Mamičky, tehuľky a snažilky z Košíc. Piata časť
Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😃 😃

•
2. feb 2009maji 😃 😃 😃
0
adi, ta nemožem zochabic tak, šak normalne tu dumam a dumam i s kolegyňu dumame, čitame, hledame ... a nezname, dze tota pravda ... 8-(
normalne zavolam mojomu slovenčinarovi, co me učil, že jak še hutori, lem neznam či žije, bo to už das tricec roky temu ... 😃 a može buc, že še už veľo pomenilo ... no ta ja glupa, abo co?
normalne zavolam mojomu slovenčinarovi, co me učil, že jak še hutori, lem neznam či žije, bo to už das tricec roky temu ... 😃 a može buc, že še už veľo pomenilo ... no ta ja glupa, abo co?
no ta ja čekam na trecu osobu co še k nam i s moniku prida ... bo šak to znam, že ne do zubara, alebo do dochtora ... to zname šicke, ale toto, že pri zubarke mi tarha oči ... 😎
a šak dobre ne, šak mame co pisac, šak tu už jak u zomartoho ... a neznam adi, či tote ostatne dzivky nam rozumeju ... ale šak i oni vyhodnarky, ta mali by, ne?
ale ja calu noc neška nespala a zas druhu calu noc nebudzem spac ...? co sce to porobeli?
znace jak muj muž ostrihal moju malu ... mi bula čara hodzinu cvičic a jak mi še vracila, ta mi skoro umarla, jak mi uvidzela moju dzivku ... ja toho mojoho staroho asi ...
a šak dobre ne, šak mame co pisac, šak tu už jak u zomartoho ... a neznam adi, či tote ostatne dzivky nam rozumeju ... ale šak i oni vyhodnarky, ta mali by, ne?
ale ja calu noc neška nespala a zas druhu calu noc nebudzem spac ...? co sce to porobeli?
znace jak muj muž ostrihal moju malu ... mi bula čara hodzinu cvičic a jak mi še vracila, ta mi skoro umarla, jak mi uvidzela moju dzivku ... ja toho mojoho staroho asi ...
no hotovo tak už teraz neviem fakt čo je spravne.zuzka sa pridala na obe strany takže 3:3 ale kami je pri majke podľa všetkého takže blahoželám Michalovce vyhrali 😃
ja používan aj ľadničku v nárečí aj chladničku v slovenčine...som kreatívna 🙂
terkaa ale nech obehne všetky dráčiky v KE pre istotu.
ja používan aj ľadničku v nárečí aj chladničku v slovenčine...som kreatívna 🙂
terkaa ale nech obehne všetky dráčiky v KE pre istotu.
zuzi, vyzerá to hrozne!!! ... ráno sme ju odniesli spolu s mužom, ale teraz idem po ňu sama, tak rovno im to prezradím,, že to bol manžel a nie ja, čo sa takto "vyřádil" ... také krásne vlásky mala moja Barbuška, dlhé, kučeravé, nááádherné ... a teraz? ... ofinu vôbec nemá a po bokoch jej to úplne vystríhal, bez ladu a skladu ... ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Začni písať odpoveď...

Odošli