Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
Presne tak Silvus, ked nesnezi, pre zmenu nam starsne fuka 🙂 My mame dnes tatina doma, tak bol on na prechadzke a ja som za ten cas v klude uvarila 😉
Mima, tak si to dnes pekne uzi s babami...tatino sa urcite dobre o Adka postara 😝
Baby, tak tie zubky vam davaju zabrat ☹ tesime sa, co caka nas...no nic, len vydrzat a hovorit si, ze to nebude trvat vecne, treba tych par dni/noci prezit 😠
Drzime prsty!!!
Ozaj, mame 7kg 😀
dakujem baby ste straaaasne zlate... silvuska ja tiez myslim skoro stale na maleho,ale verim mojmu muzickovi a keby nieco byvame este u svokrovcov,tak babka pomoze... a keby bolo najhorsie,telefon mam stale pri sebe a tak aby som videla ked bude zvonit... takze vsetko mam zariadene... keby sme mali ist obaja aj s muzom von a maleho nechat len svokrovcom to by som nesla,nebola by som vobec kludna...
mima tak si to naplno uzi a zabav sa... 🙂 ja sa tuto noc planujem dobre vyspat, maly je u rodicov, a som zvedava ako bude buvat 😒 sna dto bude dobre a neda babke zabrat 😀
ahojte! ja som tu nebola riadne dlho pozrieť, boli sme u mojich rodičov vo vašich Piešťanoch, tam nemám v byte internet. ták som si oddýchla, že až, fedor sa rozohodol, že sa už bude stále len usmievať, tak sa z toho doteraz tším, že aspoň vidím dajakú pozitívnu odozvu, keď sa dobre naje.
vy vlastne čo nekojíte, takto môžete dať bábo preč, ako jumca, to by sa mi sem tam veru zišlo!!
kessy držím place pri očkovaní, fedor veru zaplakal, potom som ho sledovala, či nemá teplotu alebo čo, ale nič, ale nám pichali len inf.hexa ci co to je, prevenar az neskor, tak je to mozno setrnejsie asi.
jumca a co to ideš študovať? ja sa chcem na rok tiež vrátiť do školy, už mi je smutno.
mima uzi si dnesny vecer resp.noc 🙂
baby no ked si to tu tak citam co vsetko nas caka ked pojdu zubocky, no vobec sa netesiiim. ale ako Hena pise volajako to musime zvladnut tych par dni aj noci.
dnes bolo hrozne, ja som sa vybrala do Kocky pre fotky po ceste som dostala defekt ☹ ledva som dosla domov, fotky tam este neboli, malinky sa mi v aute rozplakal 🙂 no super den xixixi
zelam vsetkym pekny vikend.
corasone tak tomu za hovori, ze piatok 13 - teho (aj ked bolo 5-teho 😎 )... ked sa sype,tak vsetko nakopu...
BABY MAM NA VAS JEDNU VELKU PROZBU!!!! zaregistrujte sa prosim vas na stranke www.dojcenskvyziva.sk a v kategorii fotosutaz zahlasujte za fotku mojho adrianka... aby sme vyhrali nejaky ten balicek s mliecko a papanim a tym usetrili par korun... nad fotkou je napisane Adrianko a jeho kašička a autor som tam ja - mima1708... vopred vam vsetkym velmi pekne DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!
mima bola som na tej stranke no neviem najst tu kategoriu, mimochodom skopirovala sa ti zle ta stranka, chyba tam A. daj presnejsie ako sa preklikat ku kategorii fotosutaz.
