Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Kočky aj Vám tak bábo často čikúta v brušku?
@bobricek1979 ďakujem.no,zatial je pekne veľka, nožičky ma tiež dlhé, tak ale aj my sme vysoký.Neviem co mam cítiť ze je dole hlavičkou.Asi viac cítim ten mechúr. Mam angelsounds.Ja vôbec neviem spoznať tu stikutku 🙂
@anitu a keď ju počúvaš kde väčšinou počuješ srdiečko na ktorom mieste? Stikutka je také pravidelné akoby kopkanie len slabšie ako kopance samotné. Už som ju počula aj cez angels ale aj bez neho.
Naposledy som srdiečko zachytila pri pupku na ľavo troska. Aj pohyby cítim na ľavej strane brucha. Zriedkavo na pravej.
@anitu no ja cítim pohyby viac napravo a srdiečko tiež naľavo od pupka
@bobricek1979 ja neviem ci to je ono.. ale sem tam mam take pohyby v brusku, ze ako by mi tam robilo take tuk-tuk-tuk - uplne pravidelne a slabe. To je ono?
Och baby nedávno sem sledovala ci už cítim pohyby, potom ze kedy sa ozve... A teraz už tak často a také bombicky dáva. Úplne mi pláva brucho do prava, do ľavá. Také krásne to je 🙂obcas dá taky rýchly pohyb ako klopanie na dvere. 🤷♀️
@12jarka13 v podstate ja nič neberiem len ledmma kŕče tak si vtedy dám magnézium
@ivka2112 áno
Dievčence prajem Vám krásne v zdraví prežité sviatky bez starostí a v kruhu najbližších... ja si začínam užívať krďže dnes som si odrobila posledný deň 😉
Dievčence, budúce maminky krásne a požehnané Vianoce a šťastný nový rok nech to šťastne všetky dobojujeme a v marci máme krásne zdravé miminká
Aj my Vam prajeme pozehnane a radostne Vianoce. Nech su plne lasky a pokoja... 😘
Ahojte dievcata tak dnes som bola už na pohotovosti, už 7 dni mám nadchu a dnes ma hrozne bolia dutiny na pravej strane. Predpisal mi azitrhomycin sandoz 500 mg. Nemate s tym skusenosti? Bojim sa to brat ale už si neviem pomoct. Dakujem
Ahojte baby. Len tak ma napadlo, je počas sviatkov niečo čomu sa vyhnúť? Myslím jedlo. Napríklad koláčiky sa môže všetky papať? (Napr také linecké, sú tam vajíčka a pecu sa len 5min... Myslíte že sa môžu?)... napadlo ma to dnes keď tehotná kamoška nechcela pernicek, lebo že v zdobení je surové bielko.... mňa to vôbec nenapadlo.....
A napr taký salat... jete iba cersty? Či aj z predch. dňa?
Vyhybate sa niečomu?
Ja mám dietu ozval sa mi žlčník tak si dajte aj za mňa 👍😋
Ešte k tej výžive... Užívate ešte nejaké tehu vitamíny?... Ja mám femibion 2 ale beriem ho len asi 3x do týždňa... Predsa už nie je ovocie/zelenina zo záhradky len kupovane...Vy niečo užívate?
@zuba1987 ja užívam ladevita vitamíny, prvý trimester som femibion 1. Okrem toho jedno magnézko a železo. Určite by som svojou lenivosťou nepokryla všetky potrebné vitamíny každý deň..aj keď sa premáham,snažím..
@qirfa Ahojte dievcence, predavam moju nepouzitu teplucku vsadku do zimnej bundy na brusko znacky I love mum, nema niektora zaujem?
https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/93354433/Zna...
Baby teraz som si všimla aký mám suchý pupok. Môžem to mat už dávno, lebo okolo pupku som cítila takú suchsiu pokožku,ale teraz som si všimla ze takú bielu suchu kožu tam mam. S čím si to môžem natrieť? Olivový olej, alebo mam pre malú pripravenu Pastu s rybím olejom na zadoček. (ja som nekúpila starý známy sudocrem)podla vás? Nechcem s hocicim, keďže to je to hlavne co nás spája s malou ❤️

@anitu wau gratukujem bude teda riadna bambulka aj to cítiš že už je dole hlavickou? Mas Angel sounds? Kde počuješ srdiečko?