Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Žienky, ako vyzerajú vaše dvojičky na sone? Máte už fotku? 🙂
My sme boli stvrtok na sone, koniec 12 tyzdna
Vas baby posielajú na ten 3D ultrazvuk? Ja do toho 20tt len klasický usg.
Ahojte. Babu le vy ktoré čakáte prvé babo, ma zaujíma, či aj vy chodíte do baru cez víkend, či len doma odpočívať, či idete na výlet.. Rozmýšľame s mojim že pôjdeme znova do Szentendre na víkend. Popozerať staré mesto a tak. Rada by som si aj za plávala, ale doki vravela ze bazén radšej nie 🤨no len ma tak zaujíma že čo robíte vy. Cez týždeň odpočíva, nie som furt ma ceste 🙂
@anitu ja som prvý krát tehotná a robím všetko. Do barov síce nechodim teraz vôbec a do zafajceneho dupľom nie. Na kavicky chodím s dievčatami ☺️A boli sme aj na malej dovolenke, kde som vyšla na Chleb a na Sutivsky vodopád 😀. Plávať by som určite ešte nešla. Inak robím bežne všetko. My ešte aj dokonciave dom, takze upratujem umývam atd ☺️Ak sa dobre citis určite chod na dovolenku
@vivinka105 bruško ma pobolieva, aj kríze, ale samozrejme keď nebudem vládať, si sadneme niekam. Aj ja umývam okná, všetko, len pomalšie. 🙂My sme zvyknutí v piatok, v sobotu chodiť nie ka. Samozrejme len do nefajčiarskych miestnosti. Ideme do krásneho wellness hotelu, len ten wellness nemôžem 😃
@vikuss07 jasné, ja to aj cítim podchvíľou na prsiach, navieranie, pichanie na maternici. Verím, že je všetko ok a dieťatko je zdravé, my obaja.
@anitu idem aj do baru, ale samozrejme, tam, kde sa nefajčí, počas vychádzok vybehneme na hríby, na prechádzku, ale všetko s pohodovým tempom, tak akurát. Na plaváreň by som šla, neskôr, ale určite použijem probiotický tampón a pod. Treba si aj zacvičiť, vykladať nohy. Z času na čas si zahrám nejakú to pc hru :-P a taak. Naposledy som minula druhú polovicu farby, no keďže mi teraz vo veľkom padajú vlasy, čo je normálne (a dorastajú nové), asi to bolo aj zbytočné 🙂 Pijeme vodu, aj kávu sem-tam, aj pivko (nealko), skrátka Bčko musí byť 🙂 možno aj preto pekne rastieme 🙂 No a to najpodstatnejšie, láska. Hladíme sa, milujeme <3 Užívaj si toto krásne, jedinečné obdobie 🙂
@anitu normalne rob to na co sa citis a naco vládzeš...s tym welnesom zavisi, ktorý si tyzden a ci mávaš problémy s mykozami, ako bazény vyzeraju termálnym by som sa vyhla..ale normálnym s tampónmi som chodila plávať pri oboch teraz ideme na dovolenku, co sa tyka sauny mozes ist ak si zvyknuta sa saunovat ale minimálne vzduch prechádzky dobry pocit s manzelom pokym ste sami milovanie ak nemate zakázané ...uzi si to
@anitu presne aj ja pomalšie, nenaháňam sa vôbec a chodím aj do prace celkovo som dost aktívna. A ja sa cítim fakt perfektne ☺️My sme tiež veľa chodili do barov do restik von, ale teraz mame veľa starosti aj s domom tak sme hotoví 😀a ja som tak unavená po celom tyzdni, že mám dost 😀❤️
@anitu styku sa naozaj pokial nemas problem ale to by si musela aj ležať nevyhýbaj pomoze ti to aj pri porode( na panvové dno a nenastrihnutie) a nie je na to dovod ako usudzujem ked od ovulky nemas to od lekara...treba pestovať vzťah aj s mužom ver mi toto je moje budúce tretie dieta 😉
Však hej, ja len tak pre info že ako ste na tom vy.. Co to isté, čo nie..
Inak som v 17.tyzdni a teraz par dni mávam opäť ma bolesti. Niekedy aj pri chôdzi akoby mi aj maternica skákala.. 😃

@qirfa jéj nádhera