Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
no ale moc nepoprsalo este je aj tak moc dusno 😖
dobre ranko,,,no je 22st
ahojte baby pozerali ste vcera spravy na markize boli tam krpelany za bytovku kde ide byvat matica no hroza kuknite si to 😖
ahoj ja som nevidela ziadnu reportaz ale asi kuknem ked nas vyzyvas 😉
vy si pozrite foto pridala som nejake nove
krasne fotky a ake spolocne kupanie,,,,hned im muselo byt veselejsie 🙂
hodim ti link pockaj http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/telev... a daj si reportaz 😒
ahojte
no teda...pozrela som si tu reportaz...no comment...toto je mozne jedine na Slovensku...
adiku...super foto 😉
zuzu no to ano a lutujem tych co tam budu byvat vsetko si musia na novo robit a tolke peniaze pytat koniec 😖
...no treba sikovneho pravnika...a hlavne nic neprerabat...pozriet si zmluvu ako bolo specifikovane prevzatie...no a hlavne by ma zaujimalo...kto to kolaudoval????a dal povolenie na obyvanie...nuz...za peniaze v Prahe dom....
p o z o r .... p o z o r....
hlasenie mestskeho rozhlasu....
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
😀 😀 😀
ja tiez nechapem ako to mohly skolaudovat ved ked pride matica jej sa spytaj ona vie lepsie lebo ona ma svokra starostu tak ta ti povie
Zuzu a to kde je ta cierna hora?
lucxy...u jakuba 😀
aha 😀 😀
cierna hora, je pivo co capuju u jakuba.... 😉
vidis som nechapenzi 🙂
baby pozrela som si tu reportaz to je v prdely... 😲
mne nejde zvuk tak sa mi to asi neoplati pustit
jaj...to sa mi paci...len co clovek zacne "tocit o pive" uz sa to tu zaludnieva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lucxy...oplati aj bez zvuku...pat a mat by to lepsie spravili...a to su babraci na druhu.... 😝
no jasne zuzu pivo je pivo
no vidis a ja som nevedela ze tocis o pive 😀 😀 😀
ved prave dnes uz hadam co si neurobis sam... nik ti neurobi poriadne
lucxy...co ma nepoznas???ja pivkar... 😅
adiku 😀 😀 😀 presne ako pises 😀 😀 😀
ale lucxy nerob sa 😵
herecka je ta lucxy ze zuzu??
jj
uz som nafukala bazen Danielko bude hotovy ked vstane

inac dobre ranko kocky aspon je vonku trosku lepsi vzduch po tom dazdi, zelam krasny den