icon

Maminy z Martina a okolia, 3. časť

terqa
13. feb 2009

tak dalsie pokracovanie...

no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...

lenkamt
6. jan 2010

ahojte.

nakoniec sme boli vo valči http://picasaweb.google.sk/vicenkovci/Vianoce#

Adiku - sledujeme ťa na fb, že kedy čo máš 😀 podnik si vyber ty, mne by nevadilo presunúť aj ten impozant na tvoju oslavičku, len sa musíme dohodnúť ktoré dve nebudú piť a budú šoférovať 😀

lenkamt
6. jan 2010

no a celá som nejako mimo, lebo som zabudla na Riška - dúfam že je to len zohrievanie organizmu po toľkých sánkovačkach, lebo mne je podobne a to som bola von len 2hodiny 😝

saskarisko
6. jan 2010

Ahojte,
Lenka - ee, ma anginu. uz som s nim bola na pohotovosti, lebo zase mal teplotu 38,9 na obed, takze ani netusim, co nas caka vecer a v noci ☹ ale pozitivom je, ze nema afty, lebo stale si ukazoval na lica, a nechcel pit.

a kebyze nie je chory, tak by sme dnes boli opatovne vo Valci. a na fotkach som si vsimla aj nejakeho napadnika babuliek

lenkamt
6. jan 2010

no to je Riško 😀 Lenkin frajer z levíčat, z nových zámkov prišli randiť 😀

škoda, tej angíny, už sa pekne držal ☹

ellab
6. jan 2010

Ahoojte 🙂
My sme dnes boli len na prechádzke v lese 😉

ellab
6. jan 2010

Lenkamt - pekné fotky 😉 hlavne snehuliak 😀

ellab
6. jan 2010

Môžete si kuk naše fotky z Mýta 😉

http://picasaweb.google.com/elena.bobocka/MytoP...

bibinka
6. jan 2010

ellab, lenkamt- no krááásne fotečky. Tvoje kočky aj tvoji chalani sú zlatí 😉 😉 😉 😉 inak aj tam aj tam je krásne prostredie.

ani mne by nevadilo presunúť adikinu oslavu do impozantu. ja piť nemusím 😉 a kľudne odšoférujem. ale neodpustím si jedno nealkoholické pivčo 😅 😀 😀 😀

saskarisko- no teda, tak angína sa z toho vyvinula? hm, dúfam, že mu to skoro prejde, hlavne tie noci sú vždy kritické. a neuvažovala si žeby si mu dala tie mandle vybrať?

adiku
6. jan 2010

kocky mne je to uplne jedno kludne aj ten impozant to akoze co najprv sa ist opkupat a potom pit??? ci ako??? len skoda tych co by si s nami nedali.
ja sa prisposobim ako chcete ale kludne by sme moje meno aj narodky mohli zapit aj len niekde tu v meste ale ak poviete ze naprv plavame a potom pijeme ok 😀 😀 😀

bibinka
6. jan 2010

tož dobrý nápad,adiku, najprv sa vyhrejeme v bazéne, pošportujeme či už na bowlingu alebo na svahu a potom hajde do báru 😀 😀 😀 😀 . ja som za 😀

nicolmt
7. jan 2010

caute holky. ja som si co na vas vymyslela 😝 vcera som bola v PL dokupit plienkove zasoby a tolko som mala zoznamov ze som vsetky peniaze minula 😲 este pred tym ako som sla sem: www.sfera.com.pl kuknite a prihlaste sa na nakupny zajazd 😀 vsetky krasne znackove oblecka so zlavami 😅
takze navrh 😉 nejdeme sa dohodnut viacere baby , sadnut do auta a vyrazit sa vyřádiť do PL Biasko-Biala? 😕 😀 sobota?? 😉

lenkamt
7. jan 2010

ahojte.

