icon

Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?

aruska
3. aug 2007

Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀

zirafiak
19. máj 2011

DAKUJEM!

erika1983
24. máj 2011

@balambi no vidis tak mozme niekedy dohodnut kocikovanie 🙂 aj ja chodim cez zahradnicku

iris17
25. máj 2011

Ahojte maminy, byvam v Samorine ale nepoznam moc mamiciek osobne, kedze sme sa tu pristahovali. zaujala ma diskusia o opatrovatelkach. tiez budem zhanat opatrovatelku, na cca 5-6 hodin denne k 1 a polrocnemu syncekovi niekedy od septembra oktobra, mate niektora skusenosti?
@bezaz, ta adresa co uvadzas, to je nejaka opatrovatelka? myslis ze ju mozem tiez kontaktovat? dakujem.

bezaz
25. máj 2011

@iris17 myslim, ze mozes napisat tej babe, ponuka opatrovanie, pripadne by ti mozno vedela poradit niekoho ineho 😉 pripadne sa mozem popytat, kamoske strazila synceka jedna starsia pani

iris17
25. máj 2011

urcite napisem, len co to bude trosku aktualnejsie. dakujem este raz.

bezaz
25. máj 2011

@iris17 ozaj, nemas nahodou oranzovy jane?

iris17
26. máj 2011

@bezaz, nie, mam zeleny britax 🙂

bezaz
26. máj 2011

@iris17 omrknem na prechadzke 😀

raviela
28. jún 2011

ahojte, pozeram ze tu dlhsie nik nebol. Baby kde ste? Byvam v Samorine uz 4 rok, prve babatko sa nam ma narodit uz o 22 dni... Mate niektora priblizny termin? Nebudem mat s kym kocikovat... :(

bezaz
29. jún 2011

@raviela no kde, vonku 😀 neboj, budes mat s kym kocikovat, staci ist na namestie 😉

raviela
30. jún 2011

@bezaz Jaaaj, tak to ma nenapadlo 😉, ze ste vonku... Tak sa vidime 😎

sisa08
21. júl 2011

caute baby,kde sa da v samaci zacvicit nejaky aerobic?

bezaz
21. júl 2011

@sisa08 v squash clube, ci ako sa to vola, na veternej

miladaenjoy
26. júl 2011

Ahojte, viete poradit, kde by som mohla v Šamoríne dať prepichnúť ušká mojej malej?

bezaz
26. júl 2011

@miladaenjoy treba sa opytat pediatricky, ona davala kontakt 😉

balambi
26. júl 2011

@miladaenjoy tu neviem, ale na Kramároch nastrelujú a v Pezinku sú dve šikovné kočky, tie robia obidve ušká naraz...

sniezik52
30. júl 2011

tu v šamku chodí uška prepichovať jedna pani-sestrička vola sa Goczeová ,pýtajte si kontakt u pediatričky.iem ju odporučiť aj mojej malej ich nastrelovala ona.

miladaenjoy
2. aug 2011

Dakujem vam dievcata.

berryvajt
15. aug 2011

Ahojte.Nepozná z vás niekto Zuzku Molnárovú?Má ročné trojičky- dievčatká-Sofiku,Bianku,Lauru.Narodili sa predčasne v NZ.Ak náhodou má niekto nejaké info o nej,prosím nech mi pošle IP.Ďakujem

sniezik52
21. aug 2011

baby ak by ste potrebovali opatrovanie detí som tu pre vas v Šamoríne

jankaku
22. aug 2011

ahojte neviete mi poradit gynekologicku v Samorine. Radsej by som isla k zene ako k chlapovi. Ak mate aj nejake skusenosti ci je dobra napiste. dakujem

bezaz
29. aug 2011

@jankaku vraj v poliklinike nejaka zena je, ale co som pocula, neboli s nou az tak moc spokojne... ja chodim do biskupic ku zene, pred tym robila porodnicku na antolskej a som velice spokojna, vzdy sa objednavas na presny cas, nikdy moc necakas, max 10minut, dobre sa tam parkuje 😉 ambulanciu ma super vybavenu

ansira
5. sep 2011

ahojte, chcem si zmeniť gynekológa..nie som spokojná s Dr. Janekom, to fakt v Šamoríne je iba jediný gyekológ?!?!?! nechce sa mi veriť☹ poraďte . ďakujem

bezaz
5. sep 2011

@ansira sak oni sa tam striedaju traja, ci? nejaki dvaja chlapi a ta zena.. ale ja teda nechodim tu v samaku 😅

ansira
6. sep 2011

teraz tam ordinuje uz iba Janek a dr. Sojáková (ide o tu istu firmu, Care sro) Ale mne ide o to , aby som zbytocne neplatila. Moja sestra ( takisto tehotná, a v tej istej poistovni poistena ako ja ) nič neplatí. Ale ona býva v Banskej Bystrici a má normálneho lekára. Už mi ide na nervy, že u Janeka platim za vsetko, segra doteraz nič. proste ide tu oto si napchal svoje vrecká... ☹

ansira
6. sep 2011

@bezaz teraz tam ordinuje uz iba Janek a dr. Sojáková (ide o tu istu firmu, Care sro) Ale mne ide o to , aby som zbytocne neplatila. Moja sestra ( takisto tehotná, a v tej istej poistovni poistena ako ja ) nič neplatí. Ale ona býva v Banskej Bystrici a má normálneho lekára. Už mi ide na nervy, že u Janeka platim za vsetko, segra doteraz nič. proste ide tu oto si napchal svoje vrecká...

chruminka
6. sep 2011

@ansira ja som bola u tej dr. Sojakovej mlada kocka asi hned po skole, som bola velmi spokojna a vsetko mi vysvetlila a mala som moznost si vybrat bud platene urychlene nejake este extra vysetrenie- cytologicke alebo to obyc. co robia vsade a je hradene poistovnou.
Nezda sa mi ze by som este nieco extra platila.

ansira
7. sep 2011

@chruminka bola som u nej aj ja, ona robí pre Janeka ( Care s.r.o.) u nej som platila taky. ale uz som pocula od viacerych že tehu u neho ( teda i u nej ) je poriadna psina ☹

bezaz
7. sep 2011

@chruminka adi asi je ine starostlivost normalna a v tehu 😅

jankaku
7. sep 2011

@ansira preco psina?