Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@12jarka13 ja tiež neviem nakupovať v sekacocch neviem vybrať nič nemám na to nervyyy
marcovky ste tu niektore anemicke? nemate skusenost s globifer forte? z obycajneho zeleza ma ucpava :( sa bojim, ze na wecku aj porodim
@olliviaa a co berieš za železo aj ja sa s tým trápim a či to berieš ten globifer?
Ahoj. Poradňa za nami, v 21.tyzdni sme mali 380g,teraz v 25. 790gramov 😃som 24+4,zodpoveda 24+6.ja nepriberam vôbec. Mam toľko ako keď som otehotnela 👍
@olliviaa Ahoj mne pri poslednej kontrole na hematologii zistili ze stracam zelezo.Mala som ho tesne pod hranicou tak mi predpisal dr.TARDYFERON.Tiez ma upozornil na tmavu az ciernu stolicu a moznost zapchy.Ale chvalabohu skor sa mi zda ze pomaha,idem aj 2 krat za den na wc,predtym som mala skor problem.Teraz idem v pondelok na kontrolne odbery som zvedava ake budu vysledky.
@bobricek1979 no mala som ferroFolgamma ci ako sa vola, to boli hotove muky pre mna potom, takze som to vysadila, no hemoglobin mi zas klesol, takze nieco brat musim a doktorka mi poradila globifer, nasla som tu aj diskusiu, ze pomaha a vraj nezapchava, tak som chcela vediet, ci aj tu to niektora nahodou neberie
žienky ked uz pisete o nakupoch pre seba..nakupujete uz aj pre drobcov? a ked ano tak aky typ oblecenia?
@olliviaa jasan ja tiež beriem no tiež mám pocit že nebars
@bobricek1979 no ked nabehnem na poradnu a zas malo hemoglobinu, tak ma doktorka odstreli😂uvidim, uz som zacala brat tak snad zaberie ako ma a aj wc bude ok🤪
@olliviaa no ja skúsim ten narosan tak uvidíme tiež 😁a veľmi si anemická
@bobricek1979 no nikdy som nemala tabulkove hodnoty, moj strop bol 119, potom mi kleslo na 113 a teraz som mala 99, cize musim nieco uzivat, ked doberiem tento globi a nic a este ma zapecie😂 tak sa vyprdnem na tabletky a tiez skusim ten sirup
Dievčatá kde cítite pohyby babatka? Ja pod pupkom a v oblasti podbrušku aj vy?
Ďakujem za odpoved
@danulikkk ja všade po bokoch pri pupku aj dole aj do mechúra
@olliviaa no ešte si aj tak v norme, hej myslím si že ten sirup bude fajn všade to čítam
@olliviaa ja si kupujem Ferrigen železo z neho nezapeká.
@qirfa no ten čas máš asi zlý lebo to sa chodí na lačno skoro ráno

@olliviaa juj zavidim tymnktore maju moznost ist do sekacov 😭😂👏👌👍