Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
Adrianko, vsetko naj, naj, najlepsie. Hlevne nech si zdravucky a vsetci doma nech ta riadne rozmaznavaju a aby som nezabudla, rodicia nech posluchaju.
ahojte maminky, posielam Vam link na kupon pamperky, je potrebne si to vytlacit a predlozit to v obchode:
plati do 31.3.2011
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk/?src=1&l...
dakujeme katarinka :D
@corasone maji, ako zvladate jaslicky? neozvala som sa cely tyzden, lebo od stredy som bola na firemnej lyzovacke v Alpach, moji chlapi to doma zvladli uplne na jednotku 🙂 🙂
Prvy krat bez mojho chrusta na par noci, tak som sa obavala, ale nemusim sa uz bat 😀 poradili si, Samino vecer rychlo zaspavala a spinkal cele noci 🙂
co mate nove?
@henaha no tak to je parada, chlapi si doma uzivali a maminka si oddychovala. ja by som uz tiez take volaco potrebovala. Samulko je uz v pohodke v jaslickach, uz nejako v polovici minuleho tyzdna uz prestal plackat a v piatok sa uz usmieval. dnes som sa trochu obavala pondelok, ale super odcupital sam do herne moj maly chrust. robi velke pokroky, prisiel za mnou a vravi "tem opavku" aby som mu pustila rozpravku, alebo jablko povie s prehladom a vobec sa mu neskutocne rozviazal jazycek a vali 5-6 🙂))))))))
a ako vy?
ahojte baby... nejako to tu poredlo.... ako sa mate? co drobci? zdravi su, posluchaju? co mate noveho? my sme si uz konecne kupili vlastne rodinne auticko, adrianko zacal rozpravat,tak mame kazdy den zabavu ked melie a melie a kolkokrat ani sam nevie co 🙂 konecne ostalo teplucko tak sa motame vonku co najviac to ide...

@mima1708 Mima Adriankovi zelame vsetko najsamlepsie k meninam hlavne vela zdravicka.