Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@qirfa dúfam len ma to pichanie v pošve trošku znervoznuje 🙁
@bobricek1979 ja som tiež cítila pichanie v pošve. Neviem co som mala ale musela som brat ATB.
@anitu no ja už som tiež mala atb ale ono furt ma občas pichne aj krcok mi kontroloval a furt
@qirfa ahoj, tak stále kašlem, bojím sa o drobca, mám sirup lipa s divozelom proti kašľu a urobila som si aj cibuľový sirup, pijem skorocelovy čaj a harmancekovy čajík. Celý deň som dnes prelezala, už neviem čo ešte by som mala😞asi pôjdem zajtra ku obvodnej po paragraf, a vo štvrtok sa už idem dať vypísať na rizikové,lebo už to v robote nedávam.tak už budem oddychovať
@bobricek1979 ale keď máš výsledky v poriadku, nestresuj sa. V lidli majú teraz ako novinku super čajíky, 33% brusnice, 50%jahody a ďalšie. Skús si nasadiť ten brusnicový čaj teda.
@qirfa ti asi nepatrilo mne, že
@bona69 ahoj rizikové sa dáva až od niejakeho 30tt som počula ale dá ta normálne na PN ja som takto od 1.10.
@chovanova43 aha, no neviem ako sa to volá,ale vravela mi že není problém keď už v robote to nezvladam, a ako máš vychádzky?
@bona69 no to ešte neviem ešte mi neprišiel žiaden papier rozhodnutie, ale pri dcére keď som bola na PN tak som mala neobmedzene tak dúfam ze aj teraz to tak bude lebo podľa mňa je blbosť tehotným určovať vychádzky
@chovanova43 a nemáš to napísané na tom papiery čo ti vypísala dr pn-ku? Ja som mala predtým na PN papiery vypísané vychádzky, i keď to nebolo v tehu, lebo sestrička na gynde mi povedala že dr dáva doobeda 2h a poobede 2h, tak som zvedavá
Ja som tiež vypísaná. vychádzky mam doobeda a po 2 hodiny. Nie cely deň.
Ahojte pridávam sa k vám po prvom termíne na 21.2 mi ho dr posunul podla ultrazvuku na 1.3 tak uvidíme kedy sa drobátko vypýta 😊
Dobry vecer zienky. Tiez som jedna z marcoviek 2019.
Chcela by som sa Vas spytat ci by niektora z Vas nemala zaujem o tehotenske pekne kvalitne cierne skor elegantne nohavice s jemnymi pruhmi. Ja som si ich teraz kupila od jednen mamicky tuna na MK bazare ale zial su mi velmi tesne. Natiahnem horko tazko a skoncila som, neurobim ani krok. Tak ma napadlo ze ich ponuknem tuna v marcovkach. Mozno niektora nieco podobne hladate.
Je to vel. 40, H&MMAMA, bezchybný stav, prijemný materiál. Vhodné do práce, kostola a pod.
V pripade zaujmu Vam ich rada premeriam. Su na vysku cca 165 cm (ja mam 160 cm a nesedia mi, ani co sa tyka sedu a tehu bavlneneho pasu, ani dlzky)
Cena 6€
Asi na 90% dievcatko 👨👩👧👧
Ahojte dievcata. Tak dnes som 19+2 bola som v poradni ....triple testy dopadli negat.tak som stastna a cakame chlapcaaa tak sa velmi vytesujem lebo mame 3 rocnu dcerku. 😍 termin mame 16.3
Baby je to v poriadku keď som pohyby cítila viac len v sobotu ráno? A možno včera ráno. Ani večer, ani dnes. Možno sa otočila a ja do brucha necítim alebo neviem. Usg som mala v pondelok aj utorok.
@anitu môže ťa kľudne kopkat do brucha alebo jednoducho len spinka ja tiež stále moju počúvam no ona to má nejako pomýlené cez deň kopka
@bobricek1979 ja som ju dnes ešte necítila. Len včera ráno dvakrát kopla
@anitu ani ti nechodí tak po brušku nezblnkota?
@bobricek1979 nie. V brušku ju vôbec necítim. Cítim ju len dole pri krčku. Ale dr som volala ze to ešte môže byť že ju nemusím každý deň cítiť. Dúfam že je všetko v poriadku
@anitu určite a jasné že ju ešte nemusíš cítiť každý deň ale nechápem prečo ju v brušku necítiš

@bobricek1979 všetko je úplne normálne, užívaj si to 😉