Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
ako citam tak uz mame skoro vsetky doma male zubate selmicky 😀
Nakoniec sme na samozbere broskyn ani neboli.....v Krakovanoch v zelovoci mali broskyne po 57centov. Tak sme zobrali rovno 20kg 🙂 Sice su este tvrde ale zajtra sa moze zacat makat na vyzivke 😉
Inak v Tescu maju akciu na kasicky ...hned som kupila 6ks, a aj na plienky je akcia( mne sa nezdali ale nejake extra lacne)...aj bodynka maju 2 za cenu 1.
Heni, corasone asi som vam nepisala ze som sa stretla s Vierkou, boli sme u nich pozriet.
baby, tak ked uz je Majka doma, uz by sme sa mohli stretnut 🙂 🙂
....a o Vierke ani nevravim, spominala, ze v lete dojdu do PN, aby sme sa stretli a zachvilu bude uz aj po lete 😒
ozaj, Silvi, tie vyzivky, ked tam ide zlaty klas, chutia dobre, necitit to tam moc? asi to ziska aj lepsiu konzistenciu, nie? ja som kedysi robila vyzivy, ale bez klasu, tak sa pytam 😀 😀
ano ano, Heni mas pravdu, stretko by uz mohlo byt. bolo by to super. to dnesne nase bolo paradne, chalani su uplne jednicky. 🙂 sa tesim ked uz budu chodit a mliet si to svoje to bude paradicka.
a co uz mate vyzivky hotove? mne to asi tento rok nehrozi, kedze ja som tu sama cele dni tatino prichadza neskoro s prace tak to necham na buduci rok aj ked by som rada volajake pohare spravila ale nevidim to ruzovo.
dobru noc maminky
corasone ja som na tom podobne,tiez tatino nieje cele dni doma takze nemal ich kto ist ani obrat a uz nehovorim o tom,ze pri malom zavarat... to je nemozne... takze zostavame na kupovanych a pokial sa da,tak na cerstvom ovoci... v zime to uz bude horsie,tak ale co narobis... 😒
caute baby, to asi kazda nevie pri malom zavarat 🙂 ale ked spi, sa da....my sme boli na broskyniach rano, su tam od siedmej a teraz uz sa varia, idem vyskusat zopar vyziv, tak som zvedava ake budu, lebo robim len od oka-jablka+broskyne a trosku som prisladila glukopurom 🙂
maji, vidim, ze aj vy ste sa uz boli fotit a na vychode ste sa podla fotiek vobec nenudili 😉
....inac tie zvieratka a postavicky su z lega, v Auparku BA je vystava 🙂 🙂
ahojte baby... tak mame za sebou najhorsi vikend v zivote... maly mal celu sobotu aj vcera 39 a dokonca aj cez 39 horuckytak sme skoncili na pohotovosti a diagnoza herpeticka nagina... cele hrdielko mal vysypane zimnicami ☹ a najhorsie na tom bolo,ze dr na pohotovosti povedala,ze na to sa nedavaju antibiotika,ze telo sa s tym musi vysporiadat same,tak som sa mohla len bezmocne pozerat ako s tym bojuje a dokola nurofen,paralenove cipky zabaly,prebdene noci,no hroza... mam pocit akoby vikend trval mesiace... ale chvalabohu dnes uz sme celkom ok... uz ma len zvysenu teplotku trochu 37,3 a je aj vesely, beha, hra sa, smeje sa a uz aj normalne zacal papat...
heni my mame narodky 20.8., v piatok... ja mam zajtra a adrianko v piatok... takze v sobotu mame dvojitu oslavu... 😉 a tie hracky z lega su krasne... my sme tam tiez chceli ist,ze v nedelu ked budeme mat tatinka doma tam vybehneme,len hnusna choroba nam to prekazila co uz... nevies nahodou do kedy to tam je? ci to nieje este aj dalsi vikend?
Och...Mima, tak to ste mali hrozne dlhy vikend..viem si predstavit, co to bolo. Drzime palceky, aby ste uz boli uplne ok, a rychlo na to zabudli, teda..uz len same pekne dni, nech malinky radsej vymysla a hlavne nech 1. narodky dobre oslavi. Budeme na vas mysliet, ako papate "torticku" 😝 .
Heni, super fotecky, a ...boli ste sa kupat na eve? alebo kde ste to na kupalisku?
My uz 5dni krasne jazdime na bicykli. Kupila som sedacku a je to super...malinky si to uziva, vykrikuje, rehoce sa a zas je to pre neho zmena oproti tomu kociku. Aj trojkolku dostal od dedka a babky, tu istu ako mate vy Heni, len v zelenom. Tak aj tu sme uz trosku vyskusali..drzal sa za korman a pekne pridaval plyn. 😀 A samozrejme krasne daval papa, kazdemu autu na ulici. Je to mala sikulka. Ked stiahneme fotky, dame a pochvalime sa.
