icon

Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?

aruska
3. aug 2007

Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀

alexandra1705
13. nov 2013

...zabudla som napísať, že centrum krásy pre mamičky sa otvára v blízskom okolí šamorína 🙂, kde kaderníčku a manikérku zháňam. viac info v správe.

monika4184
13. nov 2013

@alexandra1705 dakujem ale myslela som obvodneho nie gyn.. 🙂
@nikus20 to je mi luto , dufam ze sa rychlo zadari ..
a toho obvodneho nepoznate ziadneho , lebo detska ma uz nechce 😀 je cas sa presunut k dospelakom 😀

alexandra1705
13. nov 2013

@monika4184 odpovedala som @miladaenjoy 🙂

nikus20
13. nov 2013

@monika4184 aj ja dufam🙂 jaj tak fuh ja chodim k jednej nejsom spokojna aostatnich nepoznam :D

miladaenjoy
13. nov 2013

@alexandra1705 ďakujem za odpoveď, už k nemu chodím 🙂

monika4184
13. nov 2013
dankamat
16. nov 2013

Máte niekto dieťatko v súkromných jasliach v šamoríne, ako to tam funguje a ste spokojné?

dankamat
18. nov 2013
miani
26. nov 2013

Ahojte, mozete mi poradit nejakého detského lekara v samorine?. Mam termin az koncom januara, ale vôbec neviem kam by sme s drobcom mali chodit po navrate s porodnice.

h2
26. nov 2013

@miani Ahoj, my chodíme k MUDr. Huberovej a som veľmi spokojná. (Mám možnosť porovnať, lebo sme začali u inej lekárky, nebolo to v Šamoríne, nechcem menovať, no a od tej som chcela odísť, Dr. Huberovú mi viacerí odporúčali.)

bezaz
27. nov 2013

@miani vsetky tri su naprd 🙄 takze mas jedno, kde sa prihlasis.. vsetky su dobre, pokial nemas dieta moc chore, uz ked sa to komplikuje, kazda ma nieco svoje 😅

miani
27. nov 2013

baby dakujem a ma niektora z nich pristroj na CRP meranie?

mamilia
27. nov 2013

@bezaz presne tak....nie je tu s coho vyberat .... ☹

bezaz
27. nov 2013

@miani CRP maju vsetky.. zvycajne si ho musis vyziadat, pripadne obcas aj priplatit, myslim, ze u huberovej ci dolezalovej sa cosi platilo 😅

veni3
27. nov 2013

Ahojte mamičky, neviete mi prosím poradiť nejakú skúsenú a dobrú opatrovateľku (buď detskú zdravotnú sestru, alebo mamičku), ktorá by si chcela privyrobiť cca 2 dni v týždni s opatrovaním mojej dcérky (4-mesačná) od januára - v Šamoríne? Ďakujem 🙂 Spokojnosť zaručená 🙂

erika888
28. nov 2013

Ahojte babenky, chcela by som Vám dať vedieť že Pilates v Šamoríne ešte funguje a to na Hotelovej akadémii(žitný) pondelok-streda 18:00 a 19:00 , ráno v utorok a vo štvrtok od 08:30. Budem sa tešiť na Vás keď prídete.x.x.x info na tel.č.:0948026218

h2
30. nov 2013

@miani Ahoj, MUDr. Huberová CRP má a nič sme u nej za to neplatili. Ani sme si ho my nevyžiadali (ja som ešte donedávna ani nevedela, čo to je. 🙂 )

kriha
1. dec 2013

@miani no neviem, my sme boli raz u dr. Huberovej ked zastupovala a moc nadsena som teda nebola. Mozno k svojim pacientom sa sprava inac, to neviem posudit, ale ja osobne som z jej pristupu mala zly dojem. Ale 100 ludi 100 chuti.

sugi81
30. dec 2013

K Huberovej chodim so synom 😀 je OK, velmi mila k detom, ale pokial si zastanca aj inych liecebnych metod, homeopatie, pripadne neockovania, tak sa nezhodnete 😀 vzdy nam da nejaky recept na masticku, krem, lieky a ja to potom ani nevyberiem v lekarni. ale myslim ze na klasicke detske ochorenia je OK, ak bude nieco vaznejsie aj tak vas bude stale posielat na kramare.crp ma a platila som tusim 1,5 eura.

kriha
1. jan 2014

@sugi81 ved prave, prva otazka, kedy bol maly ockovany. No a ked som povedala, ze ma len posunute ocko, lebo sa caka na vysledky z neurologie tak koniec sveta. Na mieste urcila, ake budu vysledky sona mozgu a tocila len okolo toho, ako ma byt uz zaockovany a vobec ju netrapilo, ze sme tam isli s uplne niecim inym. Mala som pocit, ze keby to bolo v jej konpetencii by maleho hned na mieste zaockovala. Nie som zaryty odporca ockovania, ale teda stojim si za tym, ze ockovat sa ma len zdrave dieta. A ak nasa dr.uznala, ze treba cakat, tak sa zastupujuca podla mna nema co starat. Ved ona vobec celkovy zdravotny stav maleho nepozna. Preto pisem, ze mozno sa k svojim pacientom sprava inak, ale mna isla prebodnut pohladom, ze maly nie je ockovany aj ked to bolo zo zdravotnych dovodov.

lenka_samorin
9. jan 2014

AHojte, hľadám v šamoríne pre brata s priateľkou podnájom 1-2 izbového bytu, zariadený, v centre mesta, od 1.2.. Čakám 2. bábo, tak by mi pomohlo, keby som ich mala tu poblízku a nie v Bratislave 🙂 Ak máte nejaký tip, alebo viete posunúť kontakt, prosím, dajte vedieť.

alexandra1705
5. feb 2014

lenka_samorin@ mám kontakt,je to ešte aktuálne?

alexandra1705
5. feb 2014

@lenka_samorin mám kontakt,je to ešte aktuálne?

leony83
5. feb 2014

@lenka_samorin ja mám, ale 3 izbový....

lenka_samorin
6. feb 2014

@alexandra1705 Ahoj, ďakujem za info, ale už to nie je aktuálne, už sme našli 2 izbový v centre.

lenka_samorin
6. feb 2014

@leony83 Ahoj, ďakujem za info, ale už sme našli vhodný byt.

balambi
12. feb 2014

Ahojte, babuľky, ktorá škôlka v šamoríne je dobrá?

bezaz
12. feb 2014

@balambi vsetko mas prast jak uhod 😉 kazda ma nieco ine dobre, nasi chodia na gazdovsky a sme spokojni

miladaenjoy
16. feb 2014

Prosím, vie mi niekto napísať, od koľkej je otvorená materská škola na Gazdovskom rade?
Neviem to nikde nájsť. Ďakujem.

bezaz
16. feb 2014

@miladaenjoy 6,30 ako vsetky ostatne 😉