icon

Mamičky, tehuľky a snažilky z Košíc. Piata časť

norik1
28. nov 2008

Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😀 😀

dea
11. mar 2009

janka hej??? monika je oktober, kamilecka jul, lovacka jun a kto je este tehotny?? som aj zabudla 😀

janka1874
11. mar 2009

dea neviem či tu je ešte niekto tehotný, ale tie novembrovky sem nechodia aspoň ich odtiaľ neevidujem jedine osa mi písala že chodieva občas aj sem 🙂

dea
11. mar 2009

no jani, moj manzel je v znameni vah a musim napisat ze on je totalna vaha 😠 😠 akoze "zatial" nechce, snad svoje rozhodnutie rychle zmeni 😅 lebo inac ma z neho porazi 😝 😝

janka1874
11. mar 2009

tak s ním daj vážnu reč 😀

dea
11. mar 2009

aha.......no super, ale aspon budes mat s kym do mesta vypadnut s rovnako starym babom 🙂

dea
11. mar 2009

no ked nemozem stale o tom len rozpravat, potom ho este viacej odradim, tak to nechavam zatial tak......on proste vie, ze ja chcem mimco.......takze mna sa pytat nemusi........tak cakam kedy pride to jeho obdobie chcenia 😅 ja som pri deanka mala tiez termin v novembri, tusim 5.november 😉 a nakoniec je oktobrova sibalka jedna 😀

monika1
11. mar 2009

ahojte 🙂
dei no tak to mas jedine ho priviazat o postel a znasilnit ked nechce podobrotky 😀 ale nie to by zase nebolo dobre 😀 tak asi fakt to musi v nom akosi brnknut ze je cas na druhe dieta...ach ti chlapi 🙄

janka1874
11. mar 2009

no dea tak to by ste potrebovali asi takú níhodu ako u nás a obaja sa už tešíme síce sa priznám že ja som bola viac v šoku aj som si poplakala ako to zvládnem ale už to nejako neriešim budem musieť to zvládať 😀 a drahý sa teší

dea
11. mar 2009

monika presne toto som mu vcera povedala(samozrejme sme zartovali) 😀 ze mu privaziem ruky, nohy a uz nebude moct cuvnut 😀 😀 😀 😀

ale nie, tiez som nazoru ze na to musia byt dvaja 😉 😉

dea
11. mar 2009

ale janka pozri zuzka to zvladla a tusim ma este mensi rozdiel vo veku 😉 no vies uz cesty spat niet 😀 😀 neboj zvladnes, mala ti budem pomahat nosit plienocky, flasku, dudlik, uvidis ako dobre bude 🙂

monika1
11. mar 2009

u nas by nehoda nehrozila 😀 moj je v tomto az moc opatrny 😀 ale chcela by som mozno este raz zazit taky sok ako ty janka 😀

dea
11. mar 2009

no monika..........ved preto ani u nas ziadna nehoda nehrozi.......moj tiez az moc opatrny 😝 😝 😝

sasenkat
11. mar 2009

dea dnes v telerane vravel Havelka ze tento rok vahy maju uzasny na partnerstvo a deti 🙂

tak verim ze tvojho muzika to spravne zasiahne 😀

dea
11. mar 2009

sasenkat vazne?? no musim mu to pripomenut 😀 😀

lovacka
11. mar 2009

ahojte kosicanky
no pozeram ze riesite temu druheho babetka 😀
u nas to bolo tak s prvym. manzelik velmi chcel 🙂 a ja som sa bala a stale mala nieco preco nie. 😕 a tak s ajedneho dna manzelik rozhodol ze viac sa ma pytat nebude 😀 😀 😀 😀 a odvtedy sme snaizlkovali.a aka som bola sklamana ked dosla mrcha 😅 a to sa mi smial ze co sa stresujem ked som este babo nechcela a aha ho uz je v brusku a ma 750g.DUfam ze pekne zotrva v brusku tak ako ma do juna.Velmi sa na maleho tesime a aj ked mam obavy ako to bude ci budem vediet co mam robit s takym drobcekom.tak dufam ze sa sem tam stretneme v meste na prechadzke aj ked prv musime vybrat nejaky kocik 😠uz som z nich zufala 😀 😀 😀 😀

kafa
11. mar 2009

ahojte baby, prosim vas, neviete mi poradit, kde v KE sa da zohnat kosielka na krst a hlavne, kde sa da dat vysit meno a datum??? dakujem za kazdy typ 🙂

lovacka
11. mar 2009

kafa ja som davala v predajni domaja maju ich vsade a vysivaju ich na kvp tam kde je bowling tak hned vedla je aj predajna 😉 stalo to vsetko okolo 250sk uz aj s vysitim

kafa
11. mar 2009

lovacka dakujem 😉

lovacka
11. mar 2009

nie je zac 😉

lovacka
11. mar 2009

halo kde ste?

kamilecka
11. mar 2009

Ahojte

Lovacka Janka tak vies my mozeme len ked Davidko spinka 🙂 pri nom zapnuty PC nemoze byt.

andrea.m
11. mar 2009

tak mne sa včera v "slabej" chvíľke podarilo manželíka presvedčiť že splodenie tretieho bába necháme na náhodu. obe deti máme kruto plánovane 🙂 aspoň sme to chúdatko definitívne neodmietli že NIE. veľmi ma to teší lebo už som mala pocit zbytočnosti.

dea
11. mar 2009

adi vazne?? no tak to blahozelam 🙂 🙂

lovacka
11. mar 2009

kami 🙂
a ako vam ide tehulkovanie?

andrea.m
11. mar 2009

dei ešte neblahoželaj...nič není isté 😉

jeane1
11. mar 2009

joooj baby normálne je to tu ako v liahni na vajíčka 😀 😀 😀 narobili st eaj mne chute na dalšie bábo len ten moj nieje moc za 😠 ale snad dostane rozumu ako vaši chlapi 😵 😵

lovacka
11. mar 2009

inac obdivujem vas ako sa vrhate na tretie baby 😀 😀 ja som s anevedela k prvemu odhodlat a vy uz o tretom dumete 😀 😀 😀

zuzka111111
11. mar 2009

no tak zenuse u mna 3 nehroziiii ani za milion....ja som uz teraz na prasky...... 🙄

kafa... v hyper tescu... je predajna aj detske veci tam maju aj galanterka take vselico a tam maju aj kosielky aj vysivaju pred 2 rokm to tam robili 😉

lovacka
11. mar 2009

zuzi nikdy nehovor nikdy 😀 😀 😀 aj ked ja este neviem co ma caka tak sa mi smeje 😀

andrea.m
11. mar 2009

zuzka aj ja som na prášky 😀 ale nakoniec prečo to nestihnúť pri jedných práškoch že? 😀 😀 😀

lovi neboj aj tomu prídeš na chuť....filipko mal byť veľmi dlho jedináčik 😉