Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@12jarka13 ahoj v každom prípade držím prsty silno aj také existuje a čo to znamená?
@12jarka13 nebojaj bude oki v ktoromtt si? Myslím na teba mala si aj Nejaký priznak
@bobricek1979 dakujem pekne vobec nvm co to znamena 😐len sa bojim o malinku 😐
@bobricek1979 dakujem 32 tt teraz..priznaky nvm ake mozu byt..vytok som mala ale ked som to.povedala dr.tak mi dal krem uz aj cipky som mala..ale to nepreslo aj vravel ze to zvykne byt normalne..len sa bojim..lebo stale ked sme tam tak chvali vsetko ...vsetko je ok.a aj vcera ze je vsetko okej malinka pekne rastie ale.ze mi da antibiotika lebo ze mam zapal v plodovej vode..
@12jarka13 no ja tiež mávam výtoky ale také biele a že to je normálne teraz idem na poradňu budúci týždeň má mi brať stery tak uvidíme si ma nalakala že aj také môže byť ja som počula jedine o vode kalnej zelenej a tak. Ale o zápale nie. Ale keď ti povedal že malinká je oki tak sa neboj.
@bobricek1979 tak ano spominal ze vytoky su normalne,ale aj ja som sa zlakla od vcera som taka ze nemam ani naladu stale na to myslim co to moze byt..aj ma prehanalo aj vcera aj dnes, skoro nic som nejedla lebo som sa bala ze hned budem musiet ist na wcko..potom som si dala banan a polievku a pred chvilou sladke tak dufam ze uz nebudem musiet ist na wc..ale nvm.ci nie od tabletiek na zelezo.
@12jarka13 neboj od zeleza skor zapeka
@anitu ahoj no, ako sa máte niečo nové?
@bobricek1979 ahoj. V piatok mi spravia kontrolné pečeňové odbery. Dnes som dostala. infuziu. Veľa toho neviem. Dúfam v piatok ma pustia. Ja som sem fakt išla tak, ako dr vravela, ľahnúť si na infuzky na 4 dní 😑
@anitu a co s pečeňou? Neboj oni musia odsledovat ci sa to ukludnilo a neotvaras sa dalej poriadne ta nadopuju a tak pustia
A aj vam dr. vravel o streptokokoch -B? Ja rozmyslam ze ci to nemoze mat nieco spolocne 🤔🤔🤔
ahojte, pijete fatru?... ja mam fatru extra (tu bielu)... mi sestricka doporucila fatru na zahu... a teraz som sa na nu zapozerala na stole a je tam ze nevhodne pre tehotne a dojciace zeny... neviem ci to je aj na obyc. fatre...
@12jarka13 ahoj, mne ho nasli este v 30tt asi, ale ze to je bezna flora v posve i konecniku, ze nemoze sa dostat dovnutra... ani lieky mi nedali, ze pred porodom dostanem infuzku atb, ze aj tak by sa mi vratil... ale ze je 0,2 percentna sanca ze sa pocas porodu babo nakazi, preto tie atb... ze pocas tehu to nic nesposobuje.. ma to az 30percent tehuliek
@zuba1987 ja pijem bežnú tu zelené a tam to nie je pozerala som to
@12jarka13 ja som tiez doteraz ok vsetko a teraz ze mam trochu anemiu, streptokoka, a este aj hydronefrozu obliciek (ze mi neodteka dobre moč jak mi malinky tlaci na oblicky, co ma boli) a boli ma ta kost odspodu spredu ked sa chcem prevratit na posteli a ked zdvihnem nohu... vraj je to vsetko ok a musim vydrzat.... aaaale co nevydrzis pre drobca... teba preliecia a bude, ak by to bolo vazne, urcite by ti dal kontrolu skor ako o dva tyzdne 😊
@12jarka13 aj lontrolu aj keby to bolo vážne určite ťa pošle do nemocky
@12jarka13 co je streptokok B?
@bobricek1979 ahoj... https://akootehotniet.com/komplikacie/streptoko... ... testuju sa vsetky tehule okolo 36tt... mna bolelo dole tak mi urobil ster skor, ale ze mam iba toto a to sa nelieci.
Za nas a nase drobatka 😊
http://modlitba.sk/?p=8380
@zuba1987 hej spomínal mi dr že mi bude budúci týždeň robiť stery

Ahojte baby ja som bola dnes u dr.a dal mi antibiotika lebo ze mam zapal plodovej vody..netusim z coho to moze byt...ale na nete som sa docitala vsetko mozne len dobre nie😣😐o 2 tyzdne idem zase tak uvidime😢