Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@lillien123 gratulujem srdečne a teda koľko ako?
@lillien123 zeny, co to robite, ved sme marcovky 😀 gratulujem, nech ste zdravi, ach ako super, ze to mas za sebou. 😉
Bola to pohroma ale doslova, bola som 38+2
@lillien123 a prečo moja popis ale všetko je oki, že?
@bobricek1979 potom pis
@lillien123 tak a co mas? Co bola pohroma? U mna tie bolesti, necakala som to taketo pri 6-stom dietatku. Ja som sa uz az modlila, chvilami som citila az maximalnu bezmocnost.
@lillien123 ja ani vlastne neviem kolko som bola t.t., kedze vsetko vyslo inak ako lekar povedal.
@blbovina jasné
@blbovina ty už máš 6dietatko?wau krása
@bobricek1979 nie, niee, až AŽ 6.3. máme termín, no uvidíme, čo táto pliaga napáchala, či sa nespustí pôrod skôr.. aspoň do piatka by sme už mohli počkať
Zienky citim uz asi den bolest pri pupku na pravej strane.zabudla som sa opytat na to doktorky na poradni.som koniec 39tt..nemate stym niektora skusenost ???
@qirfa no ja mám prvý 6.3a druhý teraz 28.2tak si držme prsty
@bobricek1979 no keď mi prepichli vodu tak už som prestala vnímať okolie , mala som také bolesti že už som si myslela že tam umriem a keď som si predstavila že to budem musieť ešte vytlačiť tak to bolo fakt veľa, ešte som si tak vravela ze by som mohla mať dobrý pôrod ale bola to katastrofa, prežili sme to ale no
@lillien123 och moja tak to je super je mi ľúto, že si sa tak vytrapila. A koľko má maličké? A samotné vytlačenie šlo oki? A nerozmýšľala si nad epi?
@bobricek1979 2800, áno na 3 krát, chcela som ale primár povedal ze zvládnem aj bez toho
@lillien123 aj u mna to boli nenormalne bolesti, tiez uz som nevnimala okolie, zatvarali sa mi oci same. Take bolesti az strasne som pri tamtych deckach nemala. Dokonca som az vracala ked mi praskla plodova voda, tak mi prislo zle.
Porod uz bol potom rychly. A u teba?
@blbovina vyvolávali ti pôrod? lebo ja som mala takéto stavy keď mi vyvolávali,..to bolo strašné..
@martaniana vyvolavacky su des
@blbovina ale du3vcence vyvolavali vam ci prišli tue bolesti spontánne
@lillien123 no tak fajn a váha tiež oki ak ti vyvolavali tak to mozno preto a ako dlho si mala bolesti
Aj ja som mala preto také bolesti. Dali mi hore tabletku, primár vravel, že to urýchli pôrod, lebo som sa pomaly otvárala, ale ze bolesti budú silnejšie, samozrejme z toho len tie bolesti prišli, a neskôr som aj infuziu dostala, že toto už urýchli, ale opäť budú bolesti silnejšie. Už po tabletkách som sa v vracala vedľa postele. Ja som vrieskala už celá sporenia, jaaj. Ale keď pozriem na malú ❤️❤️Ja vás tu nechcem strašiť, možno naozaj budete mat super pôrod. To je moja skúsenosť 🙂Inak mňa nadtrihli, aj som sa pretrhla. Mam 2.stupen pretrhnutie, a teraz som už skoro cely dom upratala 🙂ale doteraz ma to bolelo poriadne. Mam na to perfektný krém. Potom napíšem názov. Takto neviem
@martaniana nie, vsetko spontanne. Dokonca mi ani nic nedali. Len mi napichli zbytocne kanilu a dopraskali mi zily.
@bobricek1979 jaj. Ved si tykajme prosim Ta. Aj, aj. Tento porod bol komplet vsetko spontanne.
@blbovina a take bolesti? Och no super ze uz mas po tom. Ja som des bola vsetko zatiaľ oki placenta ale dozrueva takze v ppndelok nastupujem do nemocky ked neporodim
@leelu aha a videl to aj na ultrazvuku?

@lillien123 gratulujem a obom vela zdravíčka