icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
vikuss07
12. sep 2018

@anitu 😊 vedeli, dokonca mám kamošku tej povedali už v 12 tt. Dobre bolo otočené. Držím palce.😉 Ono všetkým nám je to jedno, len to poteší keď už viete k čomu sa prihovarate 😊

vikuss07
12. sep 2018

@ivka2112 ďakujem 😊Ono všetkým nám je to jedno, len to poteší keď už viete k čomu sa prihovarate 😊

anitu
12. sep 2018

Ma z vás niekto doma Angel sound? Rozmýšľam ze si kúpim. Samozrejme nechcem to preháňať s tým. Len by som už rada to srdiečko počula. Vám to pustila dr? Mne nie.. Nemáte s tým skúsenosti?

danicabbb
12. sep 2018

@anitu ja ho mám je to fajn popočúvať miminko

anitu
12. sep 2018

@danicabbb takže to nie je zbytočnosť? Sú na to všelijaké recenzie. Ze niekedy to srdiečko sa hľadá dlhšie, potom to robí len stresy. Ja si myslím ze si objednám. Raz do týždňa po počúvam. A hlavne keď sme to ešte nepočuli s mojim. Bude to krásne ☺️

danicabbb
12. sep 2018

@anitu no vraj to neškodí ale už aj mňa vystresovalo no troška trpezlivosti treba vedieť kde asi budea dá sa

12jarka13
12. sep 2018

Pridavam sa , zatial termin 18.3.

anitu
Autor odpoveď zmazal
ivka2112
13. sep 2018

Baby? Mavate aj vy take nafuknute brusko? Ja mam vzdy vecer akoby som bola pomaly v siestom mesiaci a aj ma boli na dotyk niekedy tam kde si creva🙄

kathhii
13. sep 2018

@ivka2112
Aj ja to tak sem tam mám.

misa1308
13. sep 2018

@ivka2112 ja to mám snáď od začiatku...

vivinka105
13. sep 2018

@ivka2112 aj mne vždy na vecer strašne vybehne 😀☺️

anitu
13. sep 2018

Škoda ze ja nie som stihla.. Takto si to brusko neviem všímať.neviem ci mi vôbec narástlo už. 🙄

vivinka105
13. sep 2018

@anitu vybehne určite neskôr ☺️Ja mám cez deň iba take, ako keby som bola nafúknutá trosku viac a vecer to riadne vykukne

ivka2112
13. sep 2018

@vivinka105 to mas ale krasne brusko😊

anitu
13. sep 2018

Tak baby ja ležím hore nohami. Skoro som odpadla. Hlavu si cítim ešte stále cudne. Dúfam že ma to prejde. A už takéto nebude. Veľmi zlý pocit..

pipinulkaa
13. sep 2018

Ach dievčatá už sa mi blíži poradňa.. budúci týždeň v stredu.. budem v 13tt. Naposledy som bola v 8tt a odvtedy nič. Začínam sa bat.. dúfam že všetko bude v poriadku ☹

12jarka13
13. sep 2018

Aj ja mam take brusko, hlavne ked sa najem 😂😆tiez som 13tt 3 den..boli sme u doktora v utorok a robil vysetrenia vsetko mame ok, rastie ako ma a na 70% budeme mat dievcatko😍dalsi termin mame 15.10.

lazuzi
13. sep 2018

@pipinulkaa to čakanie poradňami je hrozne.. ja idem v pondelok na nt vysetrenie tak mam uz tiez nervy ci je vsetko ok..

12jarka13
13. sep 2018

A ako to mate zo zvieratami ? Vyhybate sa im ? Alebo prave naopak? Ja mam moju lasku stafíka no som s nim malo lebo je u nasich a mi sme v zahranici, ale o3 tyzdne idem domov tak sa nvm dockat

anitu
13. sep 2018

@12jarka13 ja môjho stále hľadkám, hrám sa s ním. By som ani nevydržala len tak prejsť vedľa neho. A je vonku, takže nie je kupán a tak..

@lazuzi NT to je ten usg co viac skontrolujú babo? Ja som mala doteraz len klasický. Nič nepremerane. Krv mi brala v pondelok v 16.tyzdni.

kathhii
13. sep 2018

my máme doma Huskyho, takźe sa mu nevyhnem.. .D Ak nie je dnu v dome, ale na dvore, tak mám doma aspoň jeho chlpy, aby mi nebolo smutno... :D
Oblizovať tvár si nenechám, ale ruky nech si oblizuje, potom si ich umývam...

Mačky nechytám, ani ich moc nemusím...

12jarka13
13. sep 2018

@lazuzi aj ja som mala teraz to vysetrenie a nastastie mame vsetko v poriadku..ale na slovensku sa asi za to neplati ze ?

No ja by som to tiez nevydrzala ze by len presiel okolo , to by som sa zblaznila..je to moj milacik 😍😆tiez je vonku ale rad sa vyvali aj na gauc 😆no macky ani ja nemusim skor sa mu hnusia nvm preco..doteraz sa mi az tak nehnuseli 😆

vivinka105
13. sep 2018

@12jarka13 my mame čerstvo havinka našu Ajšu, teda už pol roka. Musím sa priznať, že som prestala zbierať hovienka, aby som niečo nedostala a často si umývam ruky a dezinfikujem.

12jarka13
13. sep 2018

Takze sa az tak vyhybat nemusim ?Lebo mi to pripadalo take blbe ze sa budem vyhybat zvieratam a hlavne mojmu 🤔

pipinulkaa
13. sep 2018

@lazuzi veru tak o nervy je to čakanie. Ja som už pomaly mesiac nebola u dr. Modlím sa iba nech mi povie budúci týždeň že je všetko ok...

12jarka13
Autor odpoveď zmazal
tinka1003
13. sep 2018

@silvike máme veľa spoločného 🤗. Aj ja som potratila medzi prvými dvoma, alebo teda na prvej návšteve gyndy mi povedali, že bábätko sa nevyvinulo, videli len vak, tak som musela ísť na kyret.
Ako sa páči praváčke v škole?

vivinka105
13. sep 2018

@12jarka13 ja si myslím, že si tým vytváraš imunitu a lepšiu obranyschopnosť. Naša s nami spáva, je zaockovana, kupem ju viem čo papa, takze pohodka. Viac sa bojim verejných záchodoch. A treba si viac umývať ruky ☺️

tinka1003
13. sep 2018

@ivka2112 ja mám tiež večer riadne bruško.
@pipinulkaa neboj, všetko bude Ok 😉. Aj keď poznám ten predporadňový pocit. Ale po prvom trimestri a prvých skriningovych vyšetreniach mi vždy odľahlo a už som sa tak nebála len tešila.
@12jarka13 ja by som so psíkom fungovala normálne. mačiek som sa stránila, ale zas tie ja až tak nemusím.