Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
heni v navode je napisane ze max 3x za 24hod cize kazdyx 8hodin, veru uz aby boli po... ☹ lebo mi az srdce trha ked ho vidim takto plakat a trapit sa ☹ 😢
no som straaaaaaasne zvedava ako dopadneme my... na prve ockovanie sme nemali ziadnu reakciu, tak dufam,ze v tom budeme pokracovat... 😖
dobre ranko maminy, tak uz sme lepsie na tom dokonca sa uz dnes aj smejeme a vykrikujeme 😉 🙂 aj noc bola ovela pokojnejsia, dokonca drobec bol len o 2 hore(papanie) a potom az teraz o 6tej... 🙂 takze da sa povedat celkom prespata noc 😀
mimi budem na vas mysliet a drzat palce...
jumci to je supeeeeeeeer... tesim sa s vami... 😀 😀 😀 konecne ma po tom chudacik malynky...
aj ja som uz spokojnejsia ked malinky je o.k. 🙂 uz sa aj hrame, a teplota hnusna je prec!!!konecne 🙂 napapali sme sa vyzivky, zapili sme mlieckom a teraz driemka....ked sa zobudi po papani ideme von 😉
mimi vy idete kedy?? ozaj mne dr hovorila ze teraz bude najblizsie ockovanie v 9mes...
No super, Jumci, treba to len vytrpiet a bolesti pominu 😝 tak som zvedava ake budu nase reakcie, predpokladam, ze tak isto, lebo na tu druhu davku som pocula same rakcie typu ako u vas..chvalabohu, ze to uz mate za sebou 😉 lebo detsky plac, ked nevies pomoct, fuha, az mi je zle ☹ clovek by najradsej vytrpel za nich...my sme tiez napapani, driemkame a potom sa ide von an dlhsi spanok 😀
jumci my ideme teraz v sterdu... v 9. mes.? 😨 a proti comu? ja co som pozerala povinny ockovaci kalendar tam je az v 12. mes.... 😒 potom v 18 a potom az predskolske v 6 rokoch...
jumci my ideme teraz v stredu... v 9. mes.? 😨 a proti comu? ja co som pozerala povinny ockovaci kalendar tam je az v 12. mes.... 😒 potom v 18 a potom az predskolske v 6 rokoch...
jumca tak to je parada ze Ivko je uz dnes vesely 🙂
Myslim ze dalsie ockovanie je az v 12mesiaci. Inak dnes sme boli na nozicky a vsetko v poriadku...juj taaaak sa tesime 🙂
heni mas v IP postu 🙂
silvuska tak to je super, vitaj teda v klube ,,nebalicov" 😀
jumci som rada ze uz je malinkemu lepsie, dufam ze rano napises ze uz ste v starych kolajoch a je vam super.
silvuska tesim sa s vami a ako mima pise vitaj v klube "nebalicov" 🙂 ale sa vieme maminky tesit s takych veci co by nas ani nenapadlo pred rokom, ze? 🙂)))
zelam vsetkym pekny vikendik.
mima na Vas uz teraz myslime aby ste po ockovani dopadli co najlepsie s co najmensimi bolestami.
dakujeme🙂 Sme stastni ze mozme byt v klube nebalicov 😀
prajem vam sladke snicky...nech drobci prespia celu noc 😵 ...a samozrejme aj vy
dobre ranko, tak drobec spal celkom dobre 😉 dnes uz je uplne fit stale sa smejka a rehoce 🙂 to je parada ked ho nic nebolenka 😉 silvus gratulujem 😵 😵 😵 uvidis teraz ako sa ti bude davidko v noci odkopavat 😉 aj mne sa maly zacal az od kedy nenosi postolky 😉 😉 😉
mimi vobec neviem co je to ake ockovanie v tyx 9tix mes....lebo aj ja som si myslela ze teraz az v roku a potom ta predskolska vakcina....normalne ma dr prekvapila 😒 no nie v dobrom.... 😒 o mesiac ked pojdeme na poradnu musim sa jej opytat na co je to ockovanie...lebo sama som zvedava... ☹ nexcem donho zbytocne pxat injekcie!
