Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 no cca 2x tyzdenne mam v papieri od pediatricky
... no do roka, potom cele vajce 😊 ako casto bude chciet 😊
@zuba1987 a id koľkých mesiacov môže
@bobricek1979 ja som davala hned, ako som zacala davat maso .. 6x tyzdenne masko a 1x zltok
@leelu aha oki a kedy si začala dávať mäsko? Ďakujem
@bobricek1979 zacala som so zeleninou asi 2 dni po plnych 4.mesiacoch, po 2 tyzdnoch som pridala ovocie, po dalsich 2 tyzdnoch maso + zltok a o dalsie 2 tyzdne kase ... teraz ma 6 a pol mesiaca a uz davam bezvajecne cestovinky .. zatial mu vsetko velmi chuti 🙏
@bobricek1979 zltok i masko hned od prveho prikrmu... kojene dieta od 6m, nekojene od 4m 😊
@zuba1987 aha okí super nápad, a to vajíčko aj keď je plne kojeny? Lebo deti na UM to maju trochu inak
@leelu ďakujem krásne 💕
@zuba1987 vďaka ja som začala zeleninou potom ovocie a tak
@chovanova43 moj je tiez plne kojeny a tak mi pediatricka kazala (ten zltok aj masko... cisto zeleninku som davala iba prvy tyzden) ... neviem ci to maju deticky na UM inak
... a chcem zacat po par tyzdnoch aj olivovy/tekvicovy olej... vzdy par kvapiek do prikrmu 😊
@bobricek1979 a davas niektory den iba ovocie?... ci vzdy zeleninku a masko a obcas doobeda ovocie?... ja tak davam
dievcata, ako vam deticky papaju? ..mne zje z cohokolvek doslova par lyziciek... na to ze ma skoro 10kg (6m+1t) mu prikrmy vobec nechutia... ani pusu neotvori, len to tak ocucava a polku vytlaci z pusinky, vybera rukami, prska.... ozaj obcas 3 lyzicky za 15min do neho dostanem... a potom sa jeduje lebo uz nechce
@zuba1987 začínam dávať aj ovicie a prikrmujem pred obedom vždy aby pretravilo, mäsko budem aj žĺtok až od 6mm
@zuba1987 no ja si musim zaklopat, mam dobreho jedaka, ale tak ako pri dospelych, ma dni, ked zje viac a ine (aj ked urobim to iste) spapa menej ... taku standard porciu ma od 100ml do 140ml
Ma 6 a pol mesiaca a uz som nastavila viacmenej stabilny rezim papania:
8.00 dojcenie
11.00 ovocna desiata
14.00 obed - masko so zeleninou a/alebo cestovinou
17.00 dojcenie
18.30 kasa
20.00 dojcenie
Pomedzi to ponukam prsnik (na uhasenie smadu, na zaspatie, na ukludnenie) podla potreby, niekedy nechce vobec, niekedy si da
Takto nam to idealne vyhovuje, od zavedenia prikrmov a tohto rezimu konecne pekne pribera a spapa dost (aj mlieka a aj tuhej stravy)
Baby viem ze to tu nepatrí ale neviete mi poradiť co mam robiť, mam opakované zápaly podľa môjho gyn. Rieši to len ATB, bolesti v krížoch a v podbrušku Žiadny výtok len bolesť, cez tehu som mala pokoj a teraz to mam znovu a vadscinou to mam po sexe, mate skúsenosti co stým?
@leelu akú kašu dávaš?
@chovanova43 zalezi od toho, ake mas vysledky kultivacie z posvy (aeroby, anaeroby, chlamydie, mykoplazmy, ureaplazmy), ake su zapalove parametre + ich dynamika pri pozitivite a aky je vysledok ultrazvuku ....
@chovanova43 zacala som ryzovou, potom ryzovo-kukuricnu a potom uz na striedacku ovsennu, psenovu, krupicovu ... kupujem Hami a DMkove
@leelu kultivaciu mi nerobí proste ma pozrie a povie ze zápal alebo pre chladenie a keď mi už urobi tu kultivaciu tak naposledy to boly mykoplazmy asi pred rokom
@leelu okí ďakujem
@leelu a v noci sa ti budi casto ci pekne spinka.? Ja som zaviedla kasu a pred spanim mliecko cca rezim ako u teba... Myslela som ze mala bude viac napapkana a dlhsie pospi no nic sa nezmenilo zatim... Ale nerobim plnu porciu kase zasa...
@chovanova43 ahoj, neskusala si gyntimu? su to probioticke vagin. capiky. Ja som mala problemy davno, a gynda mi po prelieceni, aby sa mi stale nieco neobjavovalo taku kuru naordinoval... 1 tyzden denne, dalsie 2 tyzdne kazdy 2hy den, dalsie 2 mes. kazdy 5ty den.... odvtedy si to davam napr. pri atb alebo ked sa kupem v bazene...
pomaha to budovat prirodzene obranne prostredie
@zuba1987 ok to vyskúšam bola som u doktora mam zápal maternice beriem zinat
@chovanova43 to znie vazne ☹️ drzim palce
@micinka999 ☺️ to som si myslela aj ja, ale zostalo vsetko pri starom ... budi sa sice len 1x medzi 2.00 az 4.00, ale to plati ci s kasou alebo bez kase
@micinka999 a ta porcia tiez neni nejak extra velka, podla toho aku robim, ale cca 100-130ml spravim a vacsinou nespapa uplne vsetko
@chovanova43 skoré uzdravenie želám
@zuba1987 ďakujem

@zuba1987 ahoj kedy dávať ten žĺtok