Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bona69 prečo čudne? Sú to normálne pohyby buď rada počkaj pár týždňov budeš cítiť a vidieť kopance to len bude zážitok
Konečne cítim prvé kopančeky našich dvojičiek, dnes som 17+3
Ano, robi sa komplet krvny obraz
@chovanova43 veď práve,že to neviem, len si myslím že je to bábo,toto je prvé tak ja to nemám s čím porovnať, tak si počkám na tie kopance 🤗
A čudne som myslela že sa cítim akoby sa mi chveli vnútornosti 😁
@chovanova43 ale pre niečo si doma 😉 nie len pre to, že sme tehotné. Istú logiku to má, aspoň v tomto skorom obdobím tehu. Vychutnaj si, že môžeš oddychovať.
@vivinka105 jeeeej gratulujem. Aj my mame mat chlapceka tak dufam ze mi to zajtra potvrdi
Ahojte dievcata. Tak uz sme boli v Martine.hned ako isiel robit sono tak povedal ze jednoznacte chlapcek tak to uz mame potvrdene 😍. Vsetko mame v poriadku tak som stastnaaa.
My sme 21+7 🙂
@qirfa sa nepočíta že už 22?
@anitu ahoj ako ešte stále kopka dole
Baby, myslíte, že ešte zaspím? Malý si robí kotrmelce veselo už od tretej, aj kohút začal kikiríkať 2:50.. :D
@qirfa moja spinká lem ja nie
Ahojte sledujem že už rozoberáte aj mená 🙂 tak sa pridávam. My zatiaľ na 80% dievčatko, meno máme Anabela Emília ale pre chlapceka máme tiež vybraté Ondrejko Adamko. 🙂
@bobricek1979 ahoj áno. Myslím ze už začína aj do bruška. Ale tam dole to už normálne boli keď začne. Len aby to nezačalo skracovať ci otvárať krčok.
Mne sa veľmi páči Zoja alebo Zora. Zoja viac. A to až tak, že iné meno si ani neviem predstaviť. Lenže môjmu sa nepáči 🙄
@anitu krásne presne aj mne len nejde k nášmu dlhému priezvisku ešte sa mi páči Jarolinka no môj názor chce anui počuť
@anitu no mám asi ten istý problém hádam to už u stane a neohrozí krcok
@bobricek1979 no a ešte par krát do dňa ma zabolí bruško po stranách ako na MS, taky kŕč. Trvá to par sekúnd a polavi. Spomeniem to dr ci to nie sú kontrakcie. Ci co to..
@anitu ale veľký kŕč mna občas zabolí tak akp na krami asi vždy vtedy keď mám svoje dni

Mamicky, ktora si pamäta, aky mala cholesterol, ked brali krv? Viete niektora aj hodnotu?