Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
no dnes uz to bolo lepsie, trosku plackal, ked ma nevidel a potom to uz bolo dobre 🙂 zajtra ideme uz na hodinku...
kati, vy ste ako pochodili?
Heni, dnes bolo dobre...len sme sa tam spolu hrali, rozpravali...aj sme sa hrali s plastelinou. Takze sa mu pacilo. Zajtra to bude asi horsie, bude tam na pol hodku sam. Tak uvidime. Ale ja uz mam obavy dopredu. 😖
A my oblecenie 90, 98, este ani nenosime. Mame stale este 74, nieco 80 ale len velmi malo. Nejak sa nam nechce rast. Tak asi nepomozeme.
caute baby, nestiham vas, ale ked stihnem pojdem precitat. 🙂
baby, co mate nove, co tu tak flakate???
Ahoj heni,
dlho som sa neozvala lebo smeboli zasa chorucky....dufam ze uz to bude ok nastalo. Dr hovorila ze sa to vsetko spustilo pravdepodobne tou nemocnicou ☹
Inak naucili sme sa nove slovo "paut" cize pavuk a vsade teraz vidi pavuka a ukazuje ze je tam pavuk 😉
Ake pouzivate flase s tvrdym naustkom?
caute maminky, no ja to tiez nejako flakam, som sice v praci stale ne nete no nejako si to tu nestiham pisat. moj presiel tiez nejakym virusom, horuckoval a nic ine, a po 2dnoch bol OK. zajtra mi pridu rodicia tak sa tesim, bude s nimi.
silvi ja davam malemu doma flasu s Cappy junior, davam mu tam cajik ale von ma AVENT flasu s cumlikom.
baby a ako chalani v jaslickach?
silvi, my pijeme stale z poharika od Aventu, 0,5 l flasa Lucky, klasicke flase nepouzivame 🙂 🙂 a este ten poharik z DM so slamkou, ten ma na vodu, ked nemame Luckovu flasu 🙂
my sa zatial drzime, co sa tyka chorob, este sme chory neboli, tak som zvedava, co sa na nas zvali v jaslickach...ale myslim, ze nas drzi to, ze ho kojim a aj plavanie nam buduje imunitu 🙂 🙂 uz sa tesim na vecer, idemeeee...je to perfektne, kolko sa tam nauci, ako uz vie na jednotlive pesnicky ukazovat, co robime, rucky na ramena, v bok, podskakovat,....je to sranda 🙂
v jaslickach je to zatial dobre, rano uz neplackal, ani vcera, ani dnes, zatial tu 1,5 hodinku zvladame v pohode, uvdime, ked tam bude na dlhsie....a aj spat 😒 😒
maji, budes mat Samka doma, ked tu budu vasi, ci ho budes davat doobeda do centra?
silvi, s tymi slovickami to je riadna sranda, u nas vsetko na p je paaa alebo paapa, ale robi v tom rozdiely, ze papuce, ponozky, pancuchy vzdy da ine dlhe paaaa...a ujo je ou 🙂 🙂
este som vam nepovedala ako sa vola, ked sa ho opytas...vola sa LA (vzniklko to zo Samuel a jemu sa paci to L na konci, takze je LA ;) a ked sa ma niekto opyta, ze ako sa vola maly,on hned na to LA..
zlati su ti nasi drobci ked takto zacinaju rozpravat, my zasa pouzivame skoro vsade na konci o, Marek je Mao, lopta-bao, ked sa ho opytas ako sa vola tak povie tato 😀 , mysli tym ale Dado 😉
heni maly by mi cistu vodu nevypil, musi byt aspon trocha ochutena 😠 My sme mali s takym strednym naustkom a chcem mu kupit uz len s uplne tvrdym...inak tiez som rozmyslala nad tou flasou so slamkou, je dobra?
Maji ty myslis cappy z toho dzusiku, lebo aj my pouzivame tieto flase, ked vypije dzus tak mu tam davam cajik.
My sme mali 1den teplotky a zasa hrdielko zapalene a aj ocka to chytili a nostek, nemal soplik ale mal to nejake zdurene a zle sa mu dychalo, ked zaspinka tak vzdy nabehnem s kvapkami od dr a davam do ociek a aj nosteka...chavala bohu zabera 🙂
silvi, mne zasa Samko nevypije sladke 🙂 on len cistu vodu alebo nesladeny caj 😉 minule som mu kupila nejaku ochutenu vodu a vypluval ju 😉
ta flasa so slamkou je dobra, je hlavne vacsia nez poharik, tak na leto bude dobra, ze mu nebudem musiet nalievat vodu kazdu chvilu a hlavne sa naucil aj tahat tak, ze nazaklana hlavu 🙂
inac o je u nas tiez dost pouzivane v slovniku 🙂)
ahojte baby... citam,ze uz vam drobci zacina mrmlat... mojho male ked sa opytaju ako sa vola tak akooo akoze adko a kolko ma rockov odpoveda eden a aj ukaze prstikom... a ked sa ho opytaju ako sa ma tak len sa pokyvka zboka na bok ze ajajajajaaaaj a aj s dlani tak toci 😀 a prve slovicko ktore uz hovori normalne je havo... to tak krasne vzdy povie,az sa cudujem 🙂 a s tymi flaskami vam zavidim,mne maly nejako nechce vobec pit s tych poharikov... on len tu flasu stale... so slamkou sa este ako tak napije,ale asi po hodine si vypyta znova flasu a hneva sa dokym ju nedostane... neviem ci to je tym,ze od 8 mes. nepouzivame dudlik alebo co... uz som skusala s makky naustkom, tvrdym, s polomakkym, jupikove flasky,nic nema uspech... par krat si potiahne a potom sa s tym zacne zbrndat,zoberiem mu to a za 10 min. si vypyta znova,zase si 3 - 4x potiahne,zacne vymyslat a takto stale dokola... ☹
ano ano silvi z toho dzusiku ako pises. inak on sa v pohodke napije aj so slamky, aj z pohara, ja mu to tak striedam.
