icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
kathhii
14. sep 2019

@chovanova43
Na rehabilitacii mi ukazali ako s nou treba cvicit, aby sa rozvijala... ze je inak OK.
Bola som aj v poradni aj za specializovanou lekarkou pre problemove deticky, ale je tonusovo OK, len bude leniva. Ani hracku si nechcela od doktorky zobrat, ani ruku nenatiahla, mala ju uplne na salame... iba si vsetko obzerala.

bobricek1979
14. sep 2019

@kathhii no tak potom len sa jej nechce chce to čas kľud

chovanova43
15. sep 2019

@kathhii aj kamoška mala podobný problém kazali hej kúpiť monitor dychu že je menej aktívna a teraz za malým nestíha behať, takže neboj ona sa rozhýbe

bobricek1979
15. sep 2019

Maminy ubehol polrok vracuam monitor dychu do nemocky máte ešte niektorá po prípade ešte by ste ho nechali do roka? Ďakujem

leelu
15. sep 2019

@bobricek1979 ja som nechala do roka 👍

chovanova43
16. sep 2019

@bobricek1979 áno ja ho mam kúpila som si ho tu za pár eur niekedy zabudnem zapnúť, prečo si ho mala z nemocnice?

bobricek1979
16. sep 2019

@chovanova43 u nás v pôrodnici požičiavajú tak sme mali na polroka a som rozmýšľala či predĺžiť no tak ale už sme vrátili

kathhii
17. sep 2019

Ja mam tiez monitor dychu pozicaný, idem ho vratit. Aj tak ho bud zabudnem zapnut, alebo mala spi s nami v posteli, ked je nekludna, aby som k nej nemusela vstavat...

chovanova43
17. sep 2019

@kathhii taky tak

chovanova43
17. sep 2019

Baby poraďte niečo na zápchu prírodné keďže kojím už som zúfalá brucho mam jak v 5m nafúknuté

maruska.s
18. sep 2019

@chovanova43 mne pomohlo acidko

chovanova43
22. sep 2019

Baby zase mame to obdobie dlhého uspavania na cicke a nechcenia spať v postieľke ako ho mam od toho oducit chce byť so mnou v posteli

bobricek1979
22. sep 2019

@chovanova43 no moja to je tak pri kojenych detickach potrebuje cítiť tvoju blízkosť užívaj

chovanova43
24. sep 2019

@bobricek1979 ja si to užívam aj v posteli by som ho mala stále ale keď ho naučím na posteľ tak potom nebudem nič robiť len chodiť pozerať ci mi nespadne keďže je jak vrtuľník

bobricek1979
24. sep 2019

@chovanova43 no presne, ako moja ja veľmi nedávam k sebe moju občas ráno bojím sa, že by potom nechcela späť v postieľke no cez deň sa vymojkame až až

leelu
24. sep 2019

Tie maminy, co uz mate deticky - je normalne, ze zo styroch sa pri kazdej trochu vyssej prekazke stavia na nohy? 😳 normalne sa za ruky vytiahne ... ved mal len predvcerom plnych 7.mesiacov ... samozrejme mu to nejde a hned, ako sa postavi, capne dole, ale to mu nijako nebrani to furt dookola skusat .. stale musim byt pri nom, lebo sa bojim, ze si ublizi ... nijako ho v tom nepodporujem, ale nemozem ho vzdy, ked sa k niecomu priblizi, zobrat a prenasat do stredu koberca, kde nic nema .... je to normalne??? Nestvornozi poriadne, ani nesedi, ale na nohy sa taha .... mam s tym nieco robit? Nejako ho inak motivovat len stvornozit??

bobricek1979
24. sep 2019

@leelu moja ak sa chce stavať nech sa stavia možno stvornozkovanie úplne preskočí a pri ňom musíš byť bohužiaľ stále a teda ešte sa to len začína šikovník je to

teja26
26. sep 2019

@leelu nás má 6,5 a presne to iste. Keď ho posadím sedí pekne. Sam sa ale ne posadí... Keď ho chytím vystrie sa ako struna na nohy a neskôr i ich. Bude stáť. Opriem o posteľ a stoji a hra sa na posteli. Už dva mesiace skáče keď ho držíme ako gumy džús. Mame 4 syna a toto som ešte nezažila.. A to ze sa kotula a rotuje ako rotační ani nehovorím.. V kociku byť nechce a spíme max HODINU denneeeee... To su 3 spania dokopy.... 🙈🤣Ale nemenila by som za nič na svete 💞

leelu
26. sep 2019

@teja26 no moj nesedi vobec 🤷‍♀️ ani ho neposadzam, lebo viem, ze sa rovno zvali do strany ... preto mi pride divne, ze sa z brucha vytiahne rovno na nohy a stoji .... a to ho nedviham hore na nohy, vobec mu nepomaham, len chytam, ked pada 😄😄
a s tym spankom 😅😅 dnes rano zaspal, stihla som zjest ranajky, kavu uz nie 😄😄 cize cca 10min ... kocik dobre, to dava aj hodinu, cim chladnejsie vonku, tym dlhsie 👍 zato poobede spal presne 7 min 😅😅 viem presne, lebo zo srandy vzdy kuknem na hodiny, ze kolko to bude tentokrat

maruska.s
30. sep 2019

Ahojte, prosim Vas kočky, ako zavadzate lepok? Cim ste zacali a v akych mnozstvach cca? Pripadne ake kasicky detom verite? Dakujem
😉

leelu
30. sep 2019

@maruska.s kase som davala v poradi ryzova - ryzovokukuricna - spaldova - krupica (psenica)

leelu
30. sep 2019

@maruska.s robim instantne, vzdy podla navodu, na zaciatok som robila okolo 60ml (aby sa mi to dobre zarabalo s UM)

biela_sova
30. sep 2019

@kathhii ahoj, plavanie je skvely napad, tam sa rozhybe kazde babo. Kamoskina mala bola taka buchticka komotna, dala si hracky podavat, inak bola usmievave vesele babo, nic speci s nou nerobila, a dnes ma rok a par mesiacov a chodi krasne ako ine deti

maruska.s
30. sep 2019

@leelu a ktora chutila najviac? Dnes som pozerala recepty aj na domace kasicky a celkom sa mi to pozdavalo. Uvarena pohankova, alebo kukuricka a do toho natrete havlcko, hruska, alebo marhulka...

leelu
30. sep 2019

@maruska.s presne v tomto poradi stupala uspesnost 😄 krupicova a viaczrnna vyhravaju 🥰

maruska.s
30. sep 2019

@leelu ok, tak poskusam 😊

bobricek1979
1. okt 2019

@chovanova43 áno naša to dala tiež pár dní po6mm

kathhii
2. okt 2019

Ahojte baby,
naśa malá sa už konečne začala pretáčať, a nie len na bok, ale aj na bruško, a dokaže sa dať aj spať na chrbatik....Konećne.
Len eśte stále sa nevieme na bruśku odlepiť od zeme. Rućky ma slabé, tak cvicime co nas na rehabilitacii naucili.

leelu
2. okt 2019

@kathhii 🎉🎉🎉 no super, vidis 👍 ved ono to chce len cas ... na rehabke vedia super nakopnut a potom to je aj o povahe drobca ... jeden je furt v pohybe, iny je komotny, ale nakoniec obaja behaju ako divi ☺️

bobricek1979
4. okt 2019

@kathhii no super šikulka neboj ono to pôjde za chvíľu nebudeš za ňou stíhať 😁