Och nie, zase prsi...idem zvesit pradlo....
mima, tak to teda nezavidime a adkovi prajeme co najrychlejsie uzdravenie 😉 a nevies z coho to mohol mat?museli ste prezit fakt hrozny vikend 😒
myslim, ze ta vystava bola do 15.8., nie som si ista, my sme tam boli minulu stredu 😉
kati, hej, boli sme na Eve, dala som sa prehovorit, lebo som mala predsudky voci tomu kupalisku, ale nakoniec sme boli len podvecer na 2 hodky a musim povedat, ze bolo celkom fajn 🙂 takze urcite este niekedy pojdeme 😉
maxik je uz poriadny chlapisko, ked si jazdi na bicykli, aj na trojkolke...no je to sikulka a nezbednik veliky 🙂 🙂 je super, ze sa mu paci a uziva si to 🙂 ako pokracujete na plavani?
Ahojte🙂
Dnes je uplne ukazkove pocasie 😒 Chvilu prsi a chvilu svieti slnko...Tatinko je s malym vonku tak zasa pohrmieva..uz ich aj doma ocakavam.
Mima viem uplne ake je to hrozne ked ma malinky horucky a nie a nie ich znizit ☹ Hlavne ze je uz lepsie...nech je drobcek zdravucky 🙂
Kati presne aj Davidko takto zboznuje jazdenie na bicykli, za den ideme aj 3x a celu cestu pozoruje vtaciky, vykrikuje, zvoni na zvoncek.... 🙂
heni kraaasne fotky...Samko je strasne zlatunky 😵
corasone ako sa mate? Pridaj foto sedacky.
U nas boli tento vikend hody tak pridavam foto......
silvi, tak Davidko ma uz kolotoce za sebou 🙂 pacilo sa mu? je strasne zlatulinky 🙂 aj ty si sa povozila na tom retazovom?mne by bolo asi zle......
My sme boli tiez v nedelu na hodoch v Malzeniciach u Matovej babky, vsetko by do Samka najradsej napchali, od mastneho slaneho masa(ze to je dietne, lebo to je kura 😒 az po kremove zakusky...bleeee...kolotoce mali same velke, tak sme nic nevyskusali 😒
vy uz mate autosedacku? my este stale nie, stale sa rozhodujem, ci kupovat do 18kg alebo uz rovno do 36kg 😕 😕 mam uz z toho nocne mory...chcela som tu, co ma corasone, len v predajni, ked si do nej Samko sadol, sa mi zda, ze bol moc v nej stiesneny, nejak sa mu nepacilo, tak ja neviem, ked on je taky neposedko....
silvuska, my mame tuto autosedacku: http://www.autosedacky-romer.com/index.php?page...
baby dakujeme velmi pekne za priania skoreho uzdravenia... dnes sme uz boli celkom ok, vecer mal este zvysenu teplotku 37,6 tak ale uz to je ovela lepsie oproti vikendu... zajtra ideme na kontrolu nasmu dr tak som zvedava co mi povie... heni nemam ani sajnu kde to mohol chytit... ale chystam sa to zajtra opytat doktora odkial sa to mohlo na neho nalepit...
baby mate krasnych drobcov... rastu nam ako z vody... my budeme mat hody tu v hc o mesiac,tak ak budu nejake kolotoce vhodne pre adka skusim ho dat a uvidime co bude... 😉
heni a co sa tyka tej autosedacky,ja som malemu kupila hned do 36 kg... podla mna je zbytocne kupovat do 18 a potom do 36... ja som rozhdodne proti tym detskym sedakom,lebo aj ked ma dietat ale 9 rokov,nieje prakticky okrem velkeho pasu nijako chranene a predsalen to je este krehke telicko ktore moze ten pas dolamat a som za velke robustne sedacky aj pre take starsie deti,preto som svolila variantu do 36 kg... je tam teraz vystelka pre taketo mensie deti ktora sa da vybrat neskor,da sa nastavit opirka na hlavu a nebola ani velmi draha... ja som s nou velmi spokojna... pridavam aj fotku... je to zoopa carrera...
Ahojky, ...akurat sme dorazili z rannej prechadzky na bicykli...take kolecko okolo mesta a uz aj zaspal. Idem mu este nachystat obed (cuketu, kuracie a zemiacky)...a potom Heni frcime na plavanie. Chodime cele leto a teraz sa plava v tej novej prevadzke..je to tam super, ale aj dost hlboka voda, pre mna 😀 . Maximkovi sa raz paci a raz zase nie...niekedy pije vodu ako o zivot a super sa aj potapa, bez signaliku, inokedy kasle cele plavanie, co sa mu nechce potapat a vzdy sa napije...no neviem, je to taky vymyselnik, ze ani neviem ci sa mu tam paci...alebo nie. Ale najlepsia hracka na celom plavani je "krhlicka" a to vsetkych rozmerov. Cely cas ju ma pri sebe, aj sa s nou potapa 😝 . A vy ako...budete chodit od septembra? Do ktoreho kurzu a kedy asi?
