Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@dadikvk1 krásna výbava, odkiaľ máš prosím? 🙂
20.3❤️
@bellatrix27 nahodou som natrafila na pani/slecnu na FB napisala a bola neskutocne prijemna a mila velka ochota siroky vyber latok a kombinacii az sme si nevedeli vybrat 🙂 na FB ju najdes pod menom
Barbora Kučerová
my mame 19.3. ako nam to ide pekne postupne 🙂
Ja 21.3
@dadikvk1 aj ja mám 19.3. ale isto bude skôr lebo musím mať kľudový režim, malý mi do tlačí na krčok..
@martaniana tak snad drobec vydrzi do terminu 🙂
@dadikvk1 uvidíme ..ešte aspoň mesiac keby vydržal by stačilo..
My máme 15.3 ale sekcia bud 28.2,alebo 1.3🤱
@teja26 ahoj, mozem sa ta opytat, preco ides sekciou? A kolko dopredu ti povedali, ze to bude sekcia? Som myslela, ze ak je planovana sekcia, tak je to tak tyzden pred terminom a nie aj dva tri tyzdne. Pytam sa, lebo aj u nas to zatial vyzera na sekcii. V stredu mame kontrolu, tak sa ukaze🙂
Ahojte my mame termin 23.3. 🙂 Chcem sa Vas opytat co chystate na cestu domov pre babo na oblecenie? Viac vrsiev tensich al. Nieco tenšie a hrubsi overalik.. Vobec netušim co nachystat keďže som prvorodička.... aby zasa zbytocne muz nenosil veľa veci
@micinka999 aj ja som prvorodicka a tiez netusim lebo este oblecenie take teplejsie ani nemam 😲🤔
Ja mám body dupačky ponožky čiapočku tenkú na to hrubsiu a overal do vajíčka termín mám ale prvý 6.3druhy 28.2tak uvidíme
@micinka999
Ahoj, ja mám nachystaný aj hrubši svetríček aj hrubśi overalik navrch+ zavinovačka do auta. Ak by bola moc veľká zima, tak budem musieť zobrať fusak, čo som v ňom ja bola nosená... Ak by nebola aź taká zima, tak prehodíme deku cez vajíćko. Budeme sa snažiť auto vyhriať podpredu a ísť k budove porodnice čo najbližšie, nech sa malá nenosí po zime- ak bude moc chladno.
Nemusela by byť veľká zima, na konci marca už býva lepšie.
Ešte som zabudla takú bundicku na body ešte uvidíme ako bude
Taktiež ešte deku do vajíčka a samozrejme aby bolo vyhriate suto no zase netreba preháňať s teplotou aby sa nespotila hneď na začiatku
@ivka2112 ahoj a do koľkých kg máte to kresielko lebo tam píšu že do 9kg a za takú cenu sa neoplatí však bábo do pár mesuacov naberie takú váhu
@12jarka13 ahoj. Ja som hladala aj postielku k posteli, aj kresielko a nasla som toto. 5 v jednom. Aby som nemala kopu haraburd😁 uz mi to prislo, vyzera to byt fajn. Je to prenosne. Drobca mozem mat stale pri sebe a ak zmenis spodne listy, tak je z toho aj koliska. Ale je to len na rucny pohon. Bojim sa kupovat kopu veci, este k tomu za take peniaze 🙈, ked co pocuvam, ze nie vsetky deti v tom chcu byt a placu. Tak uvidime. Skor by som projala ten hojdavak. Len tiez je to cca 200eur.Tak uvazujem, ze si to v lete vyrobim sama a zavesim nejaku pevnu latku na terasu ako hojdacku 😁 toto je link na to 5 in 1... https://www.mall.sk/detska-lezadla-sedatka/kind...
Baby ja ešte nemám nič kúpené / okrem oblečenia, textilu a kozmetiky/.
Som na PN a nemožem nikde chodiť... Nabudúci týždeň idem na materskú tak konečne možem začať...:D

Baby a kde ste kupovali/objednavali tie hojdacie kresla?