Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979
Z koliky uź vyrástla, jednoducho sa vyprdi a je dobre. Znervoznie, potom potlaci, vyjde strasny prd-strela ako z dela a potom sa zacne usmievat a je dobre.
Je plne dojčená, takže mám zrejme bezodpadové mlieko.
Bola som s nou aj u pediatricky, nie je to nic nenormálne, na plyny davat espumisan a probiotiká a ono problém spraví aj zjedené cerstvé ovocie- napr. ceresne, jahody.
Niekedy neprdi skoro vobec a niekedy zas velmi.
@ktochytavzite už sa vykakala a statočne tri krát
@chovanova43 moj bol kojeny + dokrmovany a ked nekakal 5 dni uz mi hovorili ze to neni dobre
@chovanova43 nerobíš chybu. Ja mam štvrté dieťa a spinka somnou 🤭
@kathhii tak ako naša
@kathhii ale zase kaka denne aj dvakrát
@chovanova43 nerobis chybu ... nas spi so mnou celu noc... a sam vecer zaspinka vedla mna, cez den ho ukladam, ale vecer zaspi vedla mna len si lahneme aj v noci ak sa zobudi len ho pritulim a zaspinka... aj ja sa vyspim lepsie ked nemusim vstavat...
nas je dojceny a kaka az na vynimky denne ale prdiky nas stale trapia.. asi pomozu az prikrmy
bobricek1979 ahoj, nas si tiez kúše pasticky a vsetko co chyti, aj slinky mu tecuuuu ... mozno uz aj mesiac to trva ale zubu nikde
@bobricek1979 my iba na vodicku. Na um nedavame vacsiu, je spokojny s tou co ma. A aj sme skusali tu vacsiu doerku raz, ci dvakrat, ale mliecko mu zabiehalo, takze ostavame pri ten povodnej.
@ivka2112 áno jasné taky tak
@mamky2277
pytali sme sa viacerých pediatrov, aj detského gastroenterologa,aj laktacnej a vsetci mi potvrdili, že tie 2 tyzdne to moze byt. Jednoducho vyuzije vsetko mlieko no a prdiky su aj preto,lebo je ta stolica tak menej casto a niekedy je to aj napr. cerstvym ovocim- ceresne napr.
@simona_letova_b
Gratulujem, aj my máme Elišku.
Dievčence už sa vám bábetká pretacaju z bruška na chrbatik?
ahojte, zmenila sa uz vasim detickam farba oci? maly ma stale modre, akurat vybledli... my mame blede obaja.. dozelena....neviete odkedy je farba ako v dospelosti? na nete pisu ze cca od 5m ale nasla som ze aj od 3r.. tak neviem teda
@bobricek1979 nas este ani na brusko... iba cez nozicky na bok, vobec nie cez rucku ako by sa spravne malo.. rychlo narastol tak je tazsi (skoro 9kg, skoro 5m)... poradnu mame o tyzden, uvidim co povie mudr
on sa na bok vie prevalit aj z bruska aj z chrbatika, ale nedotoci sa nikdy .. hned sa hrabe spat ako bol
@zuba1987 od 5m asi nie,moja mala modre oci a znenili sa jej tak okolo ja nvm roka??
@bobricek1979 ešte nie len na bok sa dá a krúti sa jak hodínky mame 4m, je to individuálne
@teja26 noo super aspoň viem ze nie som sama ja si dám len na jeden spánok ráno 🤗
Ahojte, idem sa s Vami poradit. Nas drobec 3,5 mes. ma teraz dost problem s prdikmi... Do troch mesiacov skoro vobec, ked potreboval, pokopal nozickami a poprdel si vacsinou v pohode aj bez pomoci. No teraz cca 2tyzdne sa pri kazdom papani len puci, hneva, krici, kope nozickami a neda sa mu poprdiet, ani riadne napapat. Nechapem, co sa stalo...
@maruska.s skús mu dať čajík feniklovy u nás zabral
@chovanova43 taky tak 😁
@zuba1987 ake na brusko sa neotoci? No to je tym ze je ťažší neboj on sa troška popasuje a zvladne moja ma len nuwco cez 6kg
@zuba1987 no to by aj mňa zaujímalo zatiaľ ma nasa sedo modré silné take som estw nevidela tak neviem ci sa hej este zmenia na hnedé alebo sa zisvetlua po ockovi inak je cisty otec máme 4mesiace

@kathhii ahoj a nemá z toho koliky?