icon

Maminy z Martina a okolia, 3. časť

terqa
13. feb 2009

tak dalsie pokracovanie...

no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...

ukana
20. apr 2009

zuzu 😀 😀 😀 😀 sak to pre nas tankistky 😀 😀 😀

zuzu13
20. apr 2009

😀 😀 😀 😀 nekcaj a googluj...som zvedava...co maju na tanky 😀 😀 😀 aj mne treba 😀 😀 😀

matica2
20. apr 2009

zuzu sa tu smejeeeeem 😀 😀 😀

ukana
20. apr 2009

http://www.otto.sk/c-2398332-dvojdielne-plavky....

tu su pekne, zuzu vyberaj............kupime si vsetky rovnake a dame si zraz na kupku 😀

matica2
20. apr 2009

ukana som tam nenašla žiadny neoprén tak nič pre mna 😀 ja potrebujem zakryt od krku až po členky 😅

zuzu13
20. apr 2009

http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm;jsession...

tieto...ach...jaj...

ale mamgel videl a povedal, milacik, ved si dopraj...kup si ich... 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu13
20. apr 2009

ukana, si pila to pivo urcite na slnku...ze stretko na kupku...salena...ta pred 2O rokmi mozno...ale teraz???no jedine s pepies na dovolenke...aby mala psychicku podporu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

xixixi...ze mamgel...uz ano pisat neviem...malo byt mangel 😅

ukana
20. apr 2009

zuzu, to telo do plaviek kde predavaju? vezmem si aj hypoteku........... 😠 😀 ..........ale pekne si si vybrala 😉

matica2
20. apr 2009

😀 ja že sa chváliš ža máš gel 😀 no ale to by na tom kupku bola uzavretá spoločnost

ukana
20. apr 2009

matica, ja mam aj clenky hrube 😔 😔 😔 😖 ......... ☹

zuzu13
20. apr 2009

to telo?to si musim kupit aj telo? do orecha bum...a ja som si myslela, ze vsak sa trosku podobame, tak plavky to spravia....no tak neviem...som v rozpakoch...
😕
matica mam gel...teda rano dosiel...anticelulitidovy 😅 neviem aky si mala na mysli, ale moje telesne tekutiny su stale v najlepsej kondicii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ukana
20. apr 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 idem po okenu, som oprskala celu obrazovku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu13
20. apr 2009

moja...to musis byt vzdy v strehu...ja chodim k netu zasadne s vlhkou svedskou utierkou... 😀 🙂

ukana
20. apr 2009

aspon viem, kde si ju navlhcila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

zuzu13
20. apr 2009

matica, co je? dufam, ze si OK? 😀 😀 😀

matica2
20. apr 2009

som sa akurát prebrala zo záchvatu smiechu 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu13
20. apr 2009

fuj, ty jedna 😅

ukana
20. apr 2009

😝 😝 😝 idem ja radsej spat 😎 paaaaaaaaaaa 🙂

zuzu13
20. apr 2009

no ...a takto vzdy konci...najprv bububu a potom dobru noc...
len si let....
aj ja uz idem off...caka ma este uctovnictvo...a taaaaak sa mi do toho nechce...ale asi pojdem spat, a rano vstane o 4-tej a porobim co treba...a hadam stihnem aj orbitrek... 😉

ukana
20. apr 2009

vsak ja este mrknem, idem aspon dieta odohnat od telky a ulozit ho.................. 😉

zuzu13
20. apr 2009

no ja uz nekuknem, za chvilku pride junior a bude tu az do odvolania....takze ja az zitra z prace....pekny vecer 😉

ikulka
20. apr 2009

ahojky no dobru temu ste zvolili že chudnutie to ja práve teraz akurát riešim lebo už mylsím na letnu dovolenku....
no peies a podobné ostatné by som sa nestresovala schudnete ekd sa budu deti učiť behať, to ja som tak schudla na taku vahu že osm mala menej ako pred tehu a to som mala 55kg vtedy. a pre nás ostatné čo nám už deti behaju same ostáva iba dufať že pri tom množstve ludí sa to stratí...
bibi veru ako matica písala príd korčulovať k nám pojdem s tebou aj ja a i ked mám korčule niekolko rokov oprašujem ich v pivnici tak by sme mali rovnaký štýl takže by si nebola sama a srandu by mali zomna a nie z teba lebo mna poznaju, takže ty by si bola nezaujímavá 😀 dobre som to vymyslela nie? 😉

matica2
20. apr 2009

ikulka a ja vas budem fotit aby aj tu baby s toho dačo mali 😀 😀 😀

ikulka
20. apr 2009

čoby fotiť budeš nás priamo natáčať a hodíme to na net.... 😀

matica2
20. apr 2009

budete hviezdy na you tube 😅

pepies
20. apr 2009

zuzu mne uz nic nepomoze ....................
no ale tie plavky si musim vybrat nejaky fajnovy strih, mam tehotenske, tie su mi ako uliate,mozno si zoberiem tie a vsetci si budu mysliet, ze som tehotna. Muzovi poviem, nech mi hladka brusko .............
a basta ..... 😉

saskarisko
20. apr 2009

Ahojte,
tancujem tu uga caka tance 😀 Risko spi od 20.35, hura 😵

riesite chudnutie ? co bojite, vsetky schudneme, hlavne si to musime my same vyriesit u seba v hlave, co je normalne, a co uz nie (co sa tyka vahy)

Peppies, to si bola Ty dnes s Julyb, vsak ?

A ja dufam, ze babulka este porastie, vsak ma este moznost rast min. 3. tyzdne 😉

pepies
20. apr 2009

To si bola Ty Saska? Ta tehulka?

saskarisko
20. apr 2009

Peppies - ano 😀 , ja som si az na konci uvedomila, ze si to Ty, podla znacky kocika 😅