A dievcence, musim povedat, ze vsetci nasi dobci...(inak mame vsetky Chlapov), su uzasni vymyselnici a male sikulky. Robia nam radost...aj ked, ja musim za seba povedat, ze niekedy mam taku chuy dat mu na prdelku...hlavne ked je holy 😝
Heni som na tom podobne, stale sa neviem rozhodnut aku autosedacku....asi kupime 9-36kg, len ja mam nocne mory z toho... ktoru??????????
Inak na retazaku mi nebyva zle...dobre som sa s neterkou vysantila....ty ked si zvladla padak tak toto je uplna malina.....ci dokonca malinka 😀
mima pekna je tato carrera...ta vnutorna vypln sa da neskor dolu a potom je to pre vacsie dieta?
corasone co ste vybrali vyzera tiez paradne...ale musim zobrat maleho a vyskusat ho posadit do viacerych lebo ako pise Hena , moze sa stat ze v niektorej bude stiesneny alebo sa mu nebude dobre sediet. Juuj ako sa mi nechce behat a zhanat 😝
kati to aj ja mam obcas chut malemu dat zopar po zadku ked neposlucha ale potom ked sa ukludnim a aj on sa ukludni 😀 tak chapem ze ma obdobie ked potrebuje vsetko skumat, hmatat.....
Ked bude vacsi a bude chapat co je dobre a zle....tak potom to bude uz o niecom inom 😉
silvi hej to cierne co je na vrchu sa da vybrat aby to bolo pre vacsie deti... a ta vrchna oprieka modra sa da cele posuvat hore podla vysky dietata... je sice dost tazka,ale ked ju das do auta a budes ju tam mat vacsinu casu tak to nieje problem,ale je fakt super, vystuzena,pevna,ze aj ked v nej zaspinka pekne si oprie hlavinku o makke a spi ako na vankusiku a ma to tam okolo hlavicky tak,ze mu skoro vobec v zakrutach nelieta hlavicka (lebo mame tatinka obcas "pretekara" ked ideme autom 🙂 )
kati, ja mam tiez niekedy nervy v koncoch, aj mu capnem po plienke a on sa rehoce 😀 mame to tazke byt s nezbednikmi cele dni a aj noci, tak niet sa co cudovat, ked niekedy nervy nevydrzia 😉 😉
na plavanie od septembra chceme chodit, my ideme do 4. stupna, tak uvidim kedy budu terminy....uz by som vsak nechcela chodit piatok vecer, lebo potom si nemozeme ani naplanovat predlzeny vikend 🙂
nedobehli ste nas uz nahodou? to by sme mohli chodit aj do jedneho kurzu 🙂
mima, adkovi sa v sedacke urcite paci, ked je taky vysmiaty 🙂
Len na skok, lebo triedim Maximkove fotky...je ich strasne vela...ja fotim kazdu "blbost".
Heni...ideme este len do 3 kurzu, teda este si to musim rozmysliet, lebo Maximkovi bol dnes zly ako cert, nic ho nebavilo, len vymyslal...mrncal, potapat sa nechcel, jenoducho ho tam nic nezaujimalo. Tak uvidime este nabuduce, a mozno aj skoncime...nech to nie len to, ze tam chcem chodit ja a tatino 😝 .
A dievcence sedacky ste vybrali super...odlozila som si link 😀 . Dakujem.
Tak aspon nejake...Nas MAXIM.
Ahoj, zalozila som si vlastnu temu ale ma zrusili, ze mam skusit tu, tak sa vam sem skusim vsunut mozno budem mat stastie🙂
mam 3 mesacnu dcerku a len nedavno som sa prestahovala do PN. Hladam mamicku, ktora by sla so mnou obcas kocikovat alebo posediet na kavicku.
Som dost pohodacka, zaujima ma moda, diety a rozmyslam, ze zacnem chodit cvicit kedze mam stale tehotenske kilecka na sebe , chcem chodit s malickou plavat a ak sa najde aj daake cvicenie na okoli tak aj cvicit s nou(v BA je ta moznost, neviem ako tu) Prosim mamicky ktore koja a odsudzuju vsetky co maju deti ma UM tak si radsej nepisme, lebo mam malicku skoro od narodenia na UM a nemam chut rozoberat preco...
