Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
No..ved hej. Vsetci to robime pre tie nase deturence.
Verim, ze za taky mesiac sa ti nasi mali drobci (Samko, Samko a Maximko) budu super zabavat spolu v jaslickach a ani domov za nami nebudu chciet ist. 😝
Tak, my sme si dali par dni pauzu...od jasliciek. Mam 2 dni volna a potom dve nocne, takze sme spolu a poriadne si to uzivame. A Divecence vy ako?
Heni, uz ste aj zacali spinkat? A ako sa Samkovi paci, pohoda vsak? Obediky chutia...
Maji a vy ste dnes ako zacali. Maly Samko je asi zvyknuty na deticky...takze urcite nebolo placu.
Som zvedava ako my, ked sa vratime po troch dnoch.
no boli sme veru boli, plac to nie, teda zatial ale znova zacal fackat deti co sa mi nepaci, ale sestricka vravela ze to ho prejde, len potrebuje byt zaneprazdneny. uvidime cas ukaze, mali tam uz aj horsie pripady a bolo OK. dnes som tam bola s nim zajtra tam uz bude sam. uvidime co nas caka oboch.
kati, ved som pozerala, ze Maximko tam nebol, som si myslela, ci nie ste nahodou chori, ale vidim, ze ste ok, tak to je dobre 🙂 🙂
Samko dobre, musim poklopat, spinkat zaciname od stvrtka, obedy papa zvycajne pekne vsetko, spolupracuje, aj papa sam, takze zatial sme na tom dobre 😉 uvidime, ci nepride kriza so spankom ☹ ako dlho ti Maxik spava v jaslickach? vie zaspat?
tak si ho este pekne uzi a vychutnaj kazdu minutku 🙂 🙂
Dakujem, este si to uzivam...este zajtra a potom uz bude kazdy sam...este aj vikend som v praci. 😖
A Heni so spankom je to take ...zaspi pekne sam, ale za hodinku, hodinku a pol je hore..a to je este len 12.00 - 12.30 a ze uz potom nechce spat...tak to riesili zatial tak, ze isiel o jednej domov. Ale ked je doma, pospi 3 hodinky. Musi sa to len naucit..tak snad to skoro zvladneme, lebo nie je mozne aby pre neho stale chodil niekto skor.
Ten cas spanku je v jaslickach strasne skoro. Maximko ma potom tendenciu spat az dvakrat. Ked som ho bola zobrat, zaspal este v kociku a to uz strasne dlho nerobil.
Tak teraz doma pekne trenujeme, a ze oni to tam len dotiahnu.
Tak sa na vas tesime, na oboch Samkov. 😀
no mne Samko malokedy spi viac ako 2 hodinky, prenho to bude tiez utrpenie...no hadam to nejako preskaceme 😉 mne nema kto prenho chodit skor, este jeden tyzden potiahnem ja doma, ale potom si budu musiet dat rady oni, bohuzial, budu sa trapit ☹ ☹
takze ste az vo stvrtok?
fuha, nebude mat Maximko po tolkych dnoch tazky zaciatok? predsa vikend a este aj 3 dni 😉 😉
maminky, my ideme zajtra na hodku a pol, uz o pol9 do 10tej. uvidime. zatial je to OK.
Heni, nebude to pre neho lahke, ale...ked som bola doma. Co by som asi tak robila cely den sama doma, uz takto je to tazke. Cize teraz vyuzivame kazdu chvilku na seba, pre seba.
Takze od zajtra hura do prace a do jasliciek. To bude placu 😖
maminy, tak mame prve spanie za sebou 🙂
bolo to vraj dobre, ulozil sa trosku neskor, aj sa zobudil a potom este pospal, asi 1,5hodky, co je na 1. krat super 🙂 🙂 akurat ze bol taky nesvoj, ze kde ide spat 🙂 a nema svoju postielku...tak sa tesim, dufam, ze aj dalej tak budeme pokracovat.
