Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ja som zatiaľ nádchu nemala, ale keby náhodou, tak cibuľová polievka nepomôže? Musí to byť ten sirup?polievku so syrom som mala predvčerom. To mam rada..
@dadikvk1 ja som ten kašeľ mala tiež a ešte ma trochu drží, spravila som si ten cibuľový sirup, lebo čaj som nedala, a mám ešte stopkasel sirup,pijem skorocelovy čaj a striedavo s bazovym, dr mi citrón neodporucala že ešte viac vysušuje hrdlo a dráždi na kašeľ, tak dúfam že ti to čo najskôr prejde 🤗❤️
@qirfa ja niekedy aj 4spapam
@chovanova43 neprehanaj :D ako vsetci vravia ze nemam velke brusko ze.kde je ten.krpec :D ale ono to este vybehne ja to.niekedy vidim.zo.dna na den 🙂 a ono aj tym ze som neni.najchudsia to tak nevidno :D
@anitu OK skúsim paradontax vôbec nepomáha dik
@qirfa ja mam zas opačný problém tlak jak mŕtvola niekedy ani 100 neprekročím
@qirfa bože baby co to za bruška jak modelky mate? To len ja jak kamión vyzerám😀😀
@bobricek1979 aha nevšimla som si všetko riešim zo sestričku a v tehu knižke sa nevyznám
Neviete nieco na krčnu chrbticu a migrénu? Skoro každý druhý deň mam bolesti
Tak ja cez pupok 114cm a to som len 18tt+6, i keď pred tehu to bolo okolo 85cm,manžel má už straší že drobec bude mať 5kg😁
@chovanova43 ja dnes mám strašne točenie hlavy, nikdy som to nemala,tak len polehujem😞
@bona69 poznám vysoký pulz točenie hlavy nízky tlak a dnes počko katastrofa
@bobricek1979 presne, nemala som ani 100🙁
@bona69 taky tak veľa vody a cukor paradox mne pomáha na pulz magnezko
@bobricek1979 ja ho beriem 3xdenne, pulz ma až tak netrápi,i keď teraz je vyšší, ja myslím že je to dnes z toho počasia,škaredo a zima,fujky😁
@bona69 veru
@chovanova43 môžeš to mať aj zo sánky, ale skús si spraviť akupresúru

@dadikvk1 sprav si cibulovy sirup, pokial nemas nejaky zapal infekt tak ti pomoze, ak si mala lieky toto je na doliečenie super, dnes som ho robila dcerke, je nechutny nechce ho ale pomaha a ty to prezijes 😉 alebo cibulovy caj s medom a citronom tam to citron trochu prebije