dnes mame dobru zimu,..na teplomery mame -14...brrrrrr 😢
baby dakujem vam, ste zlate... 😉
jumci absolutne netusime ake ockovanie vam naplanovala,lebo ani na nete som ziadne ockovanie v 9. mes. nenasla... pravdepodobne to bude nejake nepovinne a to by som ja rozhodne nedavala, ved pocas prveho roka a pol nase deturence ockuju az 5X!!! takze nejake vakcinacie nevyse by som ja urcite odmietla... ale je to zas na uvazeni kazdej z nas... ja z adriankom ani von nechodim ked je takto moc zima, bojim sa,aby sa mu nezapalili priedusky alebo hrdlo z toho studeneho vzduchu... 😖 to by bolo to posledne co by nam teraz chybalo, staci,ze chodime z jedneho exemu do druheho a caka nas ockovanie,do toho este choroba, no to by bola parada... ☹
mima to mas uplnu pravdu, s tym ockovanim...pokial je to v 9mes nepovinne, urcite mu to nedam!!!! to som uz rozhodnuta. budem mu davat len tie povinne. inak nic ine! aj tak xudatka len ix stale stresuju a ockuju 😒
veru teraz je -8, maly pojde von s babickou ale len max na hodinku 😉 ako hovoris nepotrebujem aby bol xori, stacila mi reakcia po ockovani ☹
mimi dufam ze vy zvladnete to ockovanie lepsie ako my 😵
Silvuska, no super, tesim sa s vami 🙂 ako pise Corasone tesime sa z takych malickosti, ze keby som nemala babo, tak si poviem, ze tie zenske su nejake divne 😀 😀
Na IP som ti odpisala 🙂
Co sa tyka ockovania, mne sa zda, ze mi lekarka vravela, ze nabuduce mame preockovanie a potom o pol roka este jedno ockovanie-ale neviem na co konkretne, asi to bude povinne...
Mima, ako masticky? Este ste vyhadzani? Nam sa teraz vytvorili nejake suche cervene fliaciky na tele, ale natieram ich Infadolanom a zda sa mi, ze prechadzaju...este sa mi nechce ist za Dr.asi vydrzime do ockovania.
heni dakujeme za opytanie... no medzi nozickami nam to uz preslo, ani kozu nemame taku suchu, ale zase sa nam to rozsirilo a z horsilo pod krkom... uz ma z toho porazi... jedno prejde druhe sa objavi... mam taky pocit, ze sa dostavame do zacarovaneho kruhu... ☹
ozaj baby neviete nahodou od akeho veku posielaju deticky alergologovi? stale rozmyslam nad tym,ze mi aj v porodnici aj kozna povedala, ze maly bude pravdepodobne alergik, tak by som ho chcela ist dat pre istotu vysetrit, len neviem ci sa mam vobec snazit hovorit to dr. ci vobec taketo deticky posielaju alergologovi...
jumca tak uz to mate za sebou, chvala Bohu. nas to caka presne o mesiac ☹ vobec sa netesim. dnes sme sa prechadzali po vale, bolo super krasne svietilo slniecko, sice bolo mrazivo no prijemne. uz nech je tepluckoooooooooo
jaaaj zabudla som vam povedat maju super akciu na plienky 2 je kupis a 3tie zadarmo, 96plienok zadara je super a ked som si to zratala tak jeden vysiel na 12eur. aj vlhcene vrackovky maju pozlacnovane.
corasone na ake plienky a kde? lebo to si nenapisala 😀
mimi myslim ze corasone mysli v tesco, aj ja som tam dnes bola a bola akcia aj na detske oblecenie. od bodiniek cez ponozky no vsetko...som pokupila malemu uz vacsie lebo sa mi zda ze kazdy tyzden z niecoho vyrastie 😀 neviem aj vam sa to tak vidi??? mimi to s tym alergologom ti veru neviem povedat, ale skus na google.sk 😉 mrzi ma ze sa vam to nezlepsuje ☹ snad aspon to ockovanie u vas dopadne dobre 😉
corasone mas pravdu, bolo krasne aj ked mrazivo...nas maly je na vikend u mojix rodicov, tak my s muzom spime ako ladove medvede 🙂 😉
ozaj maminy neviete kde sa nam stratila kessy???? davno tu nebola... 😒 neviete niekto o nej???
mimi o tom ockovani som nasla tu: http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2124-Ockovanie...
skus sa na to kuk, a myslim ze moja dr myslela to preockovanie v 11tix mes co je tam uvedene...
