 😖

corasone
3. feb 2010

Heni tak klobuk dolu, Samko je statocny chlapcek 🙂 len nech mu to tak vydrzi. Boli ste dnes von? ja som Samka ulozila v postielke ze uvidime kolko pospinka ale nesklamal 45 minut a dost xixixixixixixii no tak som ho obliekla dala do deky nedavala som ani fusak, dala som ten plast a sup von ale len pred dvere, trosku som ho povozila a sup do predsiene a pospal skoro do 3tej 🙂 tak som bola rada.
Mima to mi je luto, no vsetky nas to caka ked idu zubky, uz aby to mal Adko za sebou. niektore deticky ani nevedia ako prve zubky pridu no zase su uplakane ked idu dalsie. tak snad Adko to bude mat za sebou pri tych prvych. drzime palceky mima.

silvuskaa
3. feb 2010

heni tak aj ja sa pripajam ku gratulaciam 😀 Samko je statocny chlapcek a je naozaj perfektne ako to zvlada....
mima presne ako pise corasone niektore maminy ani nevedia kedy ich detickam vyjdu zubky a niektore to znasaju horsie...nas drobec tiez slinta v poslednej dobe a vsetko pcha do pusy a hryzka s dasienkami. Nech to mate uz za sebou a zubky su vonku...kazda z nas tym musi prejst 😒
My sme tiez neboli vonku dnes, maleho som dala do kocika a pospal si 3hodky, ale bol pri otvorenom okne a teplejsie obleceny.
Inak David mi zacal ovela menej papavat...inokedy vypil aj 200ml mliecka a teraz ledva 150ml a to je neposedny, stale sa vykruca a otaca...no papame aj 20minut niekedy.

jumca
3. feb 2010

silvus s tym ,mlieckom sme na tom podobne, ibaze nas by mal podla navodu na mliecku papat 180ml a stale papa 120ml a aj to mi nie vzdy vypije...ale dr mi povedala ze ho mam nexat a nenutit ze sam si urci kolko xce. ale na vahe ide pekne hore, aj rastie takze ma to nejak netrapi... a kedze aj papa vsetky vyzivky takze pohoda 😉
heni super parada ako ste to zvladli 😉
mima mi mame take noci od pondelka, akurat bez toho placu 😒 no tuto noc aj my sme mali este horsiu ako inokedy, stale sa budil, aj ked zaspinkal, hned bol hore a stale pytal dudku... ☹ kazdyx 10 min som vstavala a isla k postielke, no a rano o pol 3 som uz nevladala vstavat, tak som si ho zobrala k sebe do postele a tak som mu davala dudusku 😒 ocka doma nemame uz 3 dni, ale sak zajtra uz pride, tak uz nebudeme sami 🙂 no a s tymi slinami sme na tom tak isto...potokom nam idu, az nam nestihaju sxnut podbradniky na radiatore 😉 a to ix mame v obehu ale 20ks 🙂 nasmu malemu uz jeden zubok dole vykuka, tak asi preto tie sliny a to zle spavanie....jaaaaj jak nam uz bude dobre ked budu mat deturence vsetky zubky vonku 🙂

mima1708
autor
3. feb 2010

mne sa tiez zda,ze jeden zubok ma viacej na vrchu dasienka ako mal... o 18 mi adko odkvacol,upratovala som mu hracky spadla mi hrkalka na podlahu,ani sa len nepohol,prekladala som ho z nasej postele do postielky,tiez ziadna reakcia,len sa pomrvil,aby sa lepsie ulozil a spinka,tak uvidime dokedy... ale co mi robi starosti,dnes papal iba 3x - o 6, 11 a 15, odvtedy nic... a aj to o 11 a 15 jedol len po trochach skoro 2 hodiny v kuse... a viac si nepytal,tak sa bojim aby sa mu nieco nestalo... ☹ ☹ ☹ aj cajiku vypil dnes len trosku... teplotku zatial nemame,tak uvidime ako bude dalej,ked nebude poriadne jest ani zajtra,v piatok s nim pojdem k doktorovi... nenecham ho len tak cez vikend,aby sme nemuseli letiet do trnavy na pohotovost...

