Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
my budeme mat tatinka pravdepodobne doma az do konca dalsieho tyzdna,ale uz som si tak nejako zvykla na to,ze sme doma vsetci traja a nepaci sa mi predstava,ze zase zostaneme na cele dni len sami s adriankom... tak ale co ine nam uz ostava... minule sme tak s kamoskou kecali a az som sa zhrozila pri jednom zisteni - baby mi na buduci rok davame drobcov do skoly a my tiez pojdeme poctivo zarezavat do roboty... uplne to znie hrozne,ze nase male vtacatka pojdu co nevidiet uz do skolky... ☹ neviem ci som len ja vadna alebo su vsetky mamy take,ale mna normalne chyta panika ked na to pomyslim,ze ho pol dna nebudem mat pri sebe a bude s cudzimi ludmi...
caute maminy, veru to tu riadne flakame 🙂
my sme sviatkovali doma sami, sem-tam nejaka navsteva, no a na Silvestra som nechapala, Samko nam zaspal ako vzdy o osmej a spal do rana do osmej, ani sa v noci nezobudil 😀 a to tu celkom pekne buchalo, strielalo....bol asi unaveny, lebo sme este vecer boli na dlhej prechadzke, ktoru presiel sam po svojich, kedze sanky to nie je ono, z nich mi stale vystupuje 🙂 🙂
boli ste uz na tom ockovani, co je okolo 15.mesiaca? my mame v utorok poradnu aj ockovanie, dufam, ze to zvladneme v pohode .... 🙂
mima ja som si tak isto zvykla ze mema tatinka doma a neviem ci ho vobec v pondelok pustime do roboty 😀 Prave dnes som mu hovorila ze preco mu nemoze vyplata chodit kazdy mesiac na ucet bez toho aby chodil do roboty??? 😀
Heni my ideme v pondelok do poradne a hned bude aj ockovanie tak vecer pondelok napisem co a ako.....nech to je uz za nami.
my sme uz na tom ockovani boli a uplne pohoda... na toto ockovanie niesu absolutne ziadne reakcie,ze iba malinky pluzgierik v mieste vpichu ale ani ten sa mu neurobil... jedine co sa nam stalo,ze ochorel a skoncil na atb kedze sme boli v cakarni s chorymi ludmi a cakali sme do radu... 😒
my sa tiez chystame na to ockovanie, tak som zvedava ako to Davidko zvladne, ale viacero kamosiek mi vraveli ze je to pohoda. moj Samko by to uz mal za sebou keby neochorel, tak ho to len caka.
corasone my sme tiez tak museli odlozit ockovanie 2x co bol adko nachladnuty... dr povedal,ze to nevadi ked nema teplotu,ale ja som nechcela riskovat a radsej sme pockali... ono sa to ockuje v 15. mes. ale najneskor do konca 17. mes. takze nebolo sa kam ponahlat... ale inak to je v pohode, ockuje sa to do rucicky do predlaktia... my sme si zobrali tatinka na pomoc,lebo udrzat toho nasho maleho silaka je uz pre mna trochu problem... 😀
silvi, tak daj vediet, ako dopadnete, nech vieme, co nas v utorok caka.... a drzime prsty 🙂
inac, vcera sme sa nahodou so Silvi a Davidkom stretli v Auparku, no ti nasi nezbednici stale utekali jeden tam a druhy tam, no a vysediet aspon jedno kolo na vlaciku to bol velky problem 😉
uz sme sa vam ani nepozdravili, lebo aj som isla pozriet dole a hned prisli za mnou, lebo Samina to v kutiku nebavilo, stale utekal do obchodov 😀 😀
My sme sa pred tyzdnom soplikov zbavili 🙂
mima ideme bez tatina tak som zvedava ako tam maleho udrzim, ked si spomeniem na posledne ockovanie do oboch noziciek...to bola hruuuza...ja som mu drzala ruky a dr nozicky, teraz ma ale sily este viacej a v ordinacii si nechce vobec lahnut, hned place a nechce sa odtrhnut odomna.
