Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ma z vás niekto doma Angel sound? Rozmýšľam ze si kúpim. Samozrejme nechcem to preháňať s tým. Len by som už rada to srdiečko počula. Vám to pustila dr? Mne nie.. Nemáte s tým skúsenosti?
Pridavam sa , zatial termin 18.3.
Baby? Mavate aj vy take nafuknute brusko? Ja mam vzdy vecer akoby som bola pomaly v siestom mesiaci a aj ma boli na dotyk niekedy tam kde si creva🙄
@ivka2112 aj mne vždy na vecer strašne vybehne 😀☺️
Škoda ze ja nie som stihla.. Takto si to brusko neviem všímať.neviem ci mi vôbec narástlo už. 🙄
@anitu vybehne určite neskôr ☺️Ja mám cez deň iba take, ako keby som bola nafúknutá trosku viac a vecer to riadne vykukne
@vivinka105 to mas ale krasne brusko😊
Tak baby ja ležím hore nohami. Skoro som odpadla. Hlavu si cítim ešte stále cudne. Dúfam že ma to prejde. A už takéto nebude. Veľmi zlý pocit..
Ach dievčatá už sa mi blíži poradňa.. budúci týždeň v stredu.. budem v 13tt. Naposledy som bola v 8tt a odvtedy nič. Začínam sa bat.. dúfam že všetko bude v poriadku ☹
Aj ja mam take brusko, hlavne ked sa najem 😂😆tiez som 13tt 3 den..boli sme u doktora v utorok a robil vysetrenia vsetko mame ok, rastie ako ma a na 70% budeme mat dievcatko😍dalsi termin mame 15.10.
@pipinulkaa to čakanie poradňami je hrozne.. ja idem v pondelok na nt vysetrenie tak mam uz tiez nervy ci je vsetko ok..
A ako to mate zo zvieratami ? Vyhybate sa im ? Alebo prave naopak? Ja mam moju lasku stafíka no som s nim malo lebo je u nasich a mi sme v zahranici, ale o3 tyzdne idem domov tak sa nvm dockat
my máme doma Huskyho, takźe sa mu nevyhnem.. .D Ak nie je dnu v dome, ale na dvore, tak mám doma aspoň jeho chlpy, aby mi nebolo smutno... :D
Oblizovať tvár si nenechám, ale ruky nech si oblizuje, potom si ich umývam...
Mačky nechytám, ani ich moc nemusím...
@lazuzi aj ja som mala teraz to vysetrenie a nastastie mame vsetko v poriadku..ale na slovensku sa asi za to neplati ze ?
No ja by som to tiez nevydrzala ze by len presiel okolo , to by som sa zblaznila..je to moj milacik 😍😆tiez je vonku ale rad sa vyvali aj na gauc 😆no macky ani ja nemusim skor sa mu hnusia nvm preco..doteraz sa mi az tak nehnuseli 😆
@12jarka13 my mame čerstvo havinka našu Ajšu, teda už pol roka. Musím sa priznať, že som prestala zbierať hovienka, aby som niečo nedostala a často si umývam ruky a dezinfikujem.
Takze sa az tak vyhybat nemusim ?Lebo mi to pripadalo take blbe ze sa budem vyhybat zvieratam a hlavne mojmu 🤔
@lazuzi veru tak o nervy je to čakanie. Ja som už pomaly mesiac nebola u dr. Modlím sa iba nech mi povie budúci týždeň že je všetko ok...
@12jarka13 ja si myslím, že si tým vytváraš imunitu a lepšiu obranyschopnosť. Naša s nami spáva, je zaockovana, kupem ju viem čo papa, takze pohodka. Viac sa bojim verejných záchodoch. A treba si viac umývať ruky ☺️
@ivka2112 ja mám tiež večer riadne bruško.
@pipinulkaa neboj, všetko bude Ok 😉. Aj keď poznám ten predporadňový pocit. Ale po prvom trimestri a prvých skriningovych vyšetreniach mi vždy odľahlo a už som sa tak nebála len tešila.
@12jarka13 ja by som so psíkom fungovala normálne. mačiek som sa stránila, ale zas tie ja až tak nemusím.

@anitu 😊 vedeli, dokonca mám kamošku tej povedali už v 12 tt. Dobre bolo otočené. Držím palce.😉 Ono všetkým nám je to jedno, len to poteší keď už viete k čomu sa prihovarate 😊