icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

mima1708
autor
15. jan 2010

no uz lepsie a lepsie... tie masticky fakt pomahaju chvalabohu... my nebalime na siroko uz 2 mesiace a je to uplna parada... sice chvilu trvalo kym sme si zvykli nosit ho len s normalnou plienkou,ale pohodicka... 😉

henaha
15. jan 2010

Tak sme spat od lekara a uz nebalime....Hura!!! 🙂 strasne sa tesim, lebo ta plienka bola fuj hnusna 😠 ..je pravda, ze je teraz taky utly v pase a lahsi na nosenie, ale hlavne, ze uz nie je taky zviazany 😒 Ved my si na to rychlo zvykneme...a asi tiez vytiahneme vak na spanie, ktory som doteraz ani moc nepouzivala a ci mu uz aj nebude maly, tak uvidime co ukazu dalsie noci 😉
Mima, to natieranie ti nezavidim a kto si ma pamatat kolkokrat ktoru masticku ☹ ale hlavne, ze vam uz zabera po par dnoch...uvidis, ani sa nenazdas a bude vsetko ok 🙂 ked tie nase deturence su citlive na cokolvek...ja kojim a furt rozmyslam ci si mozem dat to ci ono a ci sa nahodou z niecoho nevyhadze ☹

silvuskaa
15. jan 2010

mima ano ten olejcek tak zakali vodu na mliecno a davame tiez 1vrchnacik...a ja som ho mala tiez 1x na recept, malo som doplacala ale teraz som ho kupila bez a stoji okolo 10eur, neviem presne lebo krabicku som vyhodila.Hlavne nech vam tie masticky pomozu🙂
tak vcera po ockovani bol maly umrncany asi ho bolela ta nozicka, lebo len jednu mal zapalenu ale dnes je uz nastastie fit.
Heni tak to je dobraaaa sprava ze mate klbiky v poriadku, hned je cloveku lahsie na dusi 🙂
Na nozicky pojdeme aj my v priebehu 2tyzdnov, tak som zvedava co mi povedia.

jumca
15. jan 2010

heni parada tesim sa s tebou.... veru ako mima hovori xvilku nam trvalo kym sme si zvykli ho nosit bez batohu 🙂 ale je to lepsie 🙂

mima1708
autor
15. jan 2010

heni tak gratulujem, ze ste konecne volny 🙂 😉 🙂
silvuska dakujem ti velmi pekne za odpoved... chcela som to vediet, aby som vedela aspon orientacnu cenu ked to pojdem kupovat... ale doktorka nam predpisala tu velku 0,5L flasu,tak to pocitam,ze nam na take 2 mesiace vydrzi... a az potom kupim... a skusim to nejako vydiskutovat s nasim doktorom,ci by mi to nemohol predpisovat,aby sme tolko neplatili...
boze,uz sa nam to blizi 27 ideme na poradnu a preockovanie 😢 jumci a vy to mate uz len za par,vas to caka v stredu,cooo? nezavidim... ☹ budem na vas mysliet a drzat palceky,aby to ivko zladol v pohode...

jumca
15. jan 2010

no veru mimi uz v stredu.... ☹ mam s toho dost strax....ako to bude...no kazdopadne hned ako prideme od dr dame octanovu mast na nozicky, a na noc nurofen sirupcek. pre vsetky pripady... 😉 uz aby sme mali po... 😒

corasone
15. jan 2010

ahojte, tak aj my mame klbiky OK a uz nebalime juchuuuuuuuu, super. sa tesim velmi.
mima som rada ze masticky pomalicky zaberaju, len trpezlivost a bude vsetko OK.
jumca, drzime palceky potom das vediet co a ako.
silvuska vy ste uz OK? myslim po ockovani? potom daj vediet ako ste dopadli s nozickami.

silvuskaa
15. jan 2010

mima rada som pomohla.....nam ta velka flasa vydrzala vyse 2mesiacov.
Drzim vam palce pri preockovani...musime to nejak zvladnut s nasimi drobcami, hlavne nech je uz po tom a bude dobre.
corasone my sme uz v poriadku aj ked maly bol na druhy den nesvoj a bol uplakany, co sa nestava. Dnes je uz vsetko ok.

mima1708
autor
15. jan 2010

ale zas to ma aj svetlu stranku - do 3 rokov nasich drobcov cakaju uz len 3 ockovania a potom az v 6 ked pojdu do skoly 🙂 🙂 🙂

corasone
16. jan 2010

baby po preockovani este je nejake ockovanie do 1 roka?