Heni ja som sa po vas potom este pozerala a nevidela som vas, asi ste boli uz na ceste domkov. To utekanie je sranda....mala som tiez dobry telocvik. Takze zasa sa schoval Samko v kabinke v obchode??? 😀
silvi, jasneeeee, sportovy obchod je jeho a hlavne visiace oblecenie a zavesy v skusobnych kabinkach 😀 😀
Maji, Silvi (Mima, nieze by sa ta to netykalo, kludne dobehni 🙂 ako to vyzera s vami tento tyzden? nedame niekedy podevcer stretko aj s Vierkou?
skoda, ze sa nam roztopil sneh, bolo tak krasne na prechadzky 😎 teraz je to zasa o nicom, vsade blato, mokro....to zasa budeme spinavy 🙂 🙂
Heni ja som za, staci dat vediet kedy a kde a hlavne o ktorej. moj Samko je vacsinou hore uz od tej 15tej, takze sa budeme tesit na stretko.
Silvi ty volajako skontaktuj Vierku. ako ste dopadli na ockovani?
ahojte 🙂 Vcera som uz nestihla napisat....takze ockovanie bolo troska s placom, ale rychlo na to zabudol moj statocny chlapcek ked mu dr dala do ruky snehuliaka 😵 Doktorka ho mala na kolenach, ja som mu drzala rucicky a sestricka pichla 😀 .....
No a reakcia ziadna tak sa nemusite bat 🙂
Som rada ze to mame za sebou a najskor o 6tyzdnov sa moze ockovat proti zltacke.
Inak vazime 9800g 🙂
Heni,Maji dajte vediet ako to drobci zvladli, ale urcite v pohode 🙂
My tiez mozeme po tej 16hodine alebo aj doobeda, ale to je asi Majka v robotke ze?
Mima dobehni aj ty ak sa ti bude dat 🙂
silvi, tak super, Davidko bol statocny chlapcek 🙂 nas to caka dnes poobede o 13.30, tak dufam, ze to tiez v pohode zvladneme 😀
stretko zajtra alebo stvrtok trebars o piatej? nam to je jedno kedy 😉
silvi, inac s tou vahou sme stale priblizne ako vy, Samko ma nejakych 9600g co ho vazim doma, tak uvidime co u lekarky, ale ked su vedla seba, tak mi pride, ze to tak aj moze byt 🙂 🙂
no baby ako tak pozeram,tak my sme vas tromfli,adko ma 11 250g 🙂
dakujem vam za pozvanie a ak nam to vide,radi by sme prisli... tak ako ste pisali o tej 16 - 17 by to kludne mohlo byt,to uz budeme tiez vyspinkany... tatinko nas hadam zavezie,len to potrebujem vediet aspon den vopred... 😉
ok baby, tak sa mozeme dohodnut na stvrtok v Auparku, ked chce dobehnut aj Mima? my sme s Majkou ok, dnes sme spolu telefonovali, tak my prist mozeme....
ockovanie nam dopadlo uplne super, Samko ani nemukol, drzala som ho ja, tatino mu ukazoval knizku a sestricka medzitym pichla, len sa pozrel, ze co sa deje a nic, absolutne nezaplakal 😀 😀 doktorka ani nechcela verit, ze sme uz zaockovani.....tak sa tesim, ze to zvladol tak statocne 🙂 🙂
silvi, idete na ockovanie proti zltacke, ked si nieco spominala? ja som sa ani nepytala na ine ockovania, v cakarni bolo tolko deti, ze sme sa dlho nezdrzali....inac poradne uz nemame, vraj az v 2,5 roku 😝
no a vazime 10kg s oblecenim a obuvou, takze tych 8 600g to moze byt a vyska 80cm 🙂
ok,stvrtok o kolkej a kde presne v auparku?
silvi,vy idete na ockovanie proti zltacke? nam dr povedal,ze az po 2. roku sa moze ockovat proti zltacke aj proti kliestom...
heni gratulujem...mate stotocneho chlapceka, to ze ani nezaplakal je fakt parada, Davidko plakal uz ked som ho polahla a dr mu pozarala do pusinky 🙂
ja som sa ani nepytala kedy so poradne.....mne dr povedala ze po 6 tyzdnoch od tohto ockovania sa mozme ozvat a prist zaockovat proti zltacke 🙂
Ale idem to este radsej omrknut na net.
