icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
chovanova43
28. dec 2018

@teja26 môžu to byť poslickovia ale keď to neprejde radšej chod na pohotovosť

lumi12
28. dec 2018

Ahojky ja mam az 19. 23 maj. Uz sa neviemie dockat 💝

teja26
28. dec 2018

@chovanova43 ja som mal antibiotika aisk som na pásy a hneď na sálu... 4 hod kontrakcie a neotvrala som sa a bola som 4 roky po sekcii jazva bolela tak akurát a druha sekcia... Malý bol hneď na kyslíku a mal antibiotika, ale i ak bol úplne ok a je au moc popredu.. To 35 tt už je úplne v pohode. Ml 2880 váhu a 48cn..keby som nebola chorá aj on tak ho mam n izbe.. Jedna rodila 34 tta riadny cvamik sa narodil. Po 5 dňoch bol n izbe a n 10 deň domou išli

teja26
28. dec 2018

@chovanova43 no ved čakám co bude ale keď KO trakcie niesu a ak aj nie bolestivé a občas...

dadikvk1
28. dec 2018

@zuzuliq12 moooj clovek 🙂 ja si to iste myslim ze da sa zacat aj s lacnejsou verziou a prideme nato ze to uplne staci..a co sa mnozstva týka to ani ja neviem ked tie najmensie veľkosti su tak cca 30ks a nemam predstavu kolko plienok denne spotrebujem :/ to musim pozistovat svagrina ma 2,5 rocneho syna tak snad poradi ..ked neviem idem zanou a zistujem co mi treba a co je blbost 🙂

zuzuliq12
28. dec 2018

@dadikvk1 super. Daj potom vediet. Ale tak prinajhorsom, ak by bolo malo, tak snad plienky uz aj chlapi zvladnu kupit 😁😂

dadikvk1
28. dec 2018

@zuzuliq12 praavdaze ved su sikovní 🙂 my sme sa dnes bavili o tom ze najmensie veci som kupovala 56 ale asi kupime 2ks aj 50ku to nas nezrujnuje a istota je istota.

dadikvk1
28. dec 2018

@teja26 ja som 28tt +5 dni a presne dnes som take bolesti pocitovala aj ja az som sa nevedela posadit co som mala krce najprv som myslela ze ak som v tomto obdobi mavala svoje dni ze si to telo nejak pamata ale to som mala v polke mesiaca tak neviem co to moze byt.ci sa pripravujeme na porod

zuzuliq12
28. dec 2018

@dadikvk1 urcite ano.radsej aj mensie, aby v tych veciach drobec neplaval.😁 Ja mam dokonca jedno aj 48.ci tak nejak. To beriem rovno do porodnice. V kiku som kupila. Mavaju tam dobre zlavy. Teraz, ked sme boli kupovat darceky, tak tam mali body po eure. Jedni som zobrala. Skoda, ze take nemali skor, pretoze oblecko uz mam nakupene.

dadikvk1
28. dec 2018

@zuzuliq12 ja mam minimum veci lebo doktor mi povedal k pohlaviu v novembri len tolko ze chlapca nevidi ale nemam to brat ako 100ˇ% info v decembri mi sono nerobil a idem teraz 2 januara tak sa asi potom zastavim lebo ja som tiez v kiku videla tie malicke velkosti 🙂 tak snad sa nieco ujde aj mne.

bobricek1979
28. dec 2018

@teja26 presne som to mala a vredy mi vychádzali krami

zuzuliq12
28. dec 2018

@dadikvk1 fiha, tak to chapem. Nas sa ukazal hned a vzdy na kazdom sone 😁 On si len tvar vzdy zakryva. Ale spodok ukaze bez problemov. 😁 A 4 doktori mi to vlastne potvrdili. Tak snad aj to tak bude. Mam skoro vsetko modre 🙈😂😁😁 tak som zvedava. Daj potom vediet. A inak, teraz budu novorocne zlavy, tak mozno aj najlepsie nakupis nakoniec 👌😁

bobricek1979
28. dec 2018

@teja26 myslím tak ma každý mesiac boli ako keby mali byť krami

qirfa
autor
30. dec 2018

@bona69 klasický Aviril, alebo Oli som používala a všetko je ok.

lagatta
1. jan 2019

Vsetko najlepsie do noveho roku zelam 🙂 hlavne, aby uz bol marec :D
Chcem sa este opytat. Dnes sa mi stala nehoda a ako som sa postavila a isla pobehnut, spadla som. Nechapem ako a ani kde. Bolel ma len palec na nohe, koleno a skoncila som cela na boku. Brusko som si asi neudrela, lebo to nebolelo. Ale asi som si zlomila palec na nohe. Co s tym? Kam ist? Do nemocnice nechcem ist. Musia mi urobit rontgen v kazdom pripade? Co sa tyka toho, mam dat skontrolovat aj male? Je v brusku. Citim ho tak ako stale, nekrvacam a nic ma na bruchu neboli. Dakujem za odpovede

bobricek1979
1. jan 2019

@lagatta ja by som šla predsa len je to otras určite je to oki ale vieš istota je istota. A s palcom na nohe skús si jo keden o druhý zafixovat röntgen ti nemôžu spraviť

ivka2112
1. jan 2019

Dievcata, kedy si budete balit tasky do porodnice? A co vsetko beriete malickym?

bobricek1979
1. jan 2019

@ivka2112 ja už balím

ivka2112
1. jan 2019

@bobricek1979 a mozem otazocku - malickemu beries aj oblecenie do nemocnice ci len na odchod z nej? Lebo na stranke nemocnice kde budem rodit je napisane, ze len oblecenie na odchod, ale vsak aj pocas pobytu uz bude oblecene “v domacom”, ci ako?

majusska202
1. jan 2019

@ivka2112 zbalena nie som ale box do pôrodnice mám už zajednany...a veci pre bábo donesie manžel keď príde po nás z autosedackou a pri prvom sme to tak urobili

bobricek1979
1. jan 2019

@majusska202 box do nemocnice?

bobricek1979
1. jan 2019

@ivka2112 nie len na odchod z nemocnice u nás píšu, že jek dajú svoje oblečenie čo je v nemocnici. U vás nie?

anitu
1. jan 2019

Šťastný Nový Rok Vám prajem 🙂Aj ja pomaličky balím veci. Malej plienky, oblevko v com prídeme domov, plienky, lieh, utierky, sebe papuče2, pyžamá 2,vlozky,nepremokave podložky.. Dnes som vyhrala krásnu deku pre malú. Ja sa tak veľmi teším 😍

majusska202
1. jan 2019

@bobricek1979 áno z lekárne tam je všetko čo potrebuješ len to prelozis do tašky a si zbalena

majusska202
1. jan 2019

@anitu riadne veľa veci berieš to máš napísané z nemocnice?

bobricek1979
1. jan 2019

@majusska202 wau to nepoznám a čo to stálo

bobricek1979
1. jan 2019

Inak krásny požehnaný Nový rok a krásne a zdravé babetka želám všetkým

majusska202
1. jan 2019

@bobricek1979 fuhq Max 15 e neviem teraz som to ešte neplatila ale pri prvom tak nejak cca možno 13

majusska202
1. jan 2019

@bobricek1979 je to superne to.mamicky odporucili a bola som spokojná už mi len potom manžel dokupil čo mi bolo treba

bobricek1979
1. jan 2019

@majusska202 aha skúsim pozrieť ale tak ja už vsetko mám až na podložky a vložky pre mňa