Bol tam do 13.30, uvidime ako dalej 🙂
maji, vyberat ho budeme podla toho, ako budeme stihat 🙂 a vy?
no ja pokial budem na polovicnom tak co ja viem uvidim ako mi povedia ked zacne spinkat o ktorej sa budi. ja budem pracovat do tej pol1. potom okolo pol4
hej hej, spominala mi sestricka ze plakal, ked som prenho dosla tak nechcel odist 🙂)) prisli sme tusim 10min pred 8. len uz som s tej adaptacie trochu nervna, v pondelok prichadza sefo a ona mi vravi prist o 8.00 do 10tej. tak este neviem co urobim.
Heni a nevies ako nas Maximko. Vozi ho tam tatino a jedna alebo druha babka ide pre neho. A oni sa nikdy neopytaju, aky bol. Ci spinkal dobre, ci papal, ci neplakal...tak ja v podstate nic neviem. Dakujem.
kati, pravupovediac som si ho ani nevsimla, lebo deticky boli aj vcera, aj dnes spolu, cvicili, ked sme prisli, taki boli podareni 🙂 🙂 takze rano bol urcite ok, lebo by som ho videla plakat 🙂 urcite bol medzi nimi a robil, co mal 😉
ked som bola pre Samka po spani o 13.30, bolo tam tichucko, spinkali, takze urcite spinkal aj on 🙂 myslim, ze sa nemusis bat, keby bolo nieco zle, urcite by povedali aj babke....ale chapem ta, je to hrozne, ked nevieme, co tam robia cely den. Mna to tiez caka, ked ho uz nebudem moct vyberat ja, ze nic nebudem vediet ☹ ☹
(chcelo by to nejaku skrytu kameru na cely den 😀 😀 )
@henaha tak to mas pravdu, nedame ju tam???
A oni rano cvicia? Tak to by som chcela vidiet, tie male deturence, ako sa tak motkaju, a zdvihaju rucky, skacu...no teraz sa smejem ako si to predstavuje. Musime aj my doma zacat. A ja by som mala asi aj rano a vecer...nejak sa mi sprala firemna uniforma..je mi tesna vsade, sako ledva zapnem. A o tom pupku radsej pomlcim.
A maminky ostatne, ako sa mate?? Mima, dobre sa vam byva?
neviem, ci kazde rano, to asi nie, ale niekedy cvicia 🙂 ja som sa aj pytala, ci nieco take robia, lebo Samko zacal ukazovat nejake nove kroky, dviha nohy a ukazuje nieco rukami 🙂 ostatne, co robi, to pozname z plavania a toto je nieco nove 😉 😉 a ze hej, cvicia, no a v piatok sme ich aj videli, taki boli podareni, stali v kruhu a opakovali 🙂
@kattarinkaa kati, a to chcu od teba, aby ti bola dobra uniforma, ktoru si nosila pred tehotenstvom? vtipne ;) 🙂
@henaha no..aj ja som konstatovala, ze je to nejake divne. Ved ja mam o 10kg viac ako pred tym. Ale...uz na tom pracujem, ..chcem sa ich zbavit. Ale oni sa ma nechcu pustit. 😉
A ked hovoris o tom dvihani noziciek. Nas Maximko zacal normalne pochodovat ako vojak, ma vystrete nozicky a tak chodi..zabava sa tak. A po novom beha po celom dome s rukami tak nejak dohora a vykrikuje. Asi to maju z jasliciek. Ale to je super...tam im je fajn. Tu doma by sme nieco take urcite nevymysleli.
Inak minule som stretla Jumcu. Bola aj s babkou na prechadzke, kocikovali malinkeho. A obidve mali zabalene ruky. Ze Ivanko zacal az teraz konecne poriadne chodit, a doteraz sa len nosil, nechcelo sa mu. Tak maju vsetci doma presilene ruky. Ale su v poriadku, usmiati a super sa im byva v novom.
maminky, tak moje male babo je dnes aj zajtra doma pre kazdy pripad som ho nechala. chytil nas za nohy crevny rotavirus, mna asi najviac, dnes je natom nas tatino horsie. Samko većer zvracal, uvidime co prinesie dnesok. nahlaseny je na stredu, tak uvidime.
inac ked hovorite o tom cviceni moje tiez chodi presne tak ako keby pochodoval 🙂)) podla mamy viem ze tam maju kazdy den volaco ine na "praci" takze sa aj vela naucia nasi drobci, len nech su zdravucki.
@corasone prajeme skore uzdravenie, nech ste cim skor v poriadku 🙂 kde ste to pochytali? aj si bola so Samkom u lekarky?