Moc sa tesim na vase prispevky a mozno aj skore stretko...
chanel tak vitaj medzi nami... a nikto ta tu odsudzovat nebude jumca ma tiez maleho od narodenia na um a ja od 3 tyzdnov... kazda ma na to svoj dovod,takze nieje co riesit... a my sme tu tiez vsetky pohodacky, vsak baby? 😀 a konecne si nam sem priniesla babu,lebo tu mame vsetky len chlapov,tak to tu bude zas o trosku novsie... 🙂
chanel, vitaj medzi nami, ako pise mima, nikto ta tu odsudzovat nebude, ved niet zaco 😉 kazda mamina vie preco nekoji a ma na to svoje dovody 🙂
stretko uz chystame hrozne dlho a nejako sa nevieme do toho dokopat, tak sa nam to uz snad podari a pridas sa aj ty...ako sa vola mala? 🙂
kati, maxik je fakt pekny nezbednik 🙂 🙂 a je zlatulinky 🙂
vitaj chanel v klube piestanskych mamiciek. ako sa ti v piestanoch paci? a kde tu v PN byvas?
no to stretko by uz naozaj mohlo byt, uz by sa ako sa vravi patrilo xixixi aj ked viem ze to nieje jednoduche kedze kazde babeno ma svoj rezim a neradi by sme im to narusovali, no skusme volaco sklbit a stretnut sa. Jumca tu dlho nebola, ma uz velku absenciu, musim jej napisat.
Ahojte, tak sa rada k vam pridam. Piestany su krasne i ked, no asi chvilku potrva kym si zvyknem ale inak pohoda, byvam pri chirane. Verim, ze stretko je asi narocne ale urcite by dobre padlo trosku zmena stereotypu🙂
Chlapcekov mate krasnych a kedze su starsi aspon mozem dostat aj daake dobre rady🙂 Veru aj moja Livia uz zacina vymyslat, sice ma iba tri mesiace ale ako ju dam dole z ruk strasne spusti plac, tak sme dnes s manzelom uplne zufalo utekali kupit klokanku....
Ahojky chanel,...vitam ta medzi nami, a hlavne tvoju malu Livinku, ta sa bude nasmu Maximkovi vymyselnikovi urcite pacit, hned by ju vysklbal za vlasky (ked nejake ma 😀 ).
No...byvas asi kusok od nas, ja byvam pri pekarni, Hurbanova ulica, takze by sme mohli vybehnut spolu von. Ked budes mat zaujem, napis...dohodneme sa, lebo ani ja rada nekocikujem sama. Hoci mi uz brazdime cesty aj bicyklom a na trojkolke...ale raz za cas vytiahneme aj sportiak 😝. Aby bolo kde pospat.
A chantal, ta klokanka je nahodou super...nas malinky v tom byval casto, nakolko stavame dom a aby som mala aspon chvilku volne ruky a mohla nieco robit, bolo dobre ho do toho dat...no ale teraz som ju uz oprala a je schovana. To uz nie je pre nas. Maximko si uz lozi a stava kde sa mu chce, tak sa uz na rukach nosime len troska. Hlavne vecer, ked uz ma toho za cely den dost.
Dievcence a to stretko by bolo fakt uzasne...ja vasich malich poznam len z fotiek a v podstate vas tiez, tak by to bolo mozno zaujimave vidiet sa ja nazivo. Ved skusme dat nieco dokopy.
Ja chodim vzdy s kamaratkami z tehotenskeho cvicenia von v stredu o 15.00 do parku (vedla detskeho ihriska). Je super, ked je nas tam 6-7 mamiciek s detmi v kocikoch.
tak my mame ockovanie za sebou, trosku placu a bolo po vsetkom, s usmevom a mavanim pa-pa sme odisli od lekarky 🙂 tesim sa, ze mame po, tak dufam, ze reakcie nebudu, uvidime co vecer 😒
v meste sme stretli katarinku s malym Maxikom 😉 😉 normalne sme sa spoznali a bolo to mile 🙂
musime prist castejsie do mesta a do parku 😝

caute maminky, tak uz sme konecne doma po 5 tich tyzdnoch, huraaaaa. no a normalne som to tu ani nespoznala, tatino sa cinil.
Samko mal normalne problem mi zaspinkat v spalni, dost dlho sa hadzal aj ked mal ocicka zavrete. no uvidime aka bude noc.
zajtra tusim hlasia pekne teplo, tak sa tesim a cez vikend asi idem umyvat okna ak bude teplo. Inac uz mame autosedacku a je super, Samulko v nej sedi ako v nejakej luxusnej pohovke xixixi aj spinkalo sa mu super, zaspal nam o 16:30 a zobudil sa pred domom o 19tej. asi aj preto sa mu potom tazko zaspavalo a musim sa pochvalit mame dalsi zubok spodny tak ich mame uz 7 🙂 paradicka. a ten biely usmev je uzasny. zajtra sem dam nejake fotecky. teraz uz idem spat. dobru noc