mimi klikni na tento nick a tam napis do poradne alergologa, odpovedia ti na e-mail ohladom toho adkovko problemu...a kuk na ten 2prispevok myslim podobny problem ako vas....: http://www.zasr.sk/poradna.php
no jasne jumci tak to potom viem,ze okolo roku sa toto znovu preockovava, len konkretne v 9. mes. som nenasla ziadne... ved ti doktori kolkokrat rozpravuju jedno cez druhe a potom je clovek z toho cely osprosteny... a ten druhy link co si mi poslala, je tam vela pribehov,ale ani jeden nas... nepotvrdili nam zatial atopicky exem nastastie... jemu to medzi nozickami zmizlo uz uplne len zase sa mu to rozsirilo pod krkom... a ten finistil co tam spominali mojmu malemu davali v porodnici,ale nekazali nam ho davat dalej,tak neviem... ved v stredu ideme na poradnu tak sa o tom s doktorom poriadne porozpravam a poprosim ho,ci by nas nemohol poslat na alergologiu... aspon pre istotu... lebo mam jednu znamu, ktorej ako 6 mesacnej diagnostikovali atopicky exem a neriesili to,lebo dr.im povedala,podobne ako bolo v tych prispevkoch, ze alergologovi az po 3 rokoch a teraz ma take nasledky ... stale je na tabletkach, nemoze si dat absolutne nic na seba co obsahuje umele vlakna, len bavlnene veci a musi si stale prat v detskom prachu na pranie,bez avivaze a plakat musi 2x... tak nechcem aby takto dopadol aj nas maly... aj ked tam pojdem zbytocne,ale radsej 10x zbytocne ako 1 a neskoro... nas dr je taky,ze nerobi problemy s tym ked chce mamicka ist s dietatom na nejake specialne vysetrenie,tak hadam posle aj nas... sice nerobi mi to radost chodit s nim po doktoroch,ale hlavne,aby bol zdravucky... kedze ja som alergicka - neliecena, muz aj ja fajcime(ale samozrejme nikdy v blizkosti maleho) a aj v porodnici aj kozna povedali,ze asi bude alergik,chcem to riesit co najskor,aby nebolo potom neskoro... ☹
ahojteee🙂
mima skus sa spytat svojej dr, ta by ti mala poradit.
jumca tak to aby som nabehla aj ja do tesca, ale asi az zajtra....babku zaveziem k dr a maleho nechame dedkovi 🙂 To je super ze maly si zvyka spinkavat uz aj u starych rodicov takto od malicka...
aj ja som rozmyslala nad kessy ze sa tu davno neobjavila.
no dnes neviem ci pojdeme vobec von lebo je riadny mraz a maly mava rano trocha soplik, tak ho ulozim asi len do kocara a v izbe otvorim na chvilu okno, nech si pospinka.
pisala so mail na tu stranku zdruzenie astmatikov co mi jumca poradila, tak uvidime co mi odpisu, ale aj tak to budem v stredu preberat s nasim doktorom... uvidime ako dopadneme... uz sa nam to blizi... ☹ v utorok bude manzelicek drzat straz pri malom,aby som sa vyspala keby sme nahodou maly rusnu noc, aby som vladala... este o tom sice nevie,ale dnes mu to oznamim... 😀
spravne mima.... 😀 treba aj ockov zapajat 🙂 my to mame s muzom podelene tak ze ja sa staram cely den, na noc uspava muz v noci stavam ja k malemu, a nad ranom od tej pol4, 4 od kedy uz maly nespi je zase s muzom maly hore a ja spinkam este do takej pol 8 a potom zase nastupujem ja 🙂 takto sme si rozdelili ulohy 😉 a na vikendy xodieva stupel k mojim rodicom...tam ma aj svoju postielku a viem ze mamina sa onho postara ako o svoje( sak ona mi aj stale tvrdi ze je aj jej dieta) a svojim sposobom ma pravdu 🙂 mima drzim palce, nex vam v stredu ockovanie dobre dopadne- bez nasledkov...a ten exem sa ryxlo strati 😉
jumca dik, zabudla som tam napisat kde ale ako si napisala je to v tescu a ja som kupila pampersky 🙂 no a kedze som v tescu nebola ja takze ani neviem co vsetko mali na zlavach, bol tam moj drahy.
inac ti Jumca mozem len zdravo zavidiet co sa rozdelenia uloh tyka, u nas sa staram o dieta ja a este aj o draheho xixixi no a v noci mam uz zovretu vodu v termoske a prasok vo flasi a drahy to uz len rozrobi a ja ho uz nakrmim, no tot draheho robota 🙂 ale mne to vobec nevadi, ja sa veeeeelmi rada onho postaram, on mi to vracia kazdym usmevom 🙂
corasone, ja som nazoru ze treba aj ockov zapajat, ved su to aj ix deticky no nie??? my sme mali to najtazsie nase ratolesti vynosit 9mesiacov a porodit... 😉 teraz musia aj ockovia pomahat... 😉 ved ziadna mamina nieje stroj a na baterky aby fungovala na 100%, 365 dni v roku...aj ockovia musia pomoct 🙂 😉 aspon moj nazor...ak mate niektora iny kludne povedzte...
hej v tescu aj ja som kupila plienky, vlhcene obrusky,bodicka, pyzamka, a sebe teplaky na doma a tricko (aj damsky textil bol v akcii) 😉 teplaky boli za 5€, a u cinancov stoja 8-9€ tak som si kupila v tescu... 😉
corasone ja si naxystam vodu do flasky na noc do mikrovlnky a len zohrejem, pridam mliecko a hotovo...tiez je to ryxle.. 🙂

jumci, drzime prsty, nech to zvladnete, chudatka malicke si musia vytrpiet ☹
Ten sirupcek sa mi zda, ze sa ma podavat kazdych 6 hodin, radsej si to precitaj v navode...