uz som to nasla, chodte do Aktualne clanky, potom nova sutaz a to vas hodi priamo na fotosutaz a hned je tam Adrianko
mima zahlasovaneeee, drzime palce aby ste vyhrali
Tak ako Mima po vcerajsom vyjazde? Hadam si si uzila a tatino to vsetko doma zvladol 🙂 Mrknem na tu stranku a urcite zahlasujem...ved som zvedava aku fotecku si tam dala 😎
Romaroma, my kojime stale, tak viem o com pises 😝 ...neboj, dockame sa aj toho, ze drobca dame k niekomu na noc a my sa vyspime, resp. oddychneme...ale zatial terba vydrzat a tesit sa z toho krasneho pocitu 😀 ...ved sme tu pre nich a oni nas potrebuju 🙂 🙂
mima-zahlasovane-maly je pekny papkacik 🙂
ahojte, ako sa mete?? no noc bola lepsia ako ta minula, ale stale to nebolo ono... 😒
dakujem baby za hlasovanie a prosim vas pridajte sa aj ostatne,dakujem....vcerajsok som si uzila a moji dvaja chlapy to zvladli na jednotku,sice tatinkovi sa nechcelo kupkat,ale ved ked sa jeden den neokupe,neumrie z toho... len som si priniesla zo sebou darcek - fajnove poriadne prechladnutie... mandle mam take opuchnute,ze ked zakaslem suchaju sa mi o seba a napina ma na zvracanie a nos mam taky,ze rozpravam ako keby som ho mala zastipcovany... ☹ maleho mala dnes cely den svokra na starosti a ja som poctivo lezala,spala a potila sa,aby som bola co najskor fit... dufam,ze do pondelku som ako rybicka...
mima super ze si si uzila, vidis ja napr. aj koli takym vyrusom nechcem ist este zurovat, vies je to tam take vselijake a tu v PN jedine Indians 🙂 a ta cistota tam to tu nebudem ani pisat.
zelam aby si sa co najskor dala dokopy a bola fit.
oprava vírusom xixixixi
corasone mas uuuuplnu pravdu....zazitky z Indiansu mam aj ja a nie male 😀 😀 😀
uz mi je lepsie ako mi bolo, u nas je tiez len jedna diskoteka slopper a je to tam dost na urovni... dokonca aj toaletny papier tam maju a ked sa minie ho doplnia 😀 😀 😀 a s tym zurovanim - ked sme vcera sedeli v jednom podniku kym sme isli na diskoteku stretla som jednych znamych pred dvomi tyzdnami sa im narodil syn a vcera si obidvaja naklusali o 22 na pivko ako keby sa nechumelilo... strasne nieco... take male babatko nechat doma a ist si na pivko... no ale co uz,kazdy sme iny... 😖
esteze tak ze to berieme kazdy inac, neviem si predstavit take volaco. vies ono je to asi aj o tom ako k tomu babenku prisli 🙂 mozno ako slepe kura k zrnu 🙂
ja si to tiez neviem predstavit, my sme maleho prvy krat nechali uplne sameho,pred vianocami ked sme isli spolu do polska na nakupy a strazila ho moja mama... a to mal 4 mesiace a aj tak som furt otravovala,kedy uz pojdeme domov,co mi chybal a chcela som byt co najskor s nim...
no nas maly xodieva k mojim rodicom na vikendy od nejakeho 2mesiaca....ale ked je maly tam viem ze mozem byt na 100% kludna a je o.k., akurat sa vzdy uz tesim kedy pride v nedelu domov, lebo uz mi xyba a stale vyvolavam mamine, ze co robia 😀 😀 az minule mi mamina povedala no co je ty otrava?? 😀 😉
ale ako corasone hovori, kazdy sme iny 😎
jumca ale to je o niecom inom, je u tvojich rodicov a ty oddychujes a naberas sil ale chodit na pivo a dieta nechat doma a 2 tyzdnove si naozaj neviem predstavit
mima zahlasovane 🙂
tak konecne upratane po obede, tatinko zobral maleho von a ja mam chvilku cas pre seba🙂
No co sa tyka toho aby niekto nechal take male dietatko same doma tak to je sila...neviem si to ani len predstavit.....Ked potrebujem moja mamina aj tatino mi maleho bez problemov povaruju a viem ze je o neho dobre postarane, ale urcite by som ho nenechala sameho.
