Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu počuj a magnezko ešte berieš?
@bobricek1979 áno, kazali 3x1
@anitu lebo neviem či mám vysadiť už alebo nie
@bobricek1979 ja som 33ti tyzden a kazal mi tiez stale brat 2x2 + magneziove soli.
@bobricek1979 keďže už infúzie nedostávam, kázal brat 3x1.ale podľa mňa len do 37+0".Aj tak sa mi opäť skrátil krčok. Nakoľko som otvorená, to ešte stále neviem.
@anitu no myslím si, že ke to už jedno otvorená môžeš ešte aj prenášať
@ivka2112 jasan aj ja beriem ešte som 35+6
@anitu avšak ty už tento týždeň si 37tt, že?
Baby potrebujem poradit...
V rozpise do porodnice mám napísané, źe pri odchode máme si doniesť zavinovaćku, ďalej vajíćko do auta a deku do autosedaćky.
To akože sa dá dať do vajíćka aj normálna zavinovaćka? Či sú nejaké špeciálne?
Deku do sedaćky mám, ale o nejakej špecialnej zavinovaćke som v živote nepočula....
Navyše mám 2 zavinovaćky+ ešte nejaká tenké po mne, tak sa už by som nepotrebovala nič kupovať...
@kathhii v Lidli mali teraz naposledy také "zavinovačky" do vajíčka 🙂 sú tam aj otvory na tie popruhy ale tiež som vôbec nevedela že také dačo vôbec je :D neboj asi stačí len keď dáš bábo do overalu a do deky 🙂
Ahojte, ja som mala dnes poradnu, som 35+5tt a doteraz som neuzivala nic a az dnes mi doktorka povedala, ze este na take dva tyzdne si mam nasadit magnezko 2 tabletky denne, aby sa krvok neskratil, dnes mal 35mm co je v poriadku k danemu tyzdnu, takze spokojne mizete este magnezko brat sk ste ho mali cele tehotenstvo
@bobricek1979 také haló z toho robia, že mám skrátený a otvorený krčok.. Akoby som bola v 20.tyzdni.inak sledujú mi aj hepatalky. Liečim sa na pečeň. Sú v poriadku, ale začala som sa skrabat. Tak dnes mi dali lieky na alergiu
@kathhii ja nemám zavinovačku vo vajíčku ale fusak malá pôjde oblečená budy dupačky overal a fusak prípadne veľkej zimy mám aj deku
@anitu no a mne stupol tlak z nízkeho na 120na 72a ani magnezkom neklesol je mi divne niesom na to zvyknuta dufam ze klesne
@bobricek1979 zo je nádherný tlak. Ja sa veľmi teším ze mam tiež taky. Ani raz som nemala vysoký tu. Len aby nestúpal. Neboj, ani 140 nie je veľa pre tehotnu
@anitu dúfam moja len nechápem z čoho tak sa zvýšil keď mám brutal nizky no a furt sa cítim tak malstne a zyvam
ja mám normálny tlak- v rámci normy, ale smerom k hornej hranici, ale cítim sa dakedy ako keby som mala nízky, hlava sa mi točí... Neviem, že z čoho...Asi som bola zvyknutá na nízky pred tehotenstvom a teraz keď je trochu vyššie tak už mi je diskonfortný...
Baby mate tu niektorá alergiu? Keď sedím mam červené nohy, a svrbia ma. Občas aj iné časti tela. Na pečeň sa liečim, a výsledky sú dobré. Takže tu v nemocnici mi dali dithiaden. (neviem ako sa píše) ale nejak nezaberá. Ci toto zase môže byť.?! Rozmýšľam co jem, robím, že mi táto alergia prisla 🤷♀️
@anitu a dr sa ako vyjadrili
@kathhii tak presne aj u mňa
@maruska.s to iste mávam nizky a dnes odrazu 120,118a cítim sa otras zyvam slzim a točí sa mi v hlave katastrofa úplne na nič len ležím
@bobricek1979 vôbec nijak. Dostala som tieto tabletky. Zo je všetko. Zatiaľ moc nezaberajú 🤦♀️
@anitu tak muselo ti nieco nesadnut trebars voda jedlo hmm?
@bobricek1979 ale to ze som mala červené nohy, už mám pár dní. Svrbenie asi 3 dní. Tak vôbec neviem.
@anitu aha jasné ak by to bolo niečo vážne riešia je to len asi na niečo taká rýchla alergia kedy máš 37?

@anitu no verím takto som bola v 20tt v štandarde a nič sa nepotvrdilo som myslela že ma porazí