icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
vikuss07
10. sep 2018

@bona69 všetko bude v poriadku! Ja sa mu stále prihovaram, nech si zdravé, nech si zdravé! Veľa síl 🍀❤

vikuss07
10. sep 2018

@fidela86 mňa nesklamal Bonprix a mmshop. Z Bonprixu som si objednala jesennú bundičku a je parádna aj na rastúce bruško.

vikuss07
10. sep 2018

@ivka2112 pomaličky začni cvičiť pilates pre tehu. Odporúčam! Nebude bolieť chrbát a panvové dno si posilniš. Ak by cvičili v tvojom okolí...

vikuss07
10. sep 2018

@anitu si presne ako ja! Mne sa tiež začína 17 TT od piatka. Tento týždeň ma čaká Triple test. A tiež mi spomínal ten morfologicky v 20 TT... Kedy máš termín? 1.3.? 😊

anitu
10. sep 2018

@vikuss07 áno. 1.3. O 2 týždne zavolám pre termín do DS. Chodila som k Feldmárovi aj na iui. Takže tam nepôjdem prvý krát. Dnes brali aj mne krv.

tinka1003
10. sep 2018

Čaute dievčatá, môžem sa pridať? Termín pôrodu mi vychádza na 13.3., mám už doma prváka a štvorročné dievčatko, ťahám teda tretie tehu, ktoré nás trošku prekvapilo a prišlo v dosť náročnom období, ale zvládame to a tešíme sa veľmi.

ivka2112
11. sep 2018

@tinka1003 vitaj a gratulujem☺️

fidela86
11. sep 2018

@tinka1003 Vitaj medzi nami 🙂

fidela86
11. sep 2018

@vikuss07 ja mam termin 1.3. 🙂

fidela86
11. sep 2018

@vikuss07 presne tak, cvicenie je velmi dolezite a celkovo pohyb. Ja cvicim tehu cviky od 8.tyzdna 5x tyzdenne a malokedy si na nieco mozem stazovat 🙂

fidela86
11. sep 2018

@luba_buba vlastny dizaj a realizacia od pani krajcirky 🙂 Dakujem <3

pipinulkaa
11. sep 2018

@tinka1003 ahoj sme na Tom podobne. 🙂 ja mám doma tretiaka a prvácku a teraz tretie mimco čakáme termín mám 27.3.

miky132
11. sep 2018

@fidela86 a mozes nieco odporucit co sa daň zvládať aj pri dvoch detoch ...
Vidim ze tretorodiciek je tu dost to sa tesim ze nie som jedina...

fidela86
11. sep 2018

@miky132 moje 2 cvicenia trvaju dokopy 30 minut, ale to "dolezite" zvladnem za 20 minut...A tolko casu si myslim budes vediet na seba najst uz kvoli sebe a malinkemu v brusku ;) AK si myslis ze by to bolo nieco pre teba, daj vediet a poslem s malym komentarom cez postu 🙂

miky132
11. sep 2018

@fidela86 urcite posli ja mam velke problémy s chrbticou cize si musim velmi peclivo vyberať co cvičiť chystam sa na sm cvicenie ale nieco doma zatial by mi bodlo

luba_buba
11. sep 2018

@fidela86 aj ja budem vďačná za cviky 😊. Ja som si zaobstarala stepper, tak cca 3 krat do týždňa cvičím aspon polhodku. Desim sa priberania, lebo z prvého tehu mam este 10 kg, aj som sa vrhla na macingovu a potom necakane druhé tehu 🙂

fidela86
11. sep 2018

@luba_buba
@miky132
Poslala som ich spravou dievcence <3

anitu
11. sep 2018

Ja si neviem predstaviť, že by som cvicila. Som momentálne na nákupoch, shopingujem so sestrou, ale veľmi pomaly chodím, niekedy ma veľmi bolí bruško. Cele pod pupkom. Tak neviem ci mam mat trocha pohyb, alebo len a len ležať. Ale je všetko v poriadku. Sa teším ze nemusím ležať v nemocnici, či doma. Tak ten pohyb musím zvládnuť s bolesťami..

