icon

Mamičky z Vranova: Pridajte sa do diskusie!

indianna
27. okt 2006

Ahoj, tak som sa zúfalo snažila nájsť v kolónke Regióny aj Vranov, no márne. Takže som sa rozhodla založiť novú tému a budem rada ak sa ku mne pridajú mamičky a budúce mamičky z VT a okolia. Teším sa na vás 😉

ena
17. júl 2008

sofik a na ako dlho idete? my cestujeme pravdepodobne buduci tyzden piaotk alebo sobotu, este uvidime..

sofik
17. júl 2008

Ahojte.

Sveva ešte stále nič?

Ena mi cestujeme túto nedelu a asi na mesiac a pol. Chcem si spravit vodičík doma. 🙂

sveva
17. júl 2008

Sofik, ešte stále tu straším. 😅

sofik
18. júl 2008

Sveva nakoniec porodíš v termíne. A malá sa teší na súrodenca? Nebude žiarlit?

My konečne v nedelu ráno cestujeme do Vranova tak sa teším ale balenie ma nejako nebaví. 😒

sveva
19. júl 2008

Ahojte Vranovčanky.Pišem za manželku Svevu že už sa nam narodila krasna kočka Šárka včera 18-teho o 2:30 rano.miery:3280g 50cm.Podrobnosti Vám potom popiše Sveva ked prídu z pôrodnice.Prajem pekný večer.

ena
19. júl 2008

Malu Sarku vitame na svete a celej rodinke gratukujeme 🙂

ena
19. júl 2008

ops, gratulujeme 🙂

sofik
20. júl 2008

Joj tak sveva to má za sebou. Gratulujeme k narodeniu krásnej kočky Sárky. Ale mala pekné miery. Už sa teším na podrobnosti. 🙂 A na foto 😅 😅 😅

sofik
20. júl 2008

A my dnes cestujeme vlakom na východ. Som zvedavá ako to malá zvládne. Zatial pa paa 🙂

mena24
20. júl 2008

ahoj sveva tesim sa a gratulujeme nech ste zdravi vsetci...... 🙂 🙂

terqa
21. júl 2008

ahojte, v stredu otvaraju kupalisko vo VT, sme boli pozriet v sobotu a vyzera to tam celkom fajn... len aby uz bolo pocasie na kupanie... 😉

sofik
21. júl 2008

Ahojte. Tak mi sme už dorazili do vranova a taktiež sa teším že je otvorené kúpalisko a tiež som to videla na fotkách a vyzerá tam super. 🙂

tak si možme niekedy dat stretko vo vranove. 😅

ena
21. júl 2008

sofik - a ako cesta vlakom?

sofik
22. júl 2008

Ena super, ešte lepšie ako autom. Malá si pobehala a bola spokojná. Už budem cestovať asi len takto a je to aj menej nákladné ako autom. 🙂

pampusik
22. júl 2008

Ahojte kočky, tak už som doma aj s maličkou Karolínkou,zmenili sme meno na poslednú chvílu,Karolínka mala 3080g a 49 cm, sme zdravé a ja sa pomaly zotavujem.Svevu som v pôrodnici videla, práve nás prepúšťali a ona tam bola s manželom,nebolo času sa ani porozprávať, ale gratulujem jej k malinkej Šárke.

sofik
22. júl 2008

Pampušik gratulujem a tebe a maličkej vela zdravíčka a hlavne pohodu. 🙂

mena24
22. júl 2008

zdravime KAROLINKU a jej mamicku ...tak vela zdravia a sil ......gratulujeme..... 🙂

ena
23. júl 2008

pampusik, gratulujeme k babatku aj k vyberu pekneho mena 🙂

jaduska
24. júl 2008

Pampúšikovcom a svevovcom gratulujeme k princeznám... 😉 Nech rastú do krásy, aby sa mohli tatinovia chváliť... Držkajte sa a hlavne buďte všetky zdravučké...

sveva
25. júl 2008

Ahojte baby.
Tak to máme "super" počasie čo? Ako sa máte? My v rámci možností. Trošku blbo sa mi sedí, ale dá sa to. 😅

mena24
25. júl 2008

sveva....vitaj doma a medzi nami znova.......tak ako to prebiehalo? trapila si sa dlho?????????? 😉 🙂

ena
25. júl 2008

sveva: 🙂 pri druhom sa uz rychlejsie zotavuje, ved co ostava, ked sa treba starat aj o prve mimco 🙂

ena
25. júl 2008

mena24: nam sa posuva odchod z BA pravdepodobne na utorok

sveva
25. júl 2008

mena bolesti mi začali o 23:00 a malá sa narodila 2:30 takže ani nie, ale bol bolestivejší ako prvý. Aj tie bolesti po pôrode boli dosť silné. Inak už som rada, že to mám za sebou.

mena24
25. júl 2008

ena> co sa deje ze ste to presunuli???????? uz som sa tesila.... 🙂

mena24
25. júl 2008

sveva a ako mala? spinka papka?..........a plakat vie?????urcite je nadherna..... 😉 ?

ena
25. júl 2008

mena24 a co tak svevu spovedas? Planujes druhe ? 😉
a posunuli sme to kvoli autu a detaily nazivo buduci tyzden 🙂

mena24
26. júl 2008

ena len tak sa svevy pytam....no mozno aj daco naplanujeme.... 😉 ale zatial je manzel prec... ☹

sveva
26. júl 2008

mena malá spinká, papá a vie aj poriadne plakať. Včera sme trošku bojovali, nechcelo sa jej asi spinkať. Len sa obzerala, plakala, papala, kakala a Eliška behala okolo nej, podávala plienky a hladkala. 😅

sveva
26. júl 2008

mena fotky som už dala do albumu. 😀