icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
2. jan 2019

@dadikvk1 mne robí každý mesiac sono. Zajtra mam opäť poradňu, už po dvoch týždňoch idem. Neviem ci bude opäť sono. Nam sa aj minule pekne ukázala, sme sa usmievali s mojim keď doktorka ukazovala že kávové zrniecko 🙂však uvidíš nabudúce. To už sa určite ukáže ☺️
@majusska202 však do pôrodnice beriem aj ja len lieh, utierky, plienky pre malú. A neviem ci na zozname nebol aj krém na zadoček.

dadikvk1
2. jan 2019

@anitu noo hadam len sa ukaze a ak nie tak uz tie posedne 4 tyzdne dako zvladneme a budeme cakat co nam povedia pri porode :D ale mohlo by sa lebo pred dvoma mesiacmi mi povedal ze chlapca na sone nevidi tak som sa potesila ze dievcatko a dnes hovori tak chlapca sme videli aj naposledy a ja prekvapena ze nie ved dievcatko..tak sonoval dalej a asi o 4 minuty hovori ze teraz sa mi zda dievca tak ze je to 50-50

bobricek1979
2. jan 2019

@dadikvk1 neboj bude to krásne prekvapko

bobricek1979
2. jan 2019

@anitu áno a j krém na zadoček a cumliky beriete

anitu
2. jan 2019

@bobricek1979 neviem ako inde, ale práve teraz mi vravela známa že nemajú lekári radi cumliky. Ze keď prišiel vizit, a malo babo v ústach cumlík, sa lekár pýtal, ze načo toto.. Vybrať! 🤷‍♀️

bobricek1979
2. jan 2019

@anitu veď hej no pre istotu si vezmem zo sebou tie silikónové netreba obvarat že vodou

silvia610
2. jan 2019

@dadikvk1 jej som rada že som tu objavila niekoho komu sa tiež nechce babo ukazat... my tiež nevieme teraz idem 15-teho tak som zvedava či sa ukaže alebo nie

teja26
2. jan 2019

@dadikvk1 tak sne skoro na den rovnako 😍

dadikvk1
3. jan 2019

@teja26 no to je plan 🙂 uvidime kedy to naozaj pride ..doma mi hovoria ze porodim skor neviem preco ale myslia si to

dadikvk1
3. jan 2019

@silvia610 noo a ja som tiez rada ze niesom jedina .mrzi ma to trochu ked citam ako uz zeny riesia meno a oblecenie a my len biele,sive hnede co najneutralnejsie :D a ty mas aspon tu sancu teraz ze uvidis co mas v brusku ja az o 6 tyzdnov :/

silvia610
3. jan 2019

@dadikvk1 to mrzi aj mňa aj keď po skusenosti pri malom neviem či tomu veriť ale predsa to človeka poteši ked sa može prihovorit menom už k brušku... ja mam kopu veci po malom takže to neriešim povedala dom si že budem mat radšej dievčatko v modrom ako chlapca v ružovom a na šatečky bude dost času podokupovat 😉

anitu
3. jan 2019

Ahojte. Konečne som sa rozhodla, že pomaly si dame sex 😄a co, od zajtra utrogestan. Mala mi nalieha dolu hlavičkou, trosku sa mi skrátil krčok. Takže si mam podložiť panvu vankúšom. Ale tak mi je takto nedobre.. Tak ale co už.. Vy ako? Všetko ôk?

vivinka105
3. jan 2019

@anitu my to robíme stále od začiatku ❤️❤️ Ale vždy z boku a opatrne ☺️Užite si

anitu
3. jan 2019

@vivinka105 podľa mňa a utrogestanom sa nemôže 🤷‍♀️ci?

katka8817
3. jan 2019

Ahojte kočky, včera ma prepustili z nemocnice, wifi som tam nemala, tak som sa nevedela ozvať, všetko je ok, som ešte celá 3v1, dávali mi infúzky, injekcie na dozretie pľúcok a ležala som hore nohami, teraz musím doma poctivo ležať, takže manžel robí všetko za mňa, ale som šťastná, lebo doma je predsa doma a ťaháme to ešte ďalej.

dadikvk1
3. jan 2019

@silvia610 to mas uplnu pravdu 🙂 ja mam po svagrinej chlapcenske lenze maly sa narodil v maji a vela veci najmensich je s kratkym rukavom cize minimum som povyberala ale predsa ..a ked bude aj baba tak zvladne aj zelene body alebo modre

anitu
3. jan 2019

@katka8817 no už som na teba myslela veru. Tak krčok drží? Neskratil sa odvtedy ako si šla do nemocky? Mne dnes povedala ze sa skrátil a mala nalieha dolu hlavičkou. Tak ležím tiež hore nohami. Dostala som aj utrogestan. Mne sa takto neleží dobre. Na chrbte ma bolia kríze a neviem ci je tak aj malej dobre, na boku zase rameno boli 🤦‍♀️

katka8817
3. jan 2019

@anitu krčok drží, nezhoršuje sa to a neotváram sa, tiež doma ležím s podloženou panvou.

martaniana
3. jan 2019

@katka8817 Veľmi sa tešíme že ste v poriadku, veru doma je doma aj prostredie robí svoje, tak len veľa oddychuj aby si vydržala ešte vrámci možností čo najdlhšie..

bobricek1979
3. jan 2019

@katka8817 teším sa s tebou poznám to

teja26
3. jan 2019

@dadikvk1 tak ja určite nerodi v marci.. 1)sekcia sa plánuje o dva TT skôr ako je termín 2)mna už tak jazva bolieva a brucho že bude ráta ak dotiahnem do 35 tt. Zajtra mame presne 30tt

teja26
3. jan 2019

@katka8817 a v ktorom tt ste. Ja som dvojičky rodila plánovaná sekcia 39tt..2300 a 2370 váha a 46 cm a na 4 deň domou. Držím plcemy

katka8817
3. jan 2019

@teja26 teraz som 27+5

vivinka105
3. jan 2019

@vivinka105 ale čítam, že máš skrátený krčok a musíš mat nohy podložene. To radšej nesexujte 😏

bellatrix27
3. jan 2019

Čaute kočky, od ktorého týždňa sa chodí na pásy? Termín mám 1.3. a ďalšia poradňa 15.1. ešte u môjho gynekológa

anitu
3. jan 2019

@vivinka105 to si chcela mne písať? Asi však? 🙂Stále som to odkladal že potom, potom a teraz bumm. Takto. No co už. Možno neskôr 🙂ako pôrodom, môžem byť už ako panna tam 😄

bobricek1979
3. jan 2019

@bellatrix27do nemocky sa chodí posledný mesiac čo viem

teja26
3. jan 2019

Na pásy posledné 4 tt. Ja som isla na prvé pásy 35+5 a po 5 min ma brali na pôrodnicu...a po 4 hod na salu

vivinka105
3. jan 2019

@anitu áno tebe 😂noo ale malinke tá hneď odblaní 😂😂😂❤️

bobricek1979
3. jan 2019

@teja26 wau prečo ak sa smiem spýtať