zuzanicenka
11. sep 2018

@fidela86 ahoj 😊 môžem aj ja poprosit tie cvičenia do spravy? 😊

vikuss07
11. sep 2018

@fidela86 máš môj obdiv. Som rada, že sa k tomu dokopem 2x do týždňa!! 😁 Ale teraz v druhom trimestri nie som taká unavená... Tak mám aj viac chuti sa hýbať... 😊

ivka2112
11. sep 2018

@anitu Ja som na tom rovnako, že ma niekedy strašne tahá a pichá, že sa až zľaknem. Ale tiež sme v poriadku chvalabohu. Ja som bola doma s hematómom mesiac, som ležala, a teraz som taká ochablina, že som hneď po všetkom unavená. A vlastne sa aj bojím cviciť po tom hematóme, úplne mám taký strach, aby sa zase niečo nestalo:/

anitu
11. sep 2018

@ivka2112 to ze ma bolia vaječníky a zo spodu takisto niekedy, to je na dennom poriadku. No dnes ako by ma maternica bolela. Pod pupkom. Ale už to prešlo. A o krížoch ani nehovorím. Katastrofa. Mam krivý driek. Co už... Inak my sme ani styk nemali od ovulky..

ivka2112
11. sep 2018

@anitu ja mam preeeesne take iste bolesti. Plus ma este bolieva aj akoby zaludok alebo zlcnik alebo neviem co - tak hore, vacsinou ked sa najem alebo som hladna a to hlavne vecer.. my sme tiez s manzelom nemali, lebo ja som mala zakazane a teraz sa bojime, aby sme nieco zle neurobili, co by mohlo uskodit. Ale ked bol ten hematom, tak asi je normalne, ze mame strach. Ty si inak v kolko tyzdni?🙂

anitu
11. sep 2018

@ivka2112 ja keď som už rozmýšľala nad sexom, som zakrvácala jednorazovo. Potom zakázala a teraz sa už naozaj bojím. Aj teraz ako sedím mam tlak po stranách, niekedy aj v konecniku. V piatok začínam 17.tyzden.

ivka2112
11. sep 2018

@anitu jeeej, to uz si ovela dalej ako ja🙂 ja som 11+2 dnes 🙂 ja mam tiez pichanie na pravej strane dnes cely den. Ja sa od toho hematomu strasne sledujem a strasne sa bojim kazdeho pichnutia. A inak aj mne idu boliestky vsade az tam dole, ale vraj to je normalne. A uz viete, co cakate?🙂

anitu
11. sep 2018

@ivka2112 nie. V pondelok nepovedala, takže verím v 20 tt nám bude dr povedať na morfologickom usg. A ze tam samozrejme bude všetko v poriadku. Mňa akoby krčok bolel alebo ja neviem. Ja som dnes 15+4

qirfa
autor
11. sep 2018

@anitu u mňa sa zase objavil od vćera pocit nepohodlia, plnosti v pošve. Hlavne keď ležím, sedím.. Čo vy?

qirfa
autor
11. sep 2018

@miky132 ahoj, prosím ťa, keď už máš dve detičky, čo môže znamenať pocit plnosti v pošve? Dr. mi krčok nepozeral, dnes sa už od toho vraj upúšťa. No je to nepríjemné. Nepohodlie. Najmä, keď sedím, ležím. Nekrvácam.

qirfa
autor
11. sep 2018

@fidela86 ja som za, ak sa tam nebudú riešiť veci typu, môžem si prdnúť a nepotratím? Ako sorry, ale sú aj také úvahy a my si to môžeme povedať na rovinu 😉

qirfa
autor
11. sep 2018

@luba_buba Lidl