Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😀 😀
Baby prosim vas,tie co ste z tahanoviec,do ktorej su prosim vas otvorene tie trhy s oblecenim?neviete ci tam maju detske zateplene flisom menzestraky ?
Baby neviete poradit nejakeho dobreho obvodneho praktickeho lekara pre dospelych?najlepsie by bolo sever a okolie.
Ahoj Košičanky. dlho dlho som tu nebola ale zhanam podnajom w košiciach. keby ste o niečom wedeli dajte mi prosim wediet
ahojte žienky 🙂 rozmýšľam, že dáme syna do súkromnej školy na Masarykovu, len nepoznám žiadnu mamičku, ktorá tam má dieťa/deti ... neviete mi poradiť? 😉
ahojte, ja som tiez z KE - juh - je tu niekto na kocikovanie? Šimon ma 4 mes. - september 2012
tehulky, zaujímavé stretnutie v KE 8.2.13, nakuknite 🙂
http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...
Ahojte Kosicanky! Neviete mi prosim poradit,kde by som v KE vedela kupit odsavacku na baterky na sopliky co najlacnejsie? 😉
Ahojte. Prosim vas kde robia USG klbikov okrem terasy??? Naj by mi vyhovoval Juh. Neviete?
@najjulinka
doktorka rusnakova... hned oproti starej nemocnici ako sa predavala zmrzlina... tak oproti v rodinnom dome...🙂
@najjulinka my sme boli v starej nemocnici u pana doktora velmi mili
Ahojte
Ak by ste vedeli o niekom ,kto zhana byt na kvp ,dajte info 🙂
3izbovy ,64m2,1/8 p ,0908107947
Ahojte, neviete mi niektorá poradiť? je už otvorený detský areál Anička v Košiciach? dík
ja som jej ho zacala davat hned prvy tyzden
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabika7706 Ja som nepovedala, že ju stiahol tvojmu synovi. Ja som len napísala že jankah77 nemá nikde zaručene že jej synovi Dr.Bača tu predkožku nestiahne. Každe dieťa je ine a každe vyšetrenie detto.