icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
danicabbb
14. sep 2018

@qirfa jéj nádhera

anitu
14. sep 2018

@qirfa mam 170 cm a priateľ je tiež dobre vysoký. No co už. Možno na ďalšom Sone budem len kukať ako narástlo 🙂👍

qirfa
autor
14. sep 2018

@anitu môže byť, asi je to individuálne
Držím palce

qirfa
autor
14. sep 2018

@danicabbb ďakujem 🙂 teda máme spoločný termín 😉

danicabbb
14. sep 2018

@qirfa 6.3?

qirfa
autor
14. sep 2018

@danicabbb áno 🙂🙂 teda u mňa tam padlo aj 3.3.2019, alebo podľa ms 6.3.

qirfa
autor
14. sep 2018

Žienky, ako vyzerajú vaše dvojičky na sone? Máte už fotku? 🙂

danicabbb
14. sep 2018

@qirfa podľa mas tiež no uvidíme včera sim bola na triple testy dbes ma páli v kuse curam a včera moč dobrý no na nwrvy neviem či mi malinká sedí na mechuri, alebo čo

jetfemme
15. sep 2018

V piatok na 3D krasne zdravé bábätko. Keďže mám razstep čakali som, veď viete ako, že čo bude. Ale sme šťastný. Pohlavie nevieme a prikladám fotecku 💋

vikuss07
15. sep 2018

@danicabbb ja tiež stále cikam. Mám pocit že malé tlačí na mechúr, tam sa rozťahuje. Čo potom bude vo vyšších mesiacoch? 😁

vikuss07
15. sep 2018

@qirfa vidíš kluuuud 😊 všetko je ok. Tie poradne tak ukludnila, keď vidíš ako sa malé má, že? 😊 No ja som nabalili viac kg 😁 za ten prvý trimester, tým že som nevydavala toľko energie aj 3 kilá.. čo bude neskôr? 😐

danicabbb
15. sep 2018

@vikuss07 veru každú chvíľu ma núti na cikanie až sa bojím či to nieje nejaká infekcia aj ma to troška páli no bola som pred dvoma dňami na moč a bol oki tak už neviem

vikuss07
15. sep 2018

@danicabbb nie nie. Len pi veľa. Mám s tým problém dodržiavať pitný režim. A samozrejme furt chodím na wc, potom si len cvrknem 😂 a o pol hodinu zas 😁

kolubica
15. sep 2018

My sme boli stvrtok na sone, koniec 12 tyzdna

kolubica
15. sep 2018
anitu
15. sep 2018

Vas baby posielajú na ten 3D ultrazvuk? Ja do toho 20tt len klasický usg.

danicabbb
15. sep 2018

@vikuss07 jasné tam je najväčší problém dodržiavať pitný režim a tak cikam stále a furt aj ide tak až mi je divné

bona69
15. sep 2018

@anitu no ja idem do ke na sonoclinic v pondelok na utz a na krvné testy,vraj kvôli veku, budem mať 35, tak verím že bude všetko ok, už teraz sa bojím 😞

anitu
15. sep 2018

@bona69 pravdaže bude. Podľa mňa to nič neznamená ten vek. To nie je ešte veľa. Jasne ze bude všetko v poriadku 😉👍aj ja veľmi čakám ten morfologicky. Ale veľmi..

bona69
15. sep 2018

@anitu ❤️

anitu
16. sep 2018

Ahojte. Babu le vy ktoré čakáte prvé babo, ma zaujíma, či aj vy chodíte do baru cez víkend, či len doma odpočívať, či idete na výlet.. Rozmýšľame s mojim že pôjdeme znova do Szentendre na víkend. Popozerať staré mesto a tak. Rada by som si aj za plávala, ale doki vravela ze bazén radšej nie 🤨no len ma tak zaujíma že čo robíte vy. Cez týždeň odpočíva, nie som furt ma ceste 🙂

vivinka105
16. sep 2018

@anitu ja som prvý krát tehotná a robím všetko. Do barov síce nechodim teraz vôbec a do zafajceneho dupľom nie. Na kavicky chodím s dievčatami ☺️A boli sme aj na malej dovolenke, kde som vyšla na Chleb a na Sutivsky vodopád 😀. Plávať by som určite ešte nešla. Inak robím bežne všetko. My ešte aj dokonciave dom, takze upratujem umývam atd ☺️Ak sa dobre citis určite chod na dovolenku

