Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@majusska202 jasné musím si to čeknut v nemocke
@bobricek1979
Chápem. U nás je to tiež taká tradícia- len my máme krstných bližśie...
@kathhii tak to máte fajn
Dievčence, už sa nám to kráti 🙂 4.2. Mam poradňu a určite sa ma bude pýtať môj doktor v Košiciach vola sa Jozef Knop je aj porodnik, premýšľam ci ísť k nemu rodiť, odrodzuje v novej nemocnici no mne sa dosť šťiťi nova
a nemocnica... alebo som počula ze sa da prísť na nejakú hodinku do nemocníc kde vrchná sestra oddelenia ukáže aj nadštandardné izby a povie nejaké info mate s týmto skúsenosť?
@kelisovakarinka
v niektorých nemocniciach to tak robia. Takú prípravu niekoľkohodinovú info ako to bude všetko prebiehať+ návśteva priestorov+ nejaká teória...
Skús pozrieť na stránke nemocnice, alebo facebook. U nás majú v nemocnici Predporodnú prípravu na facebooku.
Babulky máte skúsenosť? Dnes som bola na poradni tal mi dr prehmatal brucho a potom zobral nejaký prístroj do ruky a počúval srdiečko je ro nejaký novodobý prístroj na počúvanie ked ešte neboli ultrazvuky? Alebo som tam počula ako keby aj sumiet plodovu vodu
@bobricek1979 u mňa počúva srdiečko malej na každej kontrole gynekológ.
@bobricek1979 nepozeral náhodou prietoky ?
@anitu a to sa nerobí cez ultrazvuk ten mi bude robiť o tyzden aj prietoky
@macareb ale tiež cez taký prístroj? Ci utzv
@teja26 tiež mam sedu bielu alr klasika hniezdo vankusik a paplonik plus mam velky vanlus s ktorym spím kojenecky a ten použijem malinkej do postielky ako hniezdo
@bobricek1979 myslím ze robil s tým s čím uzv.
@anitu aha aj to ma napadlo len som nevedela ze sa to tak da doteraz to nikdy nerobil tal neviem prečo dnes.
@anitu tal už len vydrž ono sa to už pomaly blíži a možno je lepšie že nebudeš zbytočne prenášať drz sa myslíme tu na teba
@12jarka13
Inak to som tiež počula, že keď je chlapec, tak sú ženy krajšie, dievčatko odoberá krásu...
No podľa toho by sme mali mať chlapca- lebo som krajśia ako predtým :D.
Sesternica čakala chlapca, ale oškaredela vtedy-moc pribrala do tváre tak nebola moc pekná...
Na Sone nám povedali 2krát ze to bude dievča, ale kadećo sa može stať.Keď vidno na sone chlapca, tak z neho dievča isto nebude, ale naopak sa moźu pomýliť...
Tak ženy dnes som bola v poradni koncim 34tt a konecne vieme co to bude :D aj ked bojim sa to brat na 100% a oznamil mi ze je to dievcatko aach radost vytuzena 🙂 ale na predoslom sone nebolo vidiet tak najprv povedal chlapec o tri minuty ze dievca tak to bolo nerozhodne a dnes povedal dievca tak sa tesim ale bojim sa to brat ako tutovku
@dadikvk1 super
Ahojte žienky... pridávam sa tu k vám ... termín máme 9.3 ale myslím že to príde skorej.... už som aj na 1 prst otvorená... prvorodička....aj keď vraj to môžem nakoniec aj prenášať... A čo vy?
Ja mam termin 17.3.2019
Mi mame termin 18.3.😍

@kathhii no veď áno len u nás kupuje náušničky krstná mama a teda ona príde až na krstiny býva v cz takže ak nechcem aby to potom pre ňu bola bolesť musím sa zariadiť tak že jej tie náušničky kúpime teraz