Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Čaute dievčatá, môžem sa pridať? Termín pôrodu mi vychádza na 13.3., mám už doma prváka a štvorročné dievčatko, ťahám teda tretie tehu, ktoré nás trošku prekvapilo a prišlo v dosť náročnom období, ale zvládame to a tešíme sa veľmi.
@tinka1003 ahoj sme na Tom podobne. 🙂 ja mám doma tretiaka a prvácku a teraz tretie mimco čakáme termín mám 27.3.
Ja si neviem predstaviť, že by som cvicila. Som momentálne na nákupoch, shopingujem so sestrou, ale veľmi pomaly chodím, niekedy ma veľmi bolí bruško. Cele pod pupkom. Tak neviem ci mam mat trocha pohyb, alebo len a len ležať. Ale je všetko v poriadku. Sa teším ze nemusím ležať v nemocnici, či doma. Tak ten pohyb musím zvládnuť s bolesťami..
@fidela86 ahoj 😊 môžem aj ja poprosit tie cvičenia do spravy? 😊
@anitu Ja som na tom rovnako, že ma niekedy strašne tahá a pichá, že sa až zľaknem. Ale tiež sme v poriadku chvalabohu. Ja som bola doma s hematómom mesiac, som ležala, a teraz som taká ochablina, že som hneď po všetkom unavená. A vlastne sa aj bojím cviciť po tom hematóme, úplne mám taký strach, aby sa zase niečo nestalo:/
@anitu ja mam preeeesne take iste bolesti. Plus ma este bolieva aj akoby zaludok alebo zlcnik alebo neviem co - tak hore, vacsinou ked sa najem alebo som hladna a to hlavne vecer.. my sme tiez s manzelom nemali, lebo ja som mala zakazane a teraz sa bojime, aby sme nieco zle neurobili, co by mohlo uskodit. Ale ked bol ten hematom, tak asi je normalne, ze mame strach. Ty si inak v kolko tyzdni?🙂
@anitu jeeej, to uz si ovela dalej ako ja🙂 ja som 11+2 dnes 🙂 ja mam tiez pichanie na pravej strane dnes cely den. Ja sa od toho hematomu strasne sledujem a strasne sa bojim kazdeho pichnutia. A inak aj mne idu boliestky vsade az tam dole, ale vraj to je normalne. A uz viete, co cakate?🙂

@bona69 všetko bude v poriadku! Ja sa mu stále prihovaram, nech si zdravé, nech si zdravé! Veľa síl 🍀❤