icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bobricek1979
4. feb 2019

@anitu no verím takto som bola v 20tt v štandarde a nič sa nepotvrdilo som myslela že ma porazí

bobricek1979
4. feb 2019

@anitu počuj a magnezko ešte berieš?

anitu
4. feb 2019

@bobricek1979 áno, kazali 3x1

bobricek1979
4. feb 2019

@anitu lebo neviem či mám vysadiť už alebo nie

ivka2112
5. feb 2019

@bobricek1979 ja som 33ti tyzden a kazal mi tiez stale brat 2x2 + magneziove soli.

anitu
5. feb 2019

@bobricek1979 keďže už infúzie nedostávam, kázal brat 3x1.ale podľa mňa len do 37+0".Aj tak sa mi opäť skrátil krčok. Nakoľko som otvorená, to ešte stále neviem.

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu no myslím si, že ke to už jedno otvorená môžeš ešte aj prenášať

bobricek1979
5. feb 2019

@ivka2112 jasan aj ja beriem ešte som 35+6

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu avšak ty už tento týždeň si 37tt, že?

kathhii
5. feb 2019

Baby potrebujem poradit...
V rozpise do porodnice mám napísané, źe pri odchode máme si doniesť zavinovaćku, ďalej vajíćko do auta a deku do autosedaćky.
To akože sa dá dať do vajíćka aj normálna zavinovaćka? Či sú nejaké špeciálne?
Deku do sedaćky mám, ale o nejakej špecialnej zavinovaćke som v živote nepočula....
Navyše mám 2 zavinovaćky+ ešte nejaká tenké po mne, tak sa už by som nepotrebovala nič kupovať...

dadikvk1
5. feb 2019

@kathhii ja som si na cestu domov kupila taky chlpaty macikovsky overal aby som vedela zapnut tie popruhy pomedzi nozky .

zuzanicenka
5. feb 2019

@kathhii v Lidli mali teraz naposledy také "zavinovačky" do vajíčka 🙂 sú tam aj otvory na tie popruhy ale tiež som vôbec nevedela že také dačo vôbec je :D neboj asi stačí len keď dáš bábo do overalu a do deky 🙂

kolubica
5. feb 2019

@kathhii vobec sa podla toho neriad, stacibti overal na cestu domov.... dieta mas na jar do leta ved zavinovacku do vajicka vobec nevyuzijes... to potrebujes na zimne mesiace ak chodis vela.autom...

olliviaa
5. feb 2019

Ahojte, ja som mala dnes poradnu, som 35+5tt a doteraz som neuzivala nic a az dnes mi doktorka povedala, ze este na take dva tyzdne si mam nasadit magnezko 2 tabletky denne, aby sa krvok neskratil, dnes mal 35mm co je v poriadku k danemu tyzdnu, takze spokojne mizete este magnezko brat sk ste ho mali cele tehotenstvo

anitu
5. feb 2019

@bobricek1979 také haló z toho robia, že mám skrátený a otvorený krčok.. Akoby som bola v 20.tyzdni.inak sledujú mi aj hepatalky. Liečim sa na pečeň. Sú v poriadku, ale začala som sa skrabat. Tak dnes mi dali lieky na alergiu

majusska202
5. feb 2019

@kathhii ja nemám zavinovačku vo vajíčku ale fusak malá pôjde oblečená budy dupačky overal a fusak prípadne veľkej zimy mám aj deku

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu no a mne stupol tlak z nízkeho na 120na 72a ani magnezkom neklesol je mi divne niesom na to zvyknuta dufam ze klesne

anitu
5. feb 2019

@bobricek1979 zo je nádherný tlak. Ja sa veľmi teším ze mam tiež taky. Ani raz som nemala vysoký tu. Len aby nestúpal. Neboj, ani 140 nie je veľa pre tehotnu

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu dúfam moja len nechápem z čoho tak sa zvýšil keď mám brutal nizky no a furt sa cítim tak malstne a zyvam

kathhii
5. feb 2019

@kolubica
Overal mám taký hrubší a aj deka je pomerne hrubá, auto vyhrejeme, nech nejde do studeného.
Dúfam, že nebude moc zima...

maruska.s
5. feb 2019

@anitu len ked mavas velmi nizky a zrazu Ti stupne na 120, tak to ja uz odpadavam pri takom...

kathhii
5. feb 2019

ja mám normálny tlak- v rámci normy, ale smerom k hornej hranici, ale cítim sa dakedy ako keby som mala nízky, hlava sa mi točí... Neviem, že z čoho...Asi som bola zvyknutá na nízky pred tehotenstvom a teraz keď je trochu vyššie tak už mi je diskonfortný...

anitu
5. feb 2019

Baby mate tu niektorá alergiu? Keď sedím mam červené nohy, a svrbia ma. Občas aj iné časti tela. Na pečeň sa liečim, a výsledky sú dobré. Takže tu v nemocnici mi dali dithiaden. (neviem ako sa píše) ale nejak nezaberá. Ci toto zase môže byť.?! Rozmýšľam co jem, robím, že mi táto alergia prisla 🤷‍♀️

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu a dr sa ako vyjadrili

bobricek1979
5. feb 2019

@kathhii tak presne aj u mňa

bobricek1979
5. feb 2019

@maruska.s to iste mávam nizky a dnes odrazu 120,118a cítim sa otras zyvam slzim a točí sa mi v hlave katastrofa úplne na nič len ležím

anitu
5. feb 2019

@bobricek1979 vôbec nijak. Dostala som tieto tabletky. Zo je všetko. Zatiaľ moc nezaberajú 🤦‍♀️

bobricek1979
5. feb 2019

@anitu tak muselo ti nieco nesadnut trebars voda jedlo hmm?

anitu
5. feb 2019

@bobricek1979 ale to ze som mala červené nohy, už mám pár dní. Svrbenie asi 3 dní. Tak vôbec neviem.

bobricek1979
6. feb 2019

@anitu aha jasné ak by to bolo niečo vážne riešia je to len asi na niečo taká rýchla alergia kedy máš 37?