Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@lagatta nestras do 6mesiacov plakala?
@lagatta aha no veľmi skoro sa ti detičky pretocili.. Ja sa ešte len dozviem ale podľa mňa kope ma do mechúra takže este nieje pretocena
@bobricek1979 áno, mala hrozné koliky, okrem toho máločo spala. Celý čas som ju prenosila len v šatke, kočiar odmietala úplne. Potom začali zuby :D
@bobricek1979 začali rásť zuby. Ale nie každé dieťa je rovnaké. Netreba sa báť, ale zase treba byť pripravený aj na to, že dieťa nebude chcieť spať
Ja malú cítim často a pohyby sú pekné cititelne.teraz dva dni že som ju tak často necítila. Dnes už konečne hej. Aj brucho ma dnes občas pobolievalo a to cele. To som ešte nemala. Aj kríze ráno boleli veľmi. Už som sa normálne zľakla co sa deje. Ani taka aktívna ráno ešte nebola. Ale hádam je všetko v poriadku. Aj ja ju mam už dole hlavou.
@lagatta aj ja mám termín 24.3.😁 no ten môj fotbalista je hore hlavou,teda bol 6.12. na poslednej poradni, uvidím na týždeň vo štvrtok ďalšia plus výsledky z glukozoveho testu a krvi,tak verím že bude všetko dobre.
@bobricek1979 inak aj ja mám veľké brucho,no väčšinou kope do podbruška alebo pravého boku
Ahojte dievčatá, dnes začínam 7 mesiac, bambuľky majú tak po kile, no krčok sa dosť skracuje, takže idem od dnes do nemocnice, držte palce
Baby idem robiť prvý krát za tehotenstvo bryndzové halušky. Z bryndze z obchodu by som nemala dostať tu listerioze nie?
@lagatta veď jasné určite
💕
@anitu no myslím si že nie ja som ich robila už dvakrát a nič
@bona69 taky tak máš väčšie ako ja
@katka8817 držkajte sa myslím na Vás nech ste v poriadku a vydržíte až do konca ako mate 💕
@bobricek1979 no na minulej poradni sa ma dr pýtala či už ideme rodiť 😂 neviem čo mi povie na týždeň po tom vianočnom prejedani sa😁 musím sa už krotiť, žiadne koláče 😞
@bona69 no ja čakám po upravenom termíne nakoniec už vo februári 28.2mala má 1761g vraj je vzorovoa o týždeň väčšia ako je
@bobricek1979 no presne,aj náš je o týždeň väčší,tak tiež mám posunutý termín 😁
@bona69 no bude chlapcek a meno uz máte?
@anitu pozri si, či je pasterizovaná. To je základ. Ja normálne si dávam aj v reštike halusky, len sa vždy opýtam, či je pasterizovaná bryndza.
@bobricek1979 máme 😁Oliver ❤️ a vy?
@bejbuliatko no nie je to na balení vôbec bpisane. Len plnotučna.ale dočítala som sa, že všetky bryndze v obchodoch sú pasterizovane.🤷♀️
@bona69 no u nás sa ešte rozhoduhe Zojka Barborka alebo Olívia
@bobricek1979 mi sme o dva týždne väčšii a nemám posunutý termín len ma posiela na cukrovku ci nemám aj keď výsledky vyšli negatívne
@bobricek1979 ja by som vybrala Zojka❤️
@bobricek1979 sme sa rozhodovali ako pasuje k priezvisku, ja som chcela Samka,no priezvisko na S, tak by boli blbé iniciály 😁
@bona69 bo ja práve chcem rovnaké iniciály vraj keď ma v mene dieťa rovnaké iniciály tak má šťastný život 🤩samoska ze sa neriadim zrovna tým
@bona69 uvidíme no viac sa hodí Barborka
@chovanova43 aha a to prečo že je dieťatko väčšie?
@anitu koľko váži malinká? No vždy sa nsjprv prihliada na ten prvý termín a teda ja ho mám 6marec

@bobricek1979 áno, od doktorky. Aj moja prvá bola od 22. tt dole hlavičkou pekne. Som v cca 28.? Ja fakt neviem. Termín mám 24.3. Nemám čas sledovať týždne len mi chodia správy od modrého koníka, tak informačne viem.
@bobricek1979 lebo je to baba 🙂 baby menej kopú. Aj naša bola taká, až po narodení začala stále plakať do 6. mesiacov. Tak snáď druhý bude aj spavý a neuplakaný veľmi