@ kattarinkaa chuda jumca, tak sa musela doteraz narobit s Ivuskom, ale hlavne, ze uz chodi, este sa v zivote dost nabeha 🙂 nevies, preco tu uz nechodi?
baby, inac v jaslickach maju opat nejake nove dietatko, uz take starsie a rano v satni mal teda inu scenu....bola s nim babka a ocino a plakal akokeby ho isli z koze drat, uz tam asi boli hodnu chvilu, lebo bol cely cervenucky, ktovie ako to tam zvladol, tak strasne palakal a nechcel ist ani za svet :(
@henaha Heni, to prislo na mna z nicoho, Dr vravela ze je toho plne mesto. neboli sme u lekarky, zavolali sme si pohotovost lebo nas to chytilo vsetkych. je to virus ktory sa siri vzduchom. takze moc sa tomu neubranime. ten prvy den je najhorsi, potom je to uz lepsie, sice je telo oslabene ale uz sa to OK. dnes som natom uz uplne super. ale pre kazdy pripad som ani do prace nesla ani zajtra nejdem.
Maji, tak skore uzdravenie...a hlavne nech je Samko skoro v poriadku. Tieto hnackove a zvracacie choroby su najhorsie, nevies si nijako pomoct a si slaba, joj..chudatka moje. Tak nech uz ste v poriadku.
Heni, bavili sme sa o tom, a povedal, ze uz chodi len facebook. Ze tam sa vecer pred spanim na chvilku zastavi, tak si ju mame pridat..ale jaj, ja neviem jej priezvisko. Inak uz by som ju mala medzi priatelmi.
A takze, konecne niekto kto okrem nasho Maximka bude plakavat... 😝 Inak ono sa hovori, ze cim starsie tym to je pre tie deti horsie. A Maximko si uz pomalinky aj zvykol..ked chodia rano s tatinom, tak ani neplace. A aj doma, ked mu poviem, ze ide za detickami a sestrickami, tetami do jasliciek, tak uz nekyve hlavickou, ze nie...len este keby spat chcel dlhsie.
A veru, aj ja chcem este nejaku tu sedacku...musim pozriet po bazaroch, chcela babka do auta, ked bude chodit pre chlapca...nemate typ, co pozerat. Aku znacku? Chcem len taku z bazosu, ale aby bola aspon bezpecna, lebo dnes clovek nikdy nevie, co sa moze stat, aj za 5min v aute.
@kattarinkaa Kati, ono to je jednodnovy virus akurat ze na druhy den je clovek oslabeny. uz som na tom OK, Samulko tiez len tato je este na 50%, ale snad uz zajtra bude lepsie.
dnes bol krasny den, boli sme chvilku na dvore, bolo super. snad uz bude takto stale.
ahojte...heni dobre sa mame...dakujeme za opytanie 🙂
Ja vas obcas citam ale nejako sa mi nechcelo pisat.
Teraz ked je take krasne pocasie sme cele dni vonku na ihrisku a zabavame sa na piesku...popripade zbierame spaky a kamienky 😀
Jej a vieme strasne vela novych slov...maly vsetko co poviem opakuje takze srandy fura 🙂
Maji dufam ze sa skoro vyliecite, to zvracanie je strasne, poznam to ☹
Inak od vikendu zaciname so zateplovanim, tak sa nam to konecne rozbehne....
Heni aj som ti zabudla napisat ze este nemame novu autosedacku, stale neni casu ist vybrat 😒
Budeme si sami zateplovat, za pomoci kamaratov a samozrejme tatina.
Zasa sa rozprsalo, dvor nam ani nestihne vyschnut a znova prsi...
Uz mate kupene jarne topanocky? V tych teplych cizmickach je uz nam uz teplo tak by som dnes hadam aj konecne isla nieco pozriet.

@kattarinkaa Katka, taky je dnes svet, musime ist do prace aby clovek zabezpecil strechu nad hlavou prave tym nasim drobcom. ja sa nemam na koho spolahnut ze nam nejake financie da, no neboj bude dobre. casom si mozno najdes inu pracu. ale zober si ze kazda ktora uz pracuje je prec 8apol hodinny denne, takze vsetky sme natom rovnako.