Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@majusska202 letný čaj nshrievaj si ju biolampou to neskutočne pomáha a pot sa
Vitaj 6 mesiac❤
Baby, mne keď sa dá kychnut, musím zastať a dať nohy k sebe aby som si necvrkla 😅 Včera vyšlo slnko a manžel sa mi smial, že či neviem chodiť a zároveň kychnut 😅 kychala som celú cestu...
@bobricek1979 no nie ze môže, ale musí, lebo ja mam dva krát robený rez cez jednu jazvu.. A už tehotenstvo mame boj.. Boli jazva.. Tvrdne bruško... A pôrod by som nezvládla a hlavne teda moja maternica.
Je tu nejaká maminka z Martina?
@teja26 jasan držkaj sa nech je všetko v poriadku ja nevuem asi som len od niekoho počula že max môže byť sekcia dvakrát no keď sainak nedá
Žienky chcem sa opýtať možno pre niektoré nevhodnú otázku aale nemate problem čo sa týka holenia? nohy celkom zvládam ale tie určité partie už začína byť problém a to ešte nemám až tak veľké brucho :D.. napíšte mi, že v tom niesom jedína 😀
@bobricek1979 ja som mal mamičku v škole ktorá mala sekciu 4 tiež jej tvrdili že len dvakrát ale proste chcela 4 deti tak čo...
Baby a vy už máte vybraté mena? My sa ešte stále nevieme rozhodnúť. Pred tehotenstvom som spomínala ze chcem már Sofi, ale teraz naozaj neviem 😐
@anitu u mňa asi Barborka keďže mame priezvislo na b a celkom to sekne ale mame ešte Olívia
@majusska202 určite veď ka to úplne chápem
@dadikvk1 ja už mám teda problém dosť už idem len naslepo potom mm skontroluje😁😁
@anitu my sme mali vybrate pre dievcatko meno, na to sme sa hned zhodli. Cakame chlapceka (co sme strasne nadseni, lebo sme po chlapcekovi obaja tuzili velmi ako po prvom dietati) a tam sa nejak nevieme rozhodnut. Mame zoznam troch-styroch mien a asi to vidim tak, ze sa rozhodneme cestou do porodnice😄
@bobricek1979 obe velmi pekne 👍🏻
@ivka2112 ďakujem 💕
@ivka2112 a presne nikdy nevieš nakoniec môžeš mať vybraté a úplne iné vyberieš, ako ho budeš držať v náručí
tak to ste ma potesili dievcata,ze niesom jediná nemotorná pri tom holeni :D a o tom ako dlho to trva to ani nehovorim neviem ci je lepsie ked stojim vo vani alebo sedim ani tak ani tak :D budeme musiet mat asi zrkadlo oproti sebe a ist nejak intuitivne
Ahoj. Tak mne dr dnes kukla krčok, že je úplne v poriadku. Zatiaľ je všetko ok, mam sa pomaličky rozhodnúť ako chcem rodiť. Samozrejme potom záleží aj na tom ako bude otočená, atď. No ja zatiaľ vôbec neviem ako chcem rodiť. Ako sa to dá vôbec vybrať správne 😃🤷♀️
@anitu ahoj a ako je teraz otočená mne včera zadockom dole troska je teraz aktivnejsia a citim ako sa mi chrvatikom vyduva po brusku a tvrdne mi po castia h bruško aj tvoja je taka živá
@bobricek1979 teraz sme malú nekukli, poradňu mam az 20.12.naposledy bola vodorovné. Aši aj teraz je tak nejak. Včera kopla poriadne v pravo od pupka. Silu ma riadnu a niekedy je veru poriadne aktívna.
Ahojte dievčatá, dnes som 22+3. Dnešná poradňa dopadla dobre,ale musím sa veľa šetriť, lebo sa krčok skracuje, za mesiac sa skrátil zo 42 na 34, inak všetko oki, no a morfologický dopadol na výbornú, sú to na 100% dievčatká, sú prekrásne, líčkaté, zdravé, obe sú momentálne dole hlavičkou, jedna má 19,25 cm a 494g a druhá má 19,23 cm a 525 g, tak sa môžem pustiť do nakupovania, včera nám prišla zásoba plienok, tak si poďme užívať tehu, lebo sa nám to kráti.
Meno sme dlho vyberali a mame tak na 90% keďže mame 3 synov je ťažké vybrať ďalšie pre chlapceka, čo by sa nám páčilo... Ale tak nejako sa volať bude 🤭🤭🤭
@katka8817 úžasné 👍

@lagatta ak je to hrdlo daj si kalcium alebo septilen to môžeš