silvuskaa
3. feb 2010

mima to bude tymi zubkami ze mu nechuti papkat...u niektorych deti sa to prejavuje teplotami...hnackami...nechutenstvom. Ale pokial by ani cajik nechcel...radsej behni k dr aby nebol uplne dehydrovany.
jumca jasne netreba ich nutit ked viacej nechcu papat...lebo raz som ho nutila a dopadlo to tak ze mi polovicu vyvratil...takze odvtedy len kolko sam chce 🙂
My uz tiez nespavame tak dobre...vela krat v noci pyta dudku,mrvi sa,mrnci... je taky nepokojny a to este ani zubky nevykukaju....

corasone
3. feb 2010

silvuska no mi takto papame uz dost dlho, vsetko dookola poobzerame no snazim sa ist s flasou tam kam jeho pusinka 🙂 zatial klopem mi papinka dobre aj ked mi sme museli zacat zahustovat, zacal mi moc grckat. slintame aj mi uz dlho a rucky su stale ubytovane v pusinke 🙂 no co uz ved su jeho a stale ciste kedze su stale v puse.

henaha
3. feb 2010

Tak ako Mima povedala, ked bolo do vecera dobre, bude aj dalsi den dobre...tak aj bolo...nemame vobec ziadnu reakciu, akurat na jednej nozke ma okolo vpichu trosisku cervene, ale to podla mna do rana prejde 🙂 🙂
My sme sa dnes na prechadzku vychystali, no zaspal mi na vzduchu asi za 1min, tak som sa hned vratila v tej chumelici a pospal este pekne 3hodky 😉
Co sa tyka spinkania, Samko sa tiez budi, zaplace, musim ho chvilu pohladkat a spinka dalej...ale to babatka tak spinkaju, ked maju vela vzruchov cez den, potom to prezivaju...no ine su zubky, ako pise Jumca, to budu kazdych 10-15min hore 😒
Hmmmm...nedavno som ho naucila spat opat v postielke a zachvilu zasa skonci pri nas v posteli 😠

jumca
4. feb 2010

heni super ze uz spinka v postielke len v tom vydrz a nepolav... minule mi jedna mamina hovorila ze dieta ma tolko rozumu pre seba az az...vie ako dosiahnut to svoje o co mu ide...a ma pravdu...nas maly spava uz len v postielke,naposledy spal medzi nami ked mal teplotu po ockovani a teraz ked bol tak kazdyx 10min hore...to bolo 2x po 3 mesiacox co spal medzi nami. vcera strasne tazko zaspaval, tak som rezignovala a dala kocik dovnutra a uspala som ho v kociku a ked tvrdo buval preniesla do postielky a bolo o.k. 🙂 ale nexcem aby sa ucil zaspavat na rukax, preto kocik... 😉 a taky bol spokojny 😎
jaaaaaj uz aby bola jar a tieto snehy prec...vcera aj ja som bola vonku a to bol boj.... ☹ xodniky neodhrnute, neposypane, no hruuuza. dnes uz bude lepsie lebo vcera vecer to odhrnuli tak sa tesim na prexadzku 😒 aj ked jar pod pod uz k nam 😅 😅

mima1708
autor
4. feb 2010

no tak noc bola v pohode, ako zaspal o tej 18 spinkal az do 7... 2x sa zobudil - raz napapal, raz napil cajiku a spinkal... a potom o 8 znovu zaspal na hodinku a uz je kludnejsi... chvalabohu,ale zubky ma vyssie v jasienku ako mal... tak uvidime ako to bude pokracovat.... 😖

kessy11
4. feb 2010

ahojte babulky,

som tu dlho nebola, ale máme teraz trošku starosti, ale nie s maličkým, s tým je chvalabohu všetko ok, je zlatunky, akurát mu vždy musím papanie napasovať tak aby po kupkaní papkal a potom spinká dobre, ked sa mi to nepodarí, že mu to výjde skôr alebo neskôr tak to zaspávanie je katastrofa, ale inak ok.
v utorok nás čaká naše prvé očkovanie, držte palce.

