Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu nie nemám nič na tom papiery tak neviem opýtam sa keď pôjdem do poradne
@chovanova43 si pýtaj vychádzky, ja som si tiež musela vypýtať
Dievčatá mne už asi tri dni tak divne vybruje,alebo akoby natriasa v bruchu,akoby mi niečo triaslo so žalúdkom,pár krát do dňa, myslíte že to je to? prvé pohyby? Cítim sa pri tom tak čudne 😁
Ja toto posúvanie nechapem,fixný termin je prvy podla PM a potom podla Nt ultrazvuku potom sa uz termin nema menit, lebo kazde Babo uz moze rast inak...
Dievcata, ja mam taku nespavost, ze az.. a nejak sa to zacina opakovat mam pocit🤭🤭🤭 buntosim od druhej pomaly, ach jaj. Dnes nas caka utz a dufame, ze sa nam ukaze, ci bude chlapcek ci dievcatko🙂 dobre ranko vsetkym!
Ja som dneska nespala celu noc :( chytili ma zuby.strasna bolest a neviem z coho.nedavno som bola na preventivke a vsetko ok. Isla som ss zjasit,doma ziadny paralen lebo som ho doteraz.nepotrebovala. a chudacik malicky bol somnou hore sa vrtel furt.asi citil tu nervozitu
@pauluska4692 no nič príjemné možno nejaký zápal skús ísť za dr
Dievcata ide niekto zajtra do Mt za Dr. Grochalom? Ja ano tak sa neviem dockat.
@bobricek1979 no ja si myslim ze bud mi pokracuje rast zubu mudrosti alebo ma ofuklo v aute lebo je to lava strana..uvidim este dneska...len moj zubar je dlhodobu pn 😢
@pauluska4692 aha no tak pohotovosť a možno osmička určite ak ofúklo treba byť v teple nejaký zábal
@lenuskap ja som bola včera ☺️🤗
@qirfa aha okey ale počula som ze tehotné majú neobmedzene však sme sme tehotné nie choré
@vivinka105 a ako si dopadla? Vsetko ok?
@lenuskap áno všetko v poriadku, všetko skontroloval, pomeral, prstiky mame všetky 😀😀srdiečko, mozog, žalúdok proste všetko popozeral. Stalo to zato a budeme mat chlapčeka ☺️❤️

@anitu ďakujem tak to je super kam mas na plane idt rodit ak sa mozmem spytat