mima1708
autor
16. jan 2010

nie,iba toto v 5. mes. a potom v 12 mes. a v 15. mes. a potom az v 6 rokoch...
http://www.zzz.sk/?clanok=3407 na tejto stranke je kompletny ockovaci kalendar aj s clankom... 😉

jumca
16. jan 2010

ahojte aky ste mali den??? corasone bola si v meste??? my sme boli dnes od pol 11 do 16:30 🙂 🙂 maly krasne spinkal a na slniecku bolo uplne super... 😉
veru nex neni streda.... ☹ nastastie potom az v roku, a dalej ako mima pise... 😉 mam s toho normalne obavy ☹
gratujulem maminy ze uz nemusite mat tie hnusne postole 😉

mima1708
autor
16. jan 2010

jumca to ti maly tak dlho vonku spal? a to nepytal celych 6 hodin papat? no ked sa tak vyspal,nezavidim ti noc... 😉

corasone
16. jan 2010

jumca boli sme jasnacka vonku no len tu okolo lodenice a bol s malinkym tatinko, ja som bola s maminou na nakupoch. bolo krasne no mrazivo. mne dnes malinky spinkal len od 11:30 do 14.00 potom sice este jedna hodinka ale sak uz spinka. moc ho nejako nasilu spinkat cez den neukladam, je to na nom. vecer je dolezity aby spinkal co najviac ale viete mala som zatial od kedy ho mam jeden jediny den ze papal a spinkal celych 24 hodin to som dodnes nepochopila ale naozaj len raz 🙂

jumca
17. jan 2010

mimi nie jasne po 3 hodinax sa napapal prebalili sme a zase sme isli von 🙂 🙂 jaaaj corasone, a co ste pokupili?? ja som bola v tescu mali akciu na pampersky a bodinka, tak som malemu uz aj na leto kupila s kratkym rukavom 😉
mimi spal pekne v noci aj ked tak dlho buval cez den 🙂 az som bola sama prekvapena 😉

silvuskaa
17. jan 2010

jumca aj ja som nakupila bodynka s dlhym rukavom ale s kratkym zatial nie, lebo este neviem ako nam do leta vyrastie. Inak tie pampersky sice boli v akcii ale zdali sa mi aj tak dobre drahe 😒
Baby moj maly bol 1noc po ockovani ok, ale teraz spava v noci tak nekludne, stale sa budi ze nema dudlik tak mu ho dam a za hodinku zasa a zasa.....inokedy prespal celu noc aj 9hodin vkuse a teraz mozem len snivat...je taky od ockovania...myslite ze sa mu uz ten spanok neupravi??

jumca
17. jan 2010

silvus aj moj maly mal take obdobie( jemu sa to tak strieda) jednu noc spinka uplne ukazkovo, druhu noc je kazdu hodinu hore, na dalsiu zase stale hlada dudusku...a tak stale dokola 😒 som veeelmi zvedava kedy mi konecne prespi tak ako mimin Adko...no na to si asi pockam 😒 asi az v 1-2 roku ☹ neviem mne sa zdali tie pampers celkom fajn cena, aj v rakusku stoja tak isto 😉 s rozdielom myslim 15-20centov tak sme kupili 3 baliky
no som zvedava na stredu- mame poradnu a ockovanie ☹ tak mam strax...uz aby bol piatok a malinky mal po tom...

henaha
17. jan 2010

Jumca, Mima, to som zvedava ake reakcie budete mat..my ideme na preockovanie 2.2., tak budem aspon na to pripravena ☹
Silvuska, ja mam taky pocit, ze aj nas Samko zmenil nocny spanok od ockovania, predtym sa zobudil v noci raz, max 2x a teraz to je kazde 2 hodky, niekedy aj po hodke a pol a stale chce len papat, kedze dudlik on nechce...tak neviem dokedy to takto bude, ale som si uz zvykla, tak verim, ze coskoro vymysli zasa nieco ine 🙂 On ma tiez kazdu noc inu...Vcera bol fakt krasne, my sme isli peso do Rybarskeho dvora na obed a spat, uzili sme si 6km chodze na cerstvom vzduchu 🙂
Baby, pouzivate len Pampersky ci ste skusali aj ine plienky? Ja som vyskusala Huggies premium a zdaju sa mi tiez celkom ok 🙂

silvuskaa
17. jan 2010

nech uz mate preockovanie za sebou....lebo to je stresujuce pre nas a aj pre nase deturence ☹ My pojdeme az o 6tyzdov 😒
Takze nie len nam sa zmenil spanok po ockovani, je to asi aj tymi obdobiami ,,detskymi"
heni my pouzivame pampersky, aj DM -kove plienky a aj z Lidla sa nam pacia, alelen jedny lebo som skusila z Lidla este take male balenie tie su uplne na nic. Mala som aj Huggiesky ale maly mi ich precuraval. Lenze kazdemu vyhovuje nieco ine, niektore baby si hggiesky chvalia.

