icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
zuzuliq12
25. jan 2019

Ahojte kocky. Tak, dnes sme mali poslednu poradnu u mojej gynekologicky, nabuduce uz dr. v porodnici. Ale, ja som si vobec neuvedomila, ze mam na ruke prstene a strasne opuchnute prsty. Sestricka povedala, ze v pripade cisarskeho musia ist dole. Problem, je, ze nejdu 🙄 ani nic nezabera. Skusala som vsetko. Len po dnesku su este viac opuchnute. Nemate nejaku osvedcenu radu okrem mydla, oleja, snurky... 😁 Najradsej by som si ich odpilila. Myslim tie prstene, nie prsty 😁😁

silvia610
25. jan 2019

Ahojte aj vy sa už tešite keď nebudete chodit každe 2 min na wc už mi to začina trošku liezť na nervy niekedy mam pocit že je aj zbytočné sa s toho vecka postaviť 🤦‍♀️

teja26
25. jan 2019

@silvia610 už sme mali aj noc, že som. Od 22:00 do 5 rána 8x..nadhera...

maruska.s
25. jan 2019

@zuzuliq12 nepomaha ani chlad? Mraz vonku + vazelina ☺️

teja26
25. jan 2019

@bobricek1979 jaj mam Dr zajednaneho

anitu
25. jan 2019

Na niečo je dobre ze som tu. Poznám sestričky, primára, lekárov, dnes som pozrela vzdycharen, pôrodu sálu, všetko. Aspoň mam šajnu co a ako vyzerá. Inak malú mam poriadne nízko. Dnes pobolieva brucho ako som nedostala infuziu dnes. No mame ešte 2tyzdne vydržať. No neviem neviem.

zuzuliq12
25. jan 2019

@maruska.s zajtra skusim. Diky za radu 👍😁

zuba1987
25. jan 2019

@zuzuliq12 ahoj, neviem ci si skusala, drzat aspon 20min ruku nad hlavou... trosku stecie opuch... alebo strcit ich do ladovej vody na 5min... mne tiez riadne ruky opuchaju.

ivka2112
25. jan 2019

@zuzuliq12 viem ze to bude zniet velmi prevelmi cudne, ale skus si dat nieco chladne z mraznicky na ne 🙂

zuzuliq12
25. jan 2019

Babeny, dakujem za rady. Skusila som mat prsty hore a jednej ruke pomohlo. Jeden je uz dole. Prst na druhej ruke je tak spuchuty po tolkom skusani, ze to skusim zajtra. Este raz dakujem. 😘😘Pomohlo to. Skusim aj to studene.

bobricek1979
25. jan 2019

@anitu nakoniec som bola na pohotovosti pozrel krčok zavrety ctg oki pichli mi buscopan a poslali ma domov tak dúfam to prejde musim viac odychovat

bobricek1979
25. jan 2019

@anitu neboj nie také boli a vydržali

bobricek1979
25. jan 2019

@anitu ako oni ti vravia ze ho mas nizko? Ešte citis ten tlak na konečník?

bobricek1979
25. jan 2019

@teja26 to je fajn

anitu
26. jan 2019

@bobricek1979 primár robil usg, hlavičku ma totálne pri mojom ochlpeni🙄občas cítim áno. Ne otvorila som sa viac, 2x za deň mam ctg. A ze do 37.tyzdna tu budem. Vtedy už nebude babo v ohrození. Tak ale druhu babu tu do 38.nechal.stale to posúval, no nakoniec porodila 🙂bolesti už nemáš?

bobricek1979
26. jan 2019

@anitu no už sú také miernejšie ale tak kontrakcie tam neboli také slabé len tonizacie a krčok je zatiaľ zatvorený no skrátil sa a je tuhy ale kríže cítim asi už to telo dáva najavo že sa niečo deje

maruska.s
28. jan 2019

Aj vy tak zle spavate? Ja strasne.... Prehadzujem sa celu noc a maly tiez 🙁

silvia610
28. jan 2019

@maruska.s poslednu dobu je to horšie a horšie mam pocit že poobede sa mi lepšie spi ako večer drobec našťastie v noci spi pokial sa nepostavim že musim ist na wc

bobricek1979
28. jan 2019

@silvia610 taky tak

bobricek1979
28. jan 2019

@anitu ahoj no ako sa cítiš? U mňa trolinku lepšie no spofok kríže cítim stále no už to asi lepšie nebude myslím že som sa aj mierne nachlafila. Pocuj keď ti robia ctg máš kontrakcie či je to oki?

katka8817
28. jan 2019

Ešte, alebo už len 60 dní 3 v 1

maruska.s
28. jan 2019

@silvia610 na wc chodim casto, ale on akosi nespi v noci.... Dufam, ze po porode bude spavat lepsie 😉

anitu
28. jan 2019

@bobricek1979 včera v noci som sa zobudila a bolelo brucho. Aj ctg ráno niečo ukazovalo. Primár vravel, že aj keď na obed, ma vyšetrí, či som sa viac neotvorila. Odvtedy sú ctg myslím ôk. Brucho občas pobolieva. Na buducj týždeň ma vyšetrí. Teraz len ležím. Neviem prečo ma nepusti domov.

bobricek1979
28. jan 2019

@anitu no ešte je trošku skoro ak budeš v tom 37tt tak už to bude oki neboj to už ťa pustia

dadikvk1
28. jan 2019

Maminky maate nieco, co je uplna blbost ale chcete to? myslim pre bábo alebo pre seba pocas materstva? Ja som napr este pred otehotnenim snivala ze ked budeme mat babo chcem hniezdo :D pre niekoho zbytocnost alebo blost ale je to taka blbost co som proste chcela :D dufam niesom jedina

sungirl777
28. jan 2019

@dadikvk1 mne sa to tiež velmi paci aké zatial som si ho nekupila, neviem ci to nebude zbytočne 😀

bobricek1979
28. jan 2019

@dadikvk1 hniezdo je fajn ale tiež si to nekúpim mam taký veľký tehotenský vankúš ten by som potom využila ako hniezdo do postieľky, ale sú pekné tie hniezda

teja26
28. jan 2019

@dadikvk1 pri 3 deťoch som nemala a ani ma to nenapadlo pri 4 budem mat🤭Zajtra príde. Nasla som veľké a to rozhodlo. Tie 70cm boli pre mňa zbytočne, ale toto je veľké

kathhii
28. jan 2019

@dadikvk1
Ten tehotenský vankúš si kúp namiesto hniezda- možeš ho využiť aj ako hniezdo a aj na kojenie...
A vyjde asi lacnejšie...

kathhii
28. jan 2019

Chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s Aniball a pod?
Čo by ste poradili na prípravu pred porodom?