Inak to stretko by mohlo byt vo stvrtok, dam este zajtra vediet co Vierka....
akurat sme sa so silvi dohodli na FB, ze stretko bude STVRTOK o 16.30 v AUPARKU PN 😀 😀 😀
kto mozete, dojdite, nech sa chalani trosku ponahanaju 🙂 🙂
baby, silvia su s malym Davidkom v nemocnici, pisala mi sms, ze nedojdu ☹
celu noc jej zvracal, tak ich hospitalizovali, v PN nebolo miesto, tak su v TT...viac neviem, tak dufam, ze su uz na tom dobre..drzim prsty
jeeej chudatka... zelame im skore uzdravenie a rychly navrat domov... dufam,ze to nebude nic vazne... ☹
dufajme ze Davidkovi je uz lepsie. Silvi mi pisala ze este nic blizsie nevie tak neviem co je s nim.
mima bola si vcera v PN? ja som bola s Henou v auparku no nevideli sme nikoho tebe podobneho cloveka. dufam ze sme sa nejako neminuli.
este som chcela len ze mima pisala si ze tvoj maly tromfol z vahou ja si myslim ze nas tromfne tvojho 😀 😀 😀
moj uz moze mat aj 11.5 aj ked teraz ked mu idu stolicky ma castejsie stolicu no myslim ze bude mat viac ako tvoj. vysku moj moze mat okolo tych 85-86 neviem...
@corasone nie neboli sme v PN,lebo tatinko dosiel od zubara cely uboleny a otapeny,tak som to nechala tak... cely den len lezal ani jest mu nechutilo,az k veceru ale o 20 sa ako tak prebral k zivotu... hadam nabuduce nam to vyjde... a s tou vahou som si myslela aj ja,ze ma ale 12 kg jaky je tazky a ked mi sestricka povedala,ze 11 250 g tak som nechcela verit... a adko je o trosku vyssi,on ma 88 cm... ale zas to ma po tatovi,ten ma 190 cm...
ahojte 🙂
konecne sme domenka....Davidkovi je uz dobre, este ho dnes raz prehnalo ale to je uz nic, oproti tomu ako mu bolo pred tym. V utorok vecer zacal vrackat a napinalo ho az kym ho nedali v noci na infuziu, no bolo to strasne 😢 V Piestanoch na pohotovosti nas prijala velmi ,,mila" s tym ze maju plno takze mame ist do trnavy. Ja som sa hned rozplakala, ale sak som sa nemohla pozerat ako ho stale napina a uz nema co zvracat. Ale v TT bol perfektny personal, a boli sme tam najmensi.
Teraz je vraj tejto virozy vela a maleho to fakt dobre chytilo ☹
Liecim sa aj ja teraz doma, zaludok mam jak na vode, co som tak skoro nic nejedla, vobec minechutilo z toho stresu.
Mima tak dohodneme dalsie stretko a hadam sa nam podari vsetkym prist 🙂
Inak ani Vierka neprisla?
silvuska som rada ze Davidkovi je uz lepsie, dajte sa dokopy a potom dame stretko. Vierka tiez nebola, mala navstevu. bola som ja s Henou a nase ratolesti.

baby takze nas drobec isiel spat podstivo o 21:30, sice neskor ako zvycajne ale nebol do polnoci.
Sviatky za nami..... 😒 no a od pondelka zasa prazdny doma vsetci pojdu do roboty, teraz je tu veselo a tak to mam najradsej, co uz...budeme si musiet s Davidkom zvyknut 🙂