silvuskaa
4. feb 2010

mima tak to ti spinkal ukazkovo na to ze sa talcia von zubky 🙂
kessy drzime palce pri ockovani...a co sa nieco deje? mas toho vela?
Veru heni nepolavuj ked si samko konecne zvykol spinkat v postielke.
My sme tuto noc tiez nejako prerusovane spali a o zaspavani ani pisat nebudem....hruuuuza , David zaspaval hodinu s placom 😒
Teraz sa chystame von, drobec ma uz caka na terase k kociku tak sa idem obliect 🙂

henaha
4. feb 2010

Kessy, drzime prsty, urcite to zvladnete ...ako sme to vsetci zvladli 🙂 len to prve ockovanie je asi viac pre maminy hrozne ako pre babatka ☹
Jasne, nepolavujem, nedam sa zlomit, som rada, ze je v postielke, aj ked mi je ho niekedy luto, ked placka, ale to trva len chvilu... 🙂 je to na nezaplatenie, ked sa dieta nauci samo spavat 😀
Mam kamosky co spia s detmi v posteli v 2 rokoch a nie a nie sa oducit ☹ Hmmm...takto prave nechcem dopadnut 😝

jumca
4. feb 2010

veru len vydrzat heni...nas tiez vcera zaspaval s placom vecer, tak som zvedava ako bude dnes... 😒 dnes je nejaky nesvoj od obeda stale len place a nexce mliecko vobec papat len cajik stale pije, dala som mu kusatko a tak kuskal a bol tisko...mima ja si myslim ze na 100% tym nasim susnikom idu tie zubky.
kessy drzim vam palce, potom daj vedeiet ako ste dopadli 🙂

mima1708
autor
4. feb 2010

kessy prve ockovanie je v pohode, nemusis sa nicoho bat... tak aj ked je reakcia tak slabunka, uvidis...

heni treba vydrzat ja som sa tiez tak tyrala ked som maleho oducala od nosenia na rukach,lebo najorv bol chory, potom sme mali ockovanie,cize vyse tyzdna ked plakal bol na rukach a fesacik nas si na to rychlo zvykol a len plakal a plakal, tak som tomu urobila razny koniec a ked zacal plakat, vyplakal sa 20 min. a bolo dobre... tak som trpela asi tyzden kazdy den niekolko krat,ale dolezite je ako baby hovoria nepolavit,lebo tym das drobcovi najavo,ze ta moze ovladat... jedna moja kamaratka je tak,ze mala jej zaplace a ozlomkrky leti za nou a cicikaju,zaspava s nimi v posteli a ta mala sa od nej ani nepohne... boli sme u jednej kamaratky a mojho maleho mi priniesli co ho uz nevladali nosit,jej malu museli po pol minute priniest,lebo plakala... a to by som nechcela, nemoze sa ani pohnut od nej...

jumci mojmu malemu pojdu urcite,sice po tej jednej noci je kludny uz,ale vidim,ze jeden zubok ma vyssie v dasienku ako mal... mozno mu to ide na etapy von,lebo uz raz mal jeden takyto den a vtedy mu zacali zubky strasne presvitat cez jasienka,teraz zase jeden den a ma ich vyssie tak uvidime ake bude pokracovanie...

jumca
4. feb 2010

mima myslim ze to bude na 100% tymi zubkami... nam uz jeden vykuka von 🙂

jumca
5. feb 2010

no baby dnesna noc, hruuuuuuuza a este raz hruuuuuuza.... ☹ Ivko zaspal az o pol 12tej 😒 aj ked neviem ako tak dlho vydrzal...no a od 18.00 do tej pol 12, len plac a plac a plac...nijako sa nedal utisit. ☹ az ked som mu masirovala dasienko, stixol...dala som mu cipok na noc a teda konecne o pol 12tej zaspinkal 😒 ale nespal dobre, kazdyx 5-10 min pytal dudku 😒 jaaaaaj tie zubky nestastne...ale zase aky budu zlaty ked budu mat 2 zubale dole 😀
mima ako noc???

mima1708
autor
5. feb 2010

my sme v noci uz v pohode,len cez den je mrskavejsi ako inokedy byval,ale celkom pohoda....

baby ja sa na dnes vecer taaaaaak strasne tesiiiiim... tatinko bude gazdovat s adkom a ja idem zase po 4 mesiacoch zit s kamoskami 😎