Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@majusska202 daj si kávu/čierny čaj
@qirfa z toho sa povraciam ja to nemôžem vypiť... Síce nasilu to vypijem ale do pol hodky je to vonku
@qirfa so mnou je to veľmi ťažké v tomto hocičo nemôžem zjesť lebo hneď vraciam
Baby a mate niektora problemy s opuchnutymi nohami ? Mne tento tyzden zacali, a vsetky botasky su mi male 😭
Baby a mate niektora problemy s opuchnutymi nohami ? Mne tento tyzden zacali, a vsetky botasky su mi male 😭
@anitu ahoj tak, ako už niečo cítiš ja furt nič
😢Možno len také brnenie zblkotanie
@bobricek1979 ahoj. Tak ja tie pohyby cítim predsa od 19.-20tyzdna.lenze nie do brucha, ale vo vnútri niekde zo spodu. Tak som nevedela ze to je to. Raz mi dr vravel ze mam vyššie a co ja viem ako maternicu 😃(ale žiaden problém) možno preto to cítim tam ako do krčka alebo ja neviem. Teraz začínam aj v brušku niečo cítiť 🙂neboj, ešte stále máš čas. Všímaj si to. Babo je ešte stále úplne dole, tam cítim aj ja občas také brnenie..
@anitu hej no tie bodave mam tiež už dlhoniekde zo spodu
@bobricek1979 ja som to začala cítiť keď som brala atb, nevedela som či to z infekcie ci co to môže byť.(ani neviem na co som to brala) Teraz už cítim ze sú to kopance 🙂
@anitu no veru že môže byť taky tak to mám tak ako tam ležia
@anitu a to ti povedala dr že môže kopať dole akokeby do pošvy
@bobricek1979 nie. Len keď sa ma pýtala v pondelok ci cítim pohyby, som vravela kde co cítim. Ona na to ze hej, to mozu byť pohyby.
@anitu jasan mňa sa tiež pýtal a ja že možno ale také neisté mravcenie a on ze realne budem citit tak o tri týždne a to som bola pred týždňom
Jedzte cesnak ved ten upravuje tlak... ja mam tlak dobry no ide zima preventivne si davam cesnak 1-2x do týždňa, robila som to aj v prvom tehu mala sa narodila v maji takze celu zimu a.jar, chora som nebola
@kolubica hej cesnak je veľmi dobrý na tlak imunitu dokonca infekcie samozrejme s mierou
Tak, spolusúputníčky 🙂 dnes sme po morfo sone, všetko je v poriadku, a budeme mať chlapca ❤ 🙂 tešíme sa veľmi. Už sa nám to tu dorovnáva 🙂
@qirfa hhh odpadnem ze tiez chlapec🙂) gratulujem ze.je vsetko ok 🙂termin neposunul ??
My tiez chlapec 🙂 termin 4.3.2019, sak to o chvilu :D
@pauluska4692 zaujímavé je, že nám sa dátum posunul na 25.februar 😬 vyvinovo že je to normálne 😁 mám ísť do skupiny februarovky??? 😖
Hhhh to by som aj ja musela ist :D podla velkosti 27.2 :D
@vikuss07
@pauluska4692 prečo vám posunuli termín? Moja aj zodpovedala tomu 21.tyzdni.takze mne to moja dr nechá na 1.marec ci?
Ja prečo cítim tie pohyby od začiatku tam dole? Nie v bruchu.. Som bola na poste, najradšej by som na stoličke poskakovala, niekedy je to fakt nepríjemné 😃ale zároveň nádherné.❤️❤️
@anitu už mi je to jasné aj mňa pichá dole ale dnes už ak ma teda ruka na brušku neklame a celkovo koplo aj do bruška
@anitu termín je ponechaný stále na 1.3. ale doktor mi na ultrazvuku povedal že dieťatko zodpovedá veľkosti ako o 5 dní viac... Že je to pohyblivé celé tehotenstvo. Ten týždeň hore dolu je v poriadku 😊
@pauluska4692 hneď som kukala či nie je prestupný rok 😂 či sa nemôže stať, že to bude 29.2. 😊 ale nieee 😊

@qirfa ja som počula že dolny skrz ciev ci