Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@dadikvk1 skoré uzdravenie želám
@anitu ahoj no, ako sa cítiš dnes, niečo nové?
@bobricek1979 dakujem pekne ...chcem sa opytat ci nahodou nevies ako casto moze uzivat tehotna zena paralen od teploty pretoze na pribalovom letaku je napisane ze po urceni lekarom ale mne to lekar nepredpisal..v pondelok som bola u doktorky lebo ma bolelo ucho inac mi nic nebolo a v utorok rano som sa zobudila v teplote
@dadikvk1 a to máš 500vku?
@dadikvk1 ak áno asi by som si polkudala medzi obedom a polku na noc viac asi nie
@dadikvk1 no davaj pozor nesmie byt teplota viac ako 37,5
@dadikvk1 keď tak radšej volaj svojmu dr
@bobricek1979 ahoj. Brucho občas pobolieva. Infúzie teraz nedostáva len ctg mam a utrogestan. V pondelok vyšetrí, a vravel ASI pusti domov. Preložila som si aj termín k očnej na budúci týždeň. Chcem dat vyšetriť ci môžem vôbec rodiť spontánne. Ty ako?
@bobricek1979 teplotu som mala aj 39 a co som pozerala na nete popis paralenu tak max 6x tu 500vku ja si davam tri za den rano na obed a vecer
@anitu noo tak vidíš super, ja ide to zatiaľ zajtra poradňa tak uvidíme dnes som to opäť prehnala s upratovaním no čo ti poviem. Dúfam kríze budú oki tak sa drž zaktra by som ja chcela skočiť za porodnikom tak uvidíme
@dadikvk1 aha no veľká teplota a ustalilo sa? Ak bx nie choď radšej na pohotovost
@bobricek1979 prejde to celkom ale po par hodinach zase stupne na 37-38 hrozny pocit a este ked dotoho aka som slaba zacne kopat drobec
@anitu
Ja som bola v pondelok na očnom- mala som laserom opravenú odlupujucu sa sietnicu- ale taký mini defekt, že ho bolo problem najsť, no a nakoniec budem rodiť normálne, lebo to nie je na cisarsky...Tak aspoň mám po dileme... Neviem, že čo máš s očami, či si ten istý prípad, čo ja...
@dadikvk1 ak by to nrprrestavalo poraď sa s dr koľko brať alebo pohotovosť
Baby a mate niektore z vas problemy s pletou?ja ju mam strasne skaredu🤔😣😲😢same vyrazky..ak mate tak aku kozmetiku pouzivate ?
Baby tie čo čakáte dievčatká ako to plánujete s nausnickami
@12jarka13 ja som tiež riadne na tvári vyhádzaná.. 😒
@bobricek1979 mi az cca 5-6 mesiac nakolko sme v de🙄
@12jarka13 aha
@bobricek1979 ja beriem do nemocnice dlho som zisťovala ako čo veľa mamičiek mi odporučilo to dať tam urobiť a že dieťa bude mať pokoj
@silvia610 už za pár dne
@majusska202 aha a hneď sa dá? Nie až po nejakom očkovaní?
@bobricek1979
Ja dám malej už prepichnúť ušká v nemocnici, mama mi tam robí a majú s prepichovaním ušiek novorodencov dobré skúsenosti.
Novorodenec má ešté makké ušnice a cíti bolesť o niečo menej ako keď je staršie.
@kathhii tie prsia by sme brali asi všetky 😀
@bobricek1979 nie hneď dám vraj sa lepšie uško hojí aj švagriná tak dávala aj kamošky ... Ale viem že niekde v nemocnici to nechcú robiť ale viem že máš detský to nerobi

Žienky mate niektora tu "krasnu " chripku co je teraz vsade? Manzel prisiel v piatok z prace v teplote drzalo ho to cely vikend teplota plus kasel ja som bola v pondelok u obvodnej a bud som to chytila tam alebo od manzela ale od vcera tiez teplota do 39tak si davam paralen na chvilu to prejde a zase takze letna sprcha na zmiernenie nabalena som pod paplonom a potim sa.