ahojte maminky, tak som volala do jasliciek a mozeme nastupit aj tento tyzden, len potrebujeme potvrdit od lekarky nejake papiere. ale najskor nastupime buduci tydnen, som zvedava ako sa bude Samko tvarit.
ako sa inac mate?
maji, budete chodit na cely den, ci na pol dna?
my od zajtra zaciname s obedom 🙂 zatial je to ok, Samkovi sa paci 🙂 🙂
mima, ako si spokojna s tvojou autosedackou, ked si pamatam kupovala si tu Caretero?
My budeme musiet kupit este jednu, tak uvazujem nad nou, ci ju nevezmem, nechcem uz druhu drahu 🙂
Heni aj my uz konecne chceme kupit autosedacku a rozmyslame aku....tak poradte 🙂
hej mame zoopa carera,ale ta tiez nieje najlacnejsia, stoji cez sto eur... ja som s nou velmi spokojna,jedine co mi na nej vadi je to zapinanie na pasy, lebo to je medzi nozickami dole a vzdy ked tam maleho vkladam tak to prisadne a musim mu tam potom "lovit" medzi nozickami a vytahovat mu to... minule sme sa tak smiali,ze keby ma videl niekto z dialky kto ma nepozna tak si pomysli,ze som pedofilna 😀 ale inak je uplne perfektna, pevna a co som o nej citala recenzie tak v autoskuskach bezpecnosti dosiahla 4 hviezdicky z piatich... a da sam tam z nej vybrat aj taka vlozka co je pre male deti, opierka na hlavicku sa da posuvat podla vysky dietatka, montovanie do auta je trosku problematicke,ale ak ju budete mat stale v aute tak v tom problem nevidim.... my mame presne tuto aj ten odtien -
http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/autosed...
Ahojte maminky, ...no my uz od zajtra naplno zarezavame v jaslickach. Spinkanie zatial nie je velmi podla nasej chuti...ale co uz, budeme si musiet zvyknut na ich rezim. Jedia uz o 10.30 obed a okolo 11.00 idu spinkat a do 14.00 maju siestu. Tak zatial Maximko spi len chvilku..je to pre neho velmi skoro. A inak...to tiez nie je velka slava. Place kazde rano, ked odchadzam..a z deticiek sa velmi netesi. Zatial to vyzera tak, ze sa mu v jaslickach nepaci a ani tak skoro nebude. 😖
A Silvi, ked mozem poradit my mame autosedacku concord trimax a sme velmi spokojni, Maximkovi sa dobre sedka, vydrzi v nej velmi pekne a vidi aj z auta von. Mala aj dobre hodnotenia a nebola az taka draha. Pozri ... poruke.sk
kati, neboj, bude sa mu pacit 🙂 my ked rano prideme, tvoj Maximko uz neplacka, takze to je asi len chvilka, chodime presne o osmej a stale ho pohladom vyhladam 🙂 slonik je istota, toho si drzi a nepusti 😉
s tym spanim mam aj ja obavy, je to strasne skoro a do druhej urcite spat nebude, potom mu bude hrozne dlho, kym prenho niekto pride ☹ nic ine im vsak neostava...
bola som v jaslickach dnes no kedze deticky boli von tak som nevidela tych vasich drobcov. ak budeme mat vsetko pokope, v pondelok nastupi o 9:30
my sme sa mali dnes uplne super, rano vraj zjedol 3 chlebiky s vajickovou natierkou, obed tiez cely spapal, no a k vsetkemu sa este aj vykakal do nocnika 🙂 sikulka moja 🙂
ani domov sa mu nechcelo ist 🙂
Tak to vam Heni zavidime. Ja ani neviem ako dnes bolo. Musela ist pre neho babka...lebo ja som koncila az o 17.00. A zajtra to ist...az vo stvrtok spolu budeme lebo idem na nocnu. Tak je super, ze skontrolujes aj nasho drobca. Dakujem.
A Samko je mala sikulka..tolko popapat a este sa aj vykakat. Verim, ze nas Maximko si na serblik ani nesadne.
Majka, tak sa tesime..zas o partaka viac. Ale tvoj, som pocula je uz zabehnuty...tak nebude mat ziaden problem.
Inak, dnes som mala cely den slzicky na krajicku. Rano sme o 7.30 odisli z domu a prisli sme az o 17.00 A cely cas som nebola s mojim srdieckom. Strasne moc mi chybal. Je to veru strasne, ze clovek nevie co cely den robi a potom doma je s nim len velmi malo. Este aj o 20.00 sa vypytal spinkat..tak sme spolu boli len 3hod. Strasne malo, pre mna to bude este horsie ako pre neho. To je strasne...

inac, Samko si dnes v jasliach poplakal, ked som odisla....no tazke to budu zaciatky 😒
maji, ono to tak asi je, ked deti neplacu na zaciatku, potom ich to chyti neskor 😠 horsie to bude pre nas, vytrpiet si, oni si nejako zvyknu a v kolektive im bude dobre 🙂
(aspon ja si to tak hovorim 🙂