Adiku - všetko naj k tvojím 18narodeninám 😀 myslím že sme konečne komplet všetky dospelé 😀

Ellab - krásne fotky, snehuliačke dokonca vidím aj prsia 😀

my sme teda včera boli v cosmopolitane na chvíľku a chlap by víkendové rošošo už asi neprežil, takže ja budem tiež rada ak sa to posunie na budúci týždeň 😀

Nina - ja teraz nepotrebujem žiadne oblečenie 😅

ellab
7. jan 2010

Ahojte 😉

U mňa tiež víkend nehrozííí, z tých istých dôvodov ako lenkamt 😀 😀 😀 dala som si nealko mojito a bolí ma hlava, akoby som prežúrovala celú noc 😒 😒 asi tam chýbal alkohol 😝

bocmanka
8. jan 2010

😀 mojito by som si dala aj ja, ale dám si asi koňačik zo salka, už som robila tretiu dávku....

kto ste ešte na fb a nemám ho?....adiku dík, že si ma prijala...hhahahah 😝

lucxy
8. jan 2010

ahojkajte,ako sa mi mate? mne stale nejde net a absolutne nemam teraz cas,,,ale vikendy uz mam volne takze teraz som citala len tak letmo o dakom stretku,,,,tak ak by cosik dajte mi vediet na mobile,,,,musim ist ale cez vikend sa ozvem

bibinka
8. jan 2010

bocmanka- ja som na fb, ale ešte som ťa nekontaktovala, bo ťa ani reálne nepoznám 😀 😀 😀 😀 😀 ....................a ten koňačik zo salka mám aj ja v chladničke, ale šetrím si ho 😀 😀 😀 , teraz cickám vínko 😅

matica2
9. jan 2010

ahojte a toto čo 24 hodku niktoooo 😲 😲 😲
adiku všetko najlepšie

bibinka
10. jan 2010

no čaute, ozaj to tu žije 😝 , všetky ste akési zaneprázdnené???

adiku- všetko najlepšie k narodkám 😉 😉 😉

dnes zase prší, je smutno a my sa doma ponudievame, ja som podošívala staré resty, idem dať zohriať obed a potom sa asi zložím do postele s deťmi 😔

julyb
10. jan 2010

Ahojte,
čo nové?
Adiku všetko naj, my sme dnes boli plávať v Impozante, bolo super 🙂

peknú nedelu 😉

matica2
10. jan 2010

ahojte
no baby pobalené do školky koneeečne 😀 je otvorená

lenkamt
10. jan 2010

ahojte.

aj ja sa teším že je koniec prázdnin 😀

Julyb koľko c mala voda???? 😀

bibinka
10. jan 2010

julyb- ti závidím, aj ja by som hned skočila do teplej vody 😀 😀 😀

náš chodí do škôlky už od minulého pondelka, inak by som to ja psychicky nezvládla

julyb
10. jan 2010

Lenka, cca 30, bolo napísané 32 😉

bibinka
10. jan 2010

julyb- ach jáj 😀 😀 😀 😀 , ja som si dala doma aspoň vriaci kúpeľ 😀 😀 😀

lenkamt
10. jan 2010

nabudúce daj vedieť keď pôjdete, radi sa vtierkneme 😀

saskarisko
10. jan 2010

Ahojte,
uz mam doma stareho Riska - vymysla, a na obed nespi 😉 , ale som stastna 😵 z normalnej anginy zo stredy, sa v piatok vyklula hnisava angina. dva dni a dve noci v 40, potom v 39, zmenene atb, boj o kazdy pohar vody, jedlo. nakoniec jeden den jedol len chipsy, cim slansie, a tvrdsie, tym bolo lepsie, lebo mu to zoskrablo ten hnis 😅

Sasenka nam zacina stvorkovat 😵 , a zacala robit aj mostiky a la nozicky, rucicky a ritka vysoko 😵

Bibinka - zatial som o vybrati mandli neuvazovala

lenkamt
10. jan 2010

ani neuvažuj 😉 super že už ste fit.

ja chcem vidieeeeť Sašku 😵 😵 😵 mohla by si si naplánovať nejakú návštevu, doznievajúca choroba mi nevadí 😉

lenkamt
10. jan 2010

ja som dnes dočítala všetky štyri twilight a normálne mi je smutno. asi začnem odznova. trvalo mi to presne týždeń 🙂

saskarisko
10. jan 2010

Leni, v stredu ideme na kontrolu, uvidim co povie doktorka. ak bude OK, tak by sme sa dohodli na piatok.

Twilight je dobry 😉 , ja mam v kniznici zabookovanu novu knizku od tejto autorky. tak dufam, ze sa k nej v januari aj dopracujem 😉

lenkamt
10. jan 2010

potom si požičiam. ak by sa dalo tak štvrtok, v piatok hádžem deti ockovi 😀