Mamičky zo Serede: Nájde sa niekto na prechádzku?
a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
a co ti pride????
oblečky na mímo..a různé věcičky 😝
tak sa vytesujes....to somsa aj ja,ked mi poslala svagrina veci,hned som vsetko poprala a zehlila a skladala do skrinky pre malu
já to nemám moc, kam dávat 😖 😕
no ani ja som nemala,byvam este u rodicov ale vo svojej izbe som mala pre nu vyhradenu skrinku 😉
no čavte baby
lunika: čaf 😉
viatj Monci,maly uz spi?
takže sisstin čítam tu že sa už pomaličky chystáš na miminko len tak dalej.To ja som všetko nechávala na poslednú chvílku a potom sa mi už moc nechcelo a musela to zamna porobiť mama
lunika: ale žádné větší věci nemám 😉
malý ece nespí ece sa hrá on nieje zvyknutý tak skoro
ja som na tom bola podobne ako ty Monci...vsetko som kupovala mesiac pred porodom....A kde mas manzelicka?A co Misa,ozvala si sa jej?
sistin ani moc vecičiek nemaj ja som všetko čo som videla kupovala a teraz zistujem že niektoré ani nemal oblečené a už sú mu malé ešte ich mám v skrini s visačkou
presne tak,nasa tiez vsetko oblecene co so jej pokupovala nemala.Babo z toho rychlo rastie,takze skoda koruniek na tie najmensie veci.
manželíčka mám doma ale už vo štvrtok pôjde do práce teraz mal dovolenku pretože on študuje a dnes mal skúšku poslednú v tomto semestri tak dúfam že ju urobil a bude konečne štvrták
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej a co studuje?ty mas tiez vysku?
nie ja vyšku nemám a on študuje na ekonomickéj univerzite v bratislave
takze z neho budes mat inziniera 😀 ako ja mam.A kolko mas rokov?
áno to budem teda dúfam ja mám 21 rokov
jsem tu..byla jsem ve sprše 😉
Monci,ty si sa tiez skoro vydavala.Ale nelutujes,ze?A cakala si uz maleho,ked ste sa brali?
já jsem svobodná 😅
sisstin,mozno dlho nebudes 😉
áno to teda som sa velmi skoro vydavala ale vážne nelutujem. a malého som už čakala bola som v 3 mesiaci a svadbu sme mali 8 jula takže budeme mať o mesiac rok
tak to gratulujem,my to uz tahame treti rok,ja som otehotniet nemohla,ale nakoniec sa po polroku snazenia podarilo
evus: pul roku není zas tak strašně dlouho 😉
velmi pekne dakujem evka už sa to blíži že? už za chvílku budeš seredankam už sa moc moc teším
to nie je,ale kazdy mesiac som revala na wc-ku ked prisla mrska,strasne som tuzila po babatku a nakoniec som sa na to vykaslala,hadam nejako bude a o mesiac na to som ostala v tom 🙂 .
sisstin: a ty prídeš nás niekedy pozrieť do serede?

evus: já zítra musím na poštu pro ty moje balíčky 😵 😵 😵