anitu
16. sep 2018

@vivinka105 bruško ma pobolieva, aj kríze, ale samozrejme keď nebudem vládať, si sadneme niekam. Aj ja umývam okná, všetko, len pomalšie. 🙂My sme zvyknutí v piatok, v sobotu chodiť nie ka. Samozrejme len do nefajčiarskych miestnosti. Ideme do krásneho wellness hotelu, len ten wellness nemôžem 😃

qirfa
autor
16. sep 2018

@vikuss07 jasné, ja to aj cítim podchvíľou na prsiach, navieranie, pichanie na maternici. Verím, že je všetko ok a dieťatko je zdravé, my obaja.
@anitu idem aj do baru, ale samozrejme, tam, kde sa nefajčí, počas vychádzok vybehneme na hríby, na prechádzku, ale všetko s pohodovým tempom, tak akurát. Na plaváreň by som šla, neskôr, ale určite použijem probiotický tampón a pod. Treba si aj zacvičiť, vykladať nohy. Z času na čas si zahrám nejakú to pc hru :-P a taak. Naposledy som minula druhú polovicu farby, no keďže mi teraz vo veľkom padajú vlasy, čo je normálne (a dorastajú nové), asi to bolo aj zbytočné 🙂 Pijeme vodu, aj kávu sem-tam, aj pivko (nealko), skrátka Bčko musí byť 🙂 možno aj preto pekne rastieme 🙂 No a to najpodstatnejšie, láska. Hladíme sa, milujeme <3 Užívaj si toto krásne, jedinečné obdobie 🙂

12jarka13
16. sep 2018

@anitu taktiez robim vsetko co doteraz, este aj pracujem aj soboty, kupat sa nechodim dr.povedal ze radsej nie..cestovat cestujeme akurad tak na Sk kedze sme v De tak sa vela krat tesim ze idem domov a nie este niekam mimo Sk 😊😆😉

miky132
16. sep 2018

@anitu normalne rob to na co sa citis a naco vládzeš...s tym welnesom zavisi, ktorý si tyzden a ci mávaš problémy s mykozami, ako bazény vyzeraju termálnym by som sa vyhla..ale normálnym s tampónmi som chodila plávať pri oboch teraz ideme na dovolenku, co sa tyka sauny mozes ist ak si zvyknuta sa saunovat ale minimálne vzduch prechádzky dobry pocit s manzelom pokym ste sami milovanie ak nemate zakázané ...uzi si to

anitu
16. sep 2018

@miky132 styk nemáme od ovulky 😃vydržíme. No v tom 7.tyzdni sme mali ísť na dovcu do Erdély, ale to sme zrušili. To by bolo moc od rána do večera chodiť, každý deň iný hotel, iné mesto. Takto si diktujeme tempo my.
@qirfa ja pijem každý deň jednu kávu rano

vivinka105
16. sep 2018

@anitu presne aj ja pomalšie, nenaháňam sa vôbec a chodím aj do prace celkovo som dost aktívna. A ja sa cítim fakt perfektne ☺️My sme tiež veľa chodili do barov do restik von, ale teraz mame veľa starosti aj s domom tak sme hotoví 😀a ja som tak unavená po celom tyzdni, že mám dost 😀❤️

miky132
16. sep 2018

@anitu styku sa naozaj pokial nemas problem ale to by si musela aj ležať nevyhýbaj pomoze ti to aj pri porode( na panvové dno a nenastrihnutie) a nie je na to dovod ako usudzujem ked od ovulky nemas to od lekara...treba pestovať vzťah aj s mužom ver mi toto je moje budúce tretie dieta 😉

anitu
16. sep 2018

Však hej, ja len tak pre info že ako ste na tom vy.. Co to isté, čo nie..
Inak som v 17.tyzdni a teraz par dni mávam opäť ma bolesti. Niekedy aj pri chôdzi akoby mi aj maternica skákala.. 😃