jumca
17. jan 2010

ja som skusala aj dm-kove, aj z lidla oboje aj huggiesky a ani jedny sa mi nepacili... 😒 tie z dm-ka sa mi zdalo ze ked som maleho prebalovala a bol len pocikany tak ako keby bol cely mokry a ta plienka to nexcela vpit do seba...a tie z lidla sa mu spravili na xrbatiku vyrazky- ako jemna krupica a cervene to mal, tak som mu ix uz viac nedala.
neviem,no ja davam malemu od narodenia pampersky a som s nimi spokojna... 🙂 aj ked su pampersky najdrahsie 😒 ale pokym malemu vyhovuju tak mu to nexcem menit. ako silvus pise, kazdemu vyhovoje nieco ine a kazde babo je ine 🙂

mima1708
autor
17. jan 2010

silvuska ja som mala s hugieskami taky isty problem , maly mi ich precuraval a stacilo aj ked sa len raz pocikal a smrdel ako oeby som ho neprebalovala cely den,tak som ich prestala kupovat... ja som skusal aj z kaufladnu aj z lidlu,ale adusko sa mi od nich vyhadzal,tak sme presli na stare zname tesco plienky... tie mu davam od narodenia a som s nimi spokojna... pampersky som ani neskusala,lebo aj svokra aj moja teta mi hovorili,ze sa im drobci od nich komple vyhadzali a my ked sme taky citlivy od narodenia,nechcem riskovat...

inak chvalabozku uz nam ten exemik prechadza... sice pomalymi krocikmi,ale ustupuje to... pocitam,ze za taky tyzden, 2 uz budeme mat uplne po exeme hnusnom... 😒

a s tym spinkanim, adko tiez spava ako kedy... raz mi prespi celu noc, ako napr. tuto spinkal od 22 az do 8 do rana bez zobudenia,ale mali sme dve noci take, ze priblizne od pol 4 do 7 - pol 8 bol hore... sme zurovali ... 😀 niekedy sa zobudi 2x za noc, niekedy len 1x... mal svoj rezim, ale akosi z neho uz vysiel a teraz spinka ako kedy... ale nestazujem sa... len dufam,ze mu to vydrzi...

jumca
17. jan 2010

mima to mate uplne ze super!!!! baaaar by nas aspon s polovice spinkaval v noci ako adko....ty brdo ze od 22 do 8mej...jooooj co by som ja zato dala 😉 my sme kazde rano hore od pol 4 do tej 7-8 a potom zaspinka az na hodinku 😒

mima1708
autor
17. jan 2010

koki,ze kazdy den od pol 4 hore... inak jakoze baby klobuk dolu pred vami,ze zvladate byt s vasimi drobcami takto v noci hore a stihat este domacnost a ostatny zivot... ja by som to asi oprela niekde v parku na lavicke a tam by som skoncila a nevadila by mi ani zima... 😀 😀 😀 maly ma byt inak po kom v tom spinkani aj ja aj muz sme take ladove medvede... doslova... cez leto dokazem fungovat aj so 4 hodinovym spankom uplne v pohode,ale v zime koncim... spim 10 hodin v kuse a zobudim sa unavena... 😀 😀 😀

jumca
18. jan 2010

preto ti vravim mima som zvedava a to straaaaaasne kedy moj maly takto konecne prespi aspon jednu noc......no na to si asi este pockam.... 😒

silvuskaa
18. jan 2010

mima ved aj moj maly spinkaval od 22hod do 8 - 8:30hod rana bez zobudenia, to bolo ale este medzi sviatkami, teraz po ockovani sa to zmenilo. Aj tuto noc zaspal o 22 a o pol 3 bol uz hore, napapal sa a zaspal ale o 3 a potom kazdu chvilu mrncal,vypluval dudel... potom zaspal.... a papal o pol 8.
ale nam dnes napadlo snieziku, keby je maly uz vacsi posadime do sanok a ideme na dlhuu prechadzku. Som zvedava ako pojdem s kocikom ked ani cesty neodhrnaju. Ale aj tak je to naaaadherne🙂

jumca
18. jan 2010

ja sa xystam za hodinku von, teraz maly este driemka, napapa sa a ideme 🙂 je krasne vonku 😉

jumca
18. jan 2010

tak dnesny den za nami a streda sa neodkladne blizi... ☹

corasone
18. jan 2010

ahojte, my sme dnes mali 4 mesiacik ze silvuska? aj Davidko 🙂 uz su to frajeri 🙂 nam vobec neodhrnuju sneh takze s Henou trochu posilnujeme ked ideme s drobcami 🙂

jumca
19. jan 2010

baby tak to mate dobru posilovnu na svaly a zadarmo 😉 inde za to platia velke peniaze 🙂

jumca
19. jan 2010

zabudla som zagratulovat corasone a silvus malym k 4 mesiacikom 🙂 😉