Vcera som robila tiramisu a teraz sa s nim naprachavam, konecne som zhodila 2kg ale urcite nie na dlho ked sa takto napchavam masrtkami 😀 Nooo ale musim povedat ze je fakt dobre 😵
Inak baby kedze tu mame skoro vsetky chlapcekov, chcela som sa spytat ci nieco robite s kozickou na pipikovi, ci sa to ma stahovat pomalinky alebo radsej este nic nerobit?
Silvuska, myslim, ze do roka s tym nerobit nic 🙂 Sa mi zda, ze som to niekde citala, ale nie som si ista....my nerobime zatial nic 😝
Mnam, tiramisu, ja som ho robila pred 2 tyzdnami a tiez sme ho spratali sami davaja ani neviem ako 😉 ja mam v poslednom case babovkove obdobie, to sa pecie najlepsie a najrychlejsie 😎 😎
mnam, ja sa prave napchavam u svokrovcov medovymi rezmi 😎 my doma nemame trubu, takze neupeciem nic jak je rok dlhy, tak si kazdy upeceny zemiak uzivam.
dievcata, maly ma trosku zapareny zadocek, to mam zmenit plienky? je to vzdy zalezitost toho? lebo mame stale pampersky a doteraz mu nic nebolo. supla som mu tam trochu bepanthenu a teraz cakam, ze kedy to prejde. lebo som sa flakala a na zadok som mu nedavala nic a tu mam asi vysledok. cim sa to da este osetrit keby ten bepanthen nepomohol? sudocrem?
peknu nedelu zelam!
Ahoj romaroma .... no ja vždy pri prebalovaní používam sudocrem a úplne super ritku máme 😀 😀 😀 😀 .... predtým som používala rybaciu masť, a keďže moja bambuľka je okrúhlučká tak sa jej to v zárezoch parilo a mali sme to dlho červené .... a ako som prešla na sudocrem po pár dňoch to prešlo 😉 😉
dakujem macekova, ved aj on to ma tam take tucnucke a zacervenane, ale to asi aj ze nebeham s nim pod tecucu vodu, tak zacnem a capnem sudocrem. uz som tam nasla aj dva pupaciky, tak som sa zlakla.
romaroma,ja nedavam malemu absolutne nic a nikdy s tym nemal problem.... akurat teraz sme mali plienkovu dermatitidu,ale to bolo z plienok... a ani s nim nebeham pod vodu umyvat ho,akurat co ho kazdy den kupem,inak nic... ked bol uplne malicky,tak som mu to natierala,ale v nejakom 2. mesiaci som prestala,lebo dokonca nas doktor mi povedal,ze to neni dobre vrstvit ten krem... a to by som musela pri kazdom prebalovani utekat pod vodu a potom natierat... a to sa zakazdym neda...
roma my pouzivame pri kazdom prebalovani sudokrem a nemame ziaden problem...takze odporucam 🙂
aj my pouzivame od narodenia sudokrem, ja drobceka za kazdym pod vodou neumyvam len ked sa pokaka ale utieram mu ritku stale a potom natriem sudokremom. odporucam.
silvuska tiramisu by som si dalaaaaa mnam, pocuvaj ty robis same dobroty
tak dala som na vaše rady, včera večer som mu dala sudocrem a teraz ráno pozerám a červené je fuč! že som ho ja nespoznala skôr! a som rada, že nemusíme meniť plienky, lebo tie pampersky active baby sa mi páčia.

jumci dnes sa mate ako? mima tak sa dobre zabav 😉 Aj mne to troska chyba, take zurky s kamoskami, ved ma aj manzel posiela nech sa idem troska zabavit ale nejako ma to teraz nelaka, asi by som stale myslela na maleho ci dobre spinka a podobne....ale neskor urcite tiez niekam vyrazime🙂)
Dnes je ale hnusne pocasie...vietor otrasny a to som sa vybrala na socialku zaniest este nejake papiere k rodicovskemu prispevku. Skoro ma pri Kocuriciach zafukalo...uplne je to tam otrasne take zaveje sa tam